Prisjakt

froztface

Medlem sen 2016-06-08
25
Bidrag
25
Hjälpsamröster
Sony Xperia 10 V XQ-DC54 5G Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
2.6
(8)
4 499 kr
f
froztface
25 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 månader sedan

Köpte den för 3500 när netonnet hade kampanj. Ok för en ny mobil från 2023 tror man men man får också vad man betalar för, vilket tydligen är mindre än 1500. Den är inte snabb och verkar ha usel optimering. Om man stoppar in lägre standard på hårdvaran så får man väl åndå se till att det rullar på smidigt?! Jag trodde det skulle ordna sig med någon uppdatering men det verkar som Sony slängt in rent skräp i denna mobil och inte ens brytt sig om att det ska orka med. Den här är i nuläget likvärdig med en Doro! +Batteritid +Designen(liten?) - Lagg som påverkar hela mobilen. -Kameran tar upp till 4sek att starta!? Glöm att ta en rörