Prisjakt

Init 5

Medlem sen 2016-12-13
9
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Gaminghallen
Utmärkt
(29)
I
Init 5
9 omdömen
Utmärkt4 månader sedan

Snabb leverans, rätt vara, rätt pris. Inga döda pixlar. Kan ej svara för kundservice då jag ej behövt använda den. Min upplevelse har varit mycket trevlig o alla fall. Jag uppdaterar om jag behöver kontakta support i framtiden.

Niotek
Utmärkt
(49)
I
Init 5
9 omdömen
UtmärktRedigerades 8 månader sedan

Köpte ett headset av Niotek efter att ha haft statusen "behandlas" efter 3 vardagar hos en annan firma. Röd/ vit logga, dansk stor firma. Ringde Niotek onsdag kl 16 och frågade om jag kunde ha headsetet innan helgen. Han kunde inte lova något men sa att det kommer inte stå "behandlas" på statusen hos dom i alla fall. La ordern. Väldigt snart efter var frakt bokad hos postnord. Fredag kl 14 fick jag sms om att dom låg hos ombud. Trevlig kundtjänst. Blixtsnabb leverans. Sköter dom eventuella garanti ärenden lika bra har dom en framgångsrik framtid och en återkommande kund hos mig. Rekommenderas starkt!

Turtle Beach Elite Pro 2 + SuperAmp Over-ear Headset
Full Star 1
1
(1)
2 645 kr
I
Init 5
9 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 månader sedan

Uppdatering efter 6 månader. Urusel uthållighet, aldrig tappade och höger hörlur har helt gått av. Plasten mellan båge och hörlur, den bokstavligen hänger lös. Köpte dessa som ersättare till Elite pro (1) som hade extern hörlursförstärkare. Pluggade in dessa i den gamla tac enheten. Märkte att dom lät bättre än de flesta trådlösa lurarna på marknaden med liknande ljudprofil som mina gamla. Ljudprofilen på dessa har dock ändrats något i form av något tydligare diskant, känns som dom tagit basen på en skala från ett till 100 och dragit ner den 2-3 hack (så en minimal minskning fortfarande tillfredställande) dock var inte längre mellanregistret riktigt uttalat. Detta löste jag snabbt med vocal-booster i tac'en. nu låter dom riktigt trevligt. Dock ur boxen kommer dom flesta icke audiofiler gilla dessa ändå men är du van att höra allt balanserat med en hint mer umpfh! så rekomenderar jag inte dessa utan original tac'en. Alternativt om du känner dig lite vågad och vill leka med vocal boost (hur rösten låter) i super-ampen. Jag använder den inte då den äldre var bättre. Men om du tittar på dessa och saker som blackshark v2 pro så skulle jag välj dessa alla dar i veckan framför något trådlöst under 5000:- med eller utan möjlighet att kunna justera vocal frekvency. Byggkvaliteten känns bra, lite orolig för sladdfästet, ifall det sitter hårt nog, men det får tiden utvisa. Ny recension om ett och två år.

Lenovo G24e-20 24" Gaming Full HD
Full Star 1
4
(1)
1 468 kr
I
Init 5
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

En VA panel med freesync och 100hz. En helt okej skärm. Dock är det inte en 1ms skärm. Du kan aktivera mprt men bilden skalar fel, du kan inte ha mprt och freesync på samtidigt så du förlorar freesync /g-sync compatible. Skärmen är inte en 120hz skärm det är en 100hz skärm med vad som bäst kan beskrivas som en marknadsföringsbluff kallad 120hz detta läget kommer i form av en knapp i skärm-menyerna som stängs av efter 30 min så vad du får är: En VA panel med freesync och 100hz. En okej va panel, inte den bästa långt ifrån den sämsta. Dock på grund av det konstiga storleksvalet 23,8" så har den bra pixeltäthet så text är skarp. För ett annat pris, i mitt fall 1354,60:- inkl frakt direkt från Lenovo så är den ett kap för en vanlig gamer med något äldre hårdvara. För runt 2000:- köp någon annan skärm som har riktig 120hz eller låg ms.

Elgiganten
Bra
(500+)
I
Init 5
9 omdömen
OKett år sedan

+ Elgiganten har bra priser och även bra pris på extra-kostnader. Kundtjänsten har alla ytterst trevligt bemötande i. Väldigt service minded personal, d.v.s dom vill verkligen hjälpa dig som kund. - De uppgifter man lämnar verkar inte sparas mellan leverantörer-kundservice och tidigare samtal /mail, mellan kundservice. Räkna med att upprepa situationen av ditt ärende, i detta fall vid beställning av vit-varor. Hiss-musiken (väntemusiken) i samtal är lika dålig som underhållande. Helhets-upplevelsen av köp-upplevelsen räddas av den 5 stjärningt trevliga upplevelsen av kundservice-medarbetarna och priset. Jobbar Elgiganten på att spara och kommunicera alla uppgifter vidare till nästa medarbetare / leverantörer så vore upplevelsen nära topp-klass.

