Prisjakt

7ore

Medlem sen 2007-08-09
6
Bidrag
2
Hjälpsamröster
JBL
Dålig
(9)
7ore
6 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Har handlat av deras webbutik tre gånger nu. Funkat perfekt alla gånger. Första gången beställde jag fel, men det var fri retur, så det löste sig utan problem. De andra gångerna har sakerna kommit på utlovad leveranstid. Har haft andra frågor till dem också och jag har fått bra info och snabb respons. Så för mig är det en toppenbutik att handla av.

Adlibris Letto Frontlight 2
Full Star 1
2.3
(15)
7ore
6 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Köpte den i julklapp till min fru då batteriet i hennes Kobo Glo börjat ge upp efter fyra-fem år. Efter ett halvår så formligen hatar hon denna Letto! • Den reagerar dåligt på ”klick/tap”. • Man måste många gånger försöka många gånger. • Ofta krävs omstart för att den skall vara med. • Och som skrivits nedan, knappar i hörnena är svåra att träffa överhuvudtaget. Jag använde den ett tag för att kunna reklamera den och den uppför sig väldigt inkonsekvent. I allmänhet. Men självklart fungerade den någorlunda när jag var inne i butiken, så de tog inte emot den som reklamation. Förmodligen går hon tillbaka till Kobo Glo och den får vara med tills batteriet är helt slut. Letton förpassas till en låda... Trist också att Adlibris reklamationspolicy suger.

JBL Bar 5.1
Full Star 1
3.7
(18)
5 669 kr
7ore
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Efter att min förstärkare dog, så sökte jag efter en soundbar som kunde ersätta den. Testade en annan först och hade problem med uppkoppling och att få den att fatta från vilken källa ljudet kom, så den lämnade jag tillbaka. Köpte istället denna och efter inkoppling så bara funkar allt. Djupt imponerad, inget fippel med inställningar och annat. Bara in med alla kablar och det funkar. Lätt att koppla in Bluetooth också. Bra ljud för både musik och tv samt bra tryck i basen.

Jordan Clean Fresh
Full Star 1
4.4
(5)
7ore
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Den har några stora fördelar och en stor nackdel. Till fördelarna hör batterikvaliteten, som flera nämner. Jag har två och den äldsta är nu över två år och batteriet är fortfarande bra. Under samma tidsrymd har jag nog kastat minst två Oral-B... En annan fördel är att den laddas på ca 4 timmar (De Oral-b jag haft har behövt 16 timmar. Oavsett prisklass.) Den tredje fördelen är att laddningen sker via USB. Detta är guldvärt för mig som har Husbil och inte vill vara beroende av nätspänning. Nackdelen är självklart att nya tandborsthuvuden är så enormt dyra och inte finns på så många ställen. Man kan hitta 4-pack för runt 230 kr på MediaMarkt och ElGiganten. Det är definitivt inte prisvärt även om det är de billigaste jag hittat. För mig överväger fördelarna men jag tar bort två stjärnor för priset på nya huvuden.

Kobo Glo
Full Star 1
4.3
(10)
7ore
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jag har under en längre tid läst böcker på iPad med appen Stanza. Det fungerar bra, förutom om man vill sitta ute i solen och läsa. Det går inte alls. Så då tittade jag efter en ebokläsare istället. Jag jämförde flera eBokläsare innan jag bestämde mig för denna. Det fanns flera som hade liknande egenskaper men ingen som hade dem allihop: * Bra upplösning, 1024x768. * Belysning av skärmen (och dessutom mycket jämn belysning). * Tar många format, främst epub. * 24 stegs storleksjustering, praktiskt taget steglöst. * Bra batteritid - även när belysningen används. * Bläddring och läsning flyter bra Då jag synkar med hjälp av Calibre, så är jag inte beroende på att köpa böcker direkt i Kobo, men det finns en för engelska böcker om man känner för det. Det jag kan se som nackdel är två saker. Inställningarna kan upplevas som lite knöliga att göra då den bara har tryckkänslig skärm och jag ibland måste trycka mer än en gång (för att jag missar knappen). Men då jag sällan ändrar på inställningarna när jag hittat dem som passar mig, är det inget större problem. Den största svagheten är att det bara finns platt struktur i boklistan. Oavsett hur man sorterar listan (titel, författare eller senast lästa) så visar den alla böcker i en lång lista. Jag hade velat sortera på författare och bara se de författare jag har för att klicka på en av dem och se vilka böcker som finns med denne. Har man många böcker laddade så blir det många sidor att bläddra bland. Dock har jag inte hitat denna funktion på någon annan läsplatta heller (inget som rescensenter tar upp). Det finns en väg runt detta problem. Jag kan skapa "Shelves" och stoppa dit böcker hur jag vill. När detta är gjort har jag ett antal grupperingar som fungerar just som den hierarki jag vill ha. Så med en del manuellt arbete har jag kommit runt ovanstående brist. Så jag är helnöjd och hade jag kunnat sortera författare i hierarki, hade det blivit full pott.

Samsung Soul b SGH-U800
Full Star 1
3.7
(9)
7ore
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Snygg stilren telefon med mycket kvalitetskänsla. Men en del buggar i programvaran drar ner betyget. All lägga till musik i spellistor är jobbigt. Måste göras från flera olika menyer beroende på om man vill lägga till hela album eller enstaka låtar. Sen förstår jag inte när man skulle vilja styra knappljudsvolymen med de vanliga volymknapparna. Är inget program på, justeras knappljudet med dessa. Sjukt irriterande (jag vill inte ha knappljud - nånsin). Knapplåset irriterade med att det tog för lång tid att låsa upp den, typ 3-4 sek. Så jag stängde snart av knapplåsautomatiken. Knapparna är så skyddade i alla fall, så det gör inget.