Prisjakt

take

Medlem sen 2007-09-21
28
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Apple AirPods Pro Wireless In-ear (2019)
Full Star 1
3.8
(173)
2 495 kr
t
take
28 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Mitt lägsta betyg på en Apple produkt någonsin. Använt mina lurar i över två månader och passformen på kuddarna sänker hela upplevelsen till en irritation. Ljud, teknik m.m är i Apple toppklass, men kuddarna är designade att bara funka med Apples Airpods pro vilket är förståeligt, men de är designade i ett material och ytskikt som gör de ALLDELES för glatta med tiden så de glider ur örat vid användning. Testat alla storlekar som medföljer och de har misslyckats med det som Sennheiser löste för 20 år sen: göra kuddar i ett material som håller de på plats i öronen.

Samsung HW-S67A
Full Star 1
4
(1)
t
take
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Nytt: koppla inte ihop denna med HDMI, använd Wifi istället. Mjukvaran funkar bättre då och kan nu växla mellan TV ljud och Spotify. Dock måste man ibland välja att ljudet ska spelas via Soundbar i Spotify appen flera gånger för att den ska förstå att ljudet strömmas via Spotify connect. Full pott blir det om Samsung ordnar detta via mjukvarauppdatering. Tidigare omdöme: Hade en Sonos Beam innan och tyckte det var omständigt med S2 appen som buggade mycket för mig. Sålde Beam och köpte denna under black week och kopplade in den med HDMI mot Samsung the Frame 2020 via one box. Upptäckte att soundbar inte startar samtidigt som TV (vilket Beam gjorde) och har lagt till "universalfjärr" mot HDMI 3 utgången på TV, så nu frågar TV:n efter några sekunder om den ska slå på Soundbar eftersom den inte upptäcker någon signal... Enligt Samsung support så är detta bästa sättet och det finns inget annat. Minst sagt riktigt dåligt integrerat mellan denna och The frame. Dessutom så buggar den ut ibland på ljudingång och det går inte att spela Spotify från mobil/dator. TV:n måste stängas av helt (räcker inte med konstläge) och sedan starta om spotify för att musik ska kunna spelas. Ibland så försvinner även ljudet mitt i låten flera gånger när man styr via datorn eller mobilen. Än så länge otroligt missnöjd och är lite märkligt att Sonos har bättre integration mot Samsung TV än Samsungs egna soundbar. Trodde verkligen inte detta om Samsung 2021. Enda som är bättre ön Beam just nu är ljudet som är väldigt mycket starkare och att slippa S2 appen. Dock måste jag använda Smartthings-appen ofta efterstom mjukvaran är så buggig.

Samsung The Frame QE55LS03T 55" 4K Ultra HD (3840x2160) QLED Smart TV
Full Star 1
3.1
(9)
t
take
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Över 8 år sedan jag köpte en ny TV och i år var det dags för en ny. Vill inte ha en traditionell och The frame är helt perfekt hemma. Köpte till en extra ram direkt och det gjorde stor skillnad. Den sticker ut en bit från väggen, men det är absolut inget som stör. Smarthingsappen är helt ok, men gränssnittet i själva TV:n är sådär. Speciellt att välja tavlor i Art mode är omständigt och inte helt perfekt. Vill man så köper man prenumeration för att välja ur Samsungs sortiment på tavlor. Annars kan du lätta ladda upp egna foton att använda som bakgrundsbild. Än så länge saknar jag ingen app då de vanligaste är inkluderade som Apple+, Cmore, Svtplay, Tv4 osv. Allt som allt en väldigt bra TV och för priset 10,500kr under blackweek med en extra beige ram. Hade jag lätt gjort om samma val idag pga att den ser inte ut som en vanlig Tv.

Bauhaus
Bra
(500+)
t
take
28 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Köpte en dyrare taklampa och fick kanonbra leverans. 39kr frakt och kom fram i tid. Önskar att de hade fler varor som går att skicka, men överlag går mycket att beställa på nätet.

Bangerhead
Bra
(500+)
t
take
28 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Har inget att klaga på eftersom mina beställningar gått bra. Handlat ett par gånger tidigare och har inget emot att det finns ett minsta orderbelopp för att kunna få fri frakt. Kan inte utvärdera hur bra supporten är då jag inte behövt använda den.

Proshop
Utmärkt
(500+)
t
take
28 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Skickar paket även på söndagar - strålande! Alla e-handelsbolag borde ha samma leverans även på helger.

Calvin Klein CK Free For Men edt 100ml
Full Star 1
4.5
(2)
291 kr
t
take
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Citrusdoft som är riktigt uppiggande. Svårt att säga om den skulle passa en viss typ av person, men glad att jag har hittat en som är perfekt för mig.

OBH Nordica Smoothie Twister
Full Star 1
2.9
(13)
t
take
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Haft den i ett par veckor nu, gjort 20-30 smoothies och känner att jag skulle vilja ha en större samt en av/på-knapp som saknas på denna. Tanken är att man ska dra den motsols så stannar den, men konstruktionen är av hårdplast och började naggats sönder redan efter 2-3 användningar då motorn inte stannar direkt vid vridning. + Prisvärd + Krossar is och frysta bär + Diska delarna i diskmaskin - Ingen av/på-knapp, maskinen går sönder lite för varje användning! - För lite med 600ml för mig om man gör smoothies 2-3ggr/v

Timetoshave
Bra
(103)
t
take
28 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Köpte Mach3-rakhyvlar. Bra service och bra leverans. Svarade också snabbt på mail.