OnePlus 7T Pro Dual SIM 8GB RAM 256GB
Full Star 1
4.2
(10)
I
Init 5
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Bra skärm (om du inte får ett måndags-ex med ojämnt ljus). Bra mjukvara. Bra batteri (om du inte får ett måndags-ex som legat på lager i mer än ett år) Bra balanserat stereo ljud. Något dålig kvalitetskontroll på strömbrytare, skärm, batteri och motor till front kameran. Överlag mycket för pengarna speciellt om du får den för under 6000:- Bara skärm, ljud batteri och mjukvara gör den till ett attraktivt val bland många övriga hit and miss paket från konkurrenterna. Är mjukvara, skärm, ljud och batteri viktigt för dig så är det ett svårslaget alternativ. Ingen störande notch eller skit +++ Rekommenderat köp!

Proshop
Utmärkt
(500+)
I
Init 5
9 omdömen
Bra4 år sedan

Köpte en OnePlus 7t pro. Först verkade batteriet allt annat än nytt efter ett par veckor visade det sig att skärmen hade ojämnt bakrunds-ljus. Angående batteriet påstod dom att de får telefonerna direkt från Oneplus vilket deras nämnda lagerstatus plus tiden på leverans av ny telefon talar emot så minus en stjärna på den punkten. Däremot hanteringen av ärendet när jag upptäckte skärmfelet. Var oklanderlig, fick betald fraktsedel. Skickade in telefonen, tog en / en och en halv vecka, de undersökte den och skickade ut en ny fem minuter efter undersökning vilket också talar för lögn eller ovishet om lager hanteringen men dock korrekt lösning på problemet då telefonen var 12 dagar ny när jag lämnade tillbaka den. Nya telefonen har ett batteri som känns nytt med jämn skärmbelysning. Dock lite slapp ljudknapp och något missljudande kamera motor men detta ligger hos OnePlus eller Postmord gissar jag på, många måndags-ex. Eller dålig kvalitetskontroll på komponenter. Överlag mer för pengarna än majoriteten av smartphone tillverkare. Jag är trogen kund sen många år och fick telefonen till kampanj pris och all hantering av service ärenden har överlag hanterats som förväntat. Jag rekommenderar Proshop!

Mad Catz Cyborg R.A.T. 9
Full Star 1
3.1
(15)
I
Init 5
9 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

+ Utseendet. Formbar efter din hand, bekvämaste musen till datum. - Allt annat. Låt mig vara riktigt, riktigt tydlig med detta, KÖP EJ DETTA FÖRSÖK TILL SPEL-MUS. Den läser knappt något underlag i huvud taget, helt oberoende av underlag och dpi inställning eller övriga inställningar. Du kan justera hur mycket du vill men den kommer ändå aldrig fungera ordentligt. Mad Catz, (Saitek's) support är långsam, mycket långsam, ett mail och svar per dag/ två dagar. För att sen begära att man klipper sladden till mottagaren innan de skickar ut en ny mus, (i en annan färg). Kräver bildbevis, kvitto, video av att man klipper sladden. Har du ingen ersättare hemma eller inte vill riskera att den nya kommer bort, eller vänta på en ny från UK. Då rekommenderar jag att ni tar detta med butiken. Köptes på MAXGAMING ((MAXFPS)), kommer komplett recension av deras bemötande senare när affären är slutförd och deras totala köp-upplevelse är sammanfattad. Om vi ignorerar allting ovan så har den på dessa brister en ypperligt värdelös batteritid, räkna med 1 - 2 byten p/ dag vid vanlig användning eller 2-5 gånger per dag vid spelande om den faktiskt laddas, ibland har batterierna inte laddats alls trots 2-3 timmars "laddning" i stället. På detta kommer det roliga faktumet att musens programvara kräver Net Framework 3.5 som inte alltid finns i senare OS. Sammanfattning: Detta var ett försök till en riktigt bra produkt som lyckades ordentligt med designen men som tyvärr misslyckades helt i alla andra avseenden, att fungera som styr don till en dator, att ha ström medans den styr en dator, och att ha en sorts fungerande programvara optimerad för nya OS. Vill du ha support så vänd dig till firman där den är köpt för företaget i fråga vet uppenbart inte något om kundservice eller IT-Tillbehör längre. Om ni inte är i behov av support eller har några problem med att ha den liggandes som prydnad så köp för all del. Känner ni er modiga så satsa istället på 8.an, sjuan eller något annat med sladd och håll tummarna att du aldrig behöver komma i kontakt med Mad Catz /Saitek support. Är du standard gamer så satsa hellre på Logitech G602, eller G900 Chaos Spectrum för en fungerande värsting trådlös spelmus.