Prisjakt

Lambert002

Medlem sen 2007-09-13
10
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Startselect
L
Lambert002
10 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

De hade ett bra pris på Dark Souls III, en steam-nyckel. Priset matchade några andra europeiska återförsäljare som också hade rabatt. Deras chatt påstods vara online men fungerade inte att starta. När jag försökte trycka på köp på produktens sida fungerade inte knappen, men när jag sökte på spelet igen och tryckte på köp direkt bland sökresultaten fungerade det (konstigt..). Hursomhelst skapade jag ett konto (namn, mejl och lösenord), verifierade kontot och kunde sedan betala. De erbjöd en mängd olika betalningsalternativ såsom Visa, MasterCard, PayPal, Direktöverföring, mm. Liten extra avgift på PayPal och Paycardsafe. Efter att genomfört betalningen med PayPal fick jag direkt upp en sida med nyckeln och kunde aktivera den på Steam. Av någon anledningen gavs jag två koder, varav endast en fungerade för spelet. Inte säker på vad den andra koden var till för...? Allt som allt kändes transaktionen säker och butiken seriös. De krävde inte en mängd personuppgifter av mig och koden levererades direkt i webbläsaren (och via mejl).

Happy Plugs Earbud In-ear
Full Star 1
2.6
(5)
L
Lambert002
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Uppdatering (2 månader efter inköp): Jag skrev att de var plastiga, och efter två månader hände det jag anade skulle hända - de gick sönder. Kontakten (mellan 3.5mm uttaget och sladden) glappar och ljudet hörs bara i ena luren. Men med 1 års garanti, och då felet uppenbarligen beror på konstruktion, de ska hålla längre(!) så borde de gå att reklamera. Måndagsexemplar eller genomgående fel får framtida omdömen utvisa. Ursprungligt omdöme: + Roliga färger + Godkänt ljud (inte eargasm) + Funktionsknapp + Mikrofon + 2.5mm adapter ingår + Lätta, små, ligger bra i öronen - Plastiga - Ingen volymkontroll = Ljudet via mikrofonen är starkt, men kanske något burkigt. Sammanfattning: Letar du efter ett färgglatt headset till din smartphone så fungerar happy plugs. Men jämfört med iphones original headset så är detta plastigare medan tidigare nämnda är mer gummi. Lyckligtvis innebär detta att kontakten inte kommer börja glappa som ofta sker med iphones headset. Avsaknad av volymkontroll är något tragiskt. Ett mer roligt än funktionellt headset.

Glossme
L
Lambert002
10 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Beställde innan 12.00 på måndagen och paketet kom redan på tisdagseftermiddagen. Billigast, snabbast, och frakten kostade bara 29kr fast det kom i ett paket. Bara plus!

The Elder Scrolls V: Skyrim (PC)
Full Star 1
4.5
(32)
70 kr
L
Lambert002
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Underbart spel och uppföljare till Oblivion. Så vad gör Skyrim så bra? Vad gör den en värdig uppföljare? +Flera röstskådespelare +Bättre dialoger +Mer att utforska +Tusentals quests +Bättre Grafik +Moddning +Smide +Drakar +Överraskande stabilt +Steam (även för fysiska kopior, auto-patchning) +Frihet (ej bunden till story) -Nedskalad skräddar-möjlighet av magier (?) -Menyer något konsolifierade (Moddning kan ev. lösa detta) De har tagit kritik från Oblivion och förbättrat upplägget i Skyrim. I oblivion gjorde ett fåtal röstskådespelare alla röster vilket gjorde det enformigt, men detta har dom ändrat på. Innan kunde man gå förbi och höra NPC'er prata, men deras dialoger var väldigt slumpmässiga och rentav dumma. Nu pratar de både om intressanta saker och som om de faktiskt vet vad dom säger. Det finns enormt mycket att utforska. Till yta, story, i böcker, hos NPC'er.. Du kommer nog aldrig att få uppleva allt som finns i Skyrim - men det du upplever kommer du garanterat att gilla. Speciellt eftersom du befinner dig i en helt underbar värld. Natur, människor och allt med en vacker grafik. Aldrig har det varit så roligt att hoppa i vattnet. Moddningen var en av de saker som gjorde Oblivion odödligt - och som Bethesda är kända för. Ibland kan det finnas en del buggar när spelet släpps till PC, men Bethesda brukar patcha detta inom en vecka. Och om något känns mindre bra så kommer modding-scenen att ändra på detta. Skyrim är redan bäst, och moddningen kommer göra det "ännu mera bäst". Smide är nytt i Skyrim och möjliggör för smidande av vapen, rustning och annat. Det är intressant och förvånandsvärt underhållande. Man kan samla på sig läder och mineraler i vildmarken som man sedan kan använda - helt plötsligt kan fantasierna om att jaga björn faktiskt bli något nyttigt. Du hålls inte bunden till storyn i mer än fem minuter - sedan kan du själv avgöra vad du vill göra. Sammanfattningsvis är detta ett av de tre spelen du måste ha innan årets slut och som kommer vara en trogen tjänare för dina medeltida drifter och fantasier. Nu kan du äntligen lägga in Oblivion i skåpet och låta Skyrim ligga framme vid datorn. För Skyrim kommer inte gå ur tiden på flera år - det kommer modding-scenen att se till. Allt som du tycker är dåligt med Skyrim kommer vara moddat till dina preferenser inom ett år. Bara för PC.

Battlefield 3 (PC)
Full Star 1
4
(72)
60 kr
L
Lambert002
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Njuter enormt mycket av att spela uppföljaren till Battlefield 2. Allting har fungerat över förväntan! De väldigt små och sällsynta "buggarna" jag kan hitta påverkar inte spelupplevelsen och kommer säkert vara bort-patchade på en vecka. En grymt solid upplevelse och jag gillar battle-log även om det råder delade meningar kring den.

Dragon Age: Origins (PC)
Full Star 1
4.7
(18)
128 kr
L
Lambert002
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Till en början tar man kanske lite lätt på det, man blir lagom underhållen av de bilder och ljud du tar till dig. Men sedan när du väl börjar komma in i historien så går du en farlig balansgång. Spelet är redo att svälja dig. Det är då lätt att ge vika och tappa fotgreppet. När jag först fick spelet var tanken att prova det i någon timme, den timmen blev snabbt åtta. Det är den episka storyn, kärleksfulla karaktärerna, snygga miljöerna och nästan obegränsade alternativen när det gäller dialoger. Omspelbart, helt klart! För att summera det i koppling till liknande spel: *Mass Effects dialoger, episka story och stridssystem. *Oblivions kartsystem och miljö. *Lord of the Rings: Online *World of Warcraft *Diablo 2 *Neverwinter Nights Så, ett beroendeframkallande RPG som inte är MMO och som spelar på känslor genom dialoger som för storyn fram på ett sett du inte trodde var möjligt. Köp idag, eller imorgon. Med tanke på priset, varför inte direkt. Om du gillade några utav ovannämnda spel lär du inte bli besviken.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (PC)
Full Star 1
3.2
(81)
628 kr
L
Lambert002
10 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Call of Duty: Modern Warfare 2 Single-Player läget är det du kommer få ut mest lycka av på denna klonade konsol versionen. Problemet är dock att för att kunna köra det behöver du steam, och internetuppkoppling. Och när du väl är klar med Single-Player så är spelet i stort sett slut. Det som brukade ge CoD mervärde var just Multi-Player. Men detta har IW lyckas förstöra totalt. Genom att låta spelen köras på lokala klienter, utan funktionen med dedikerade servrar blir lagg allt annat än ovanligt. Och ifall den som är värd lämnar spelet så fryser det medan den letar efter en ny värd. Du kan inte skapa mods, nya kartor kommer kosta pengar. Satsa på att köpa föregångaren och bojkotta denna versionen. Ifall IW inte vill ha PC-spelare (pga. piratkopiering?), och väljer att göra en dålig konsolklon, så kan de lika väl låta bli att göra någon från början.

Parfym.se
Dålig
(500+)
L
Lambert002
10 omdömen
UtmärktRedigerades 16 år sedan

Många altenativ vid beställning (inkl. postorder), mycket bra pris (billigare än konkurrenter till och med efter frakt). Brett sortiment. Fick produkten efter 2 dagar! Jag kan inte bli mer nöjd.

Sony PlayStation 3 (PS3) 60GB
Full Star 1
4.8
(500+)
L
Lambert002
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

Blue-ray spelare, fler och fler spel släpps, relativt stor hårddisk, kommer snart kunna spela DivX. Det här är den ultimata konsolen!

Sennheiser MX 350
Full Star 1
1
(1)
L
Lambert002
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

De må vara en av de få i sin prisklass. Men ljudet i dem är så dåligt! Ifall du tänk att använda snäckorna till att lyssna på musik med, köp inte dessa. Basen är metallig och du hör knappt vad som sjungs. Inte ens genom att ändra i EQ kan man få bra ljud. Men de får inte lägsta poäng eftersom de kostar så lite. Fungerar nog bäst ifall du ska lyssna på ljudböcker med dem. Har dessvärre inte testat detta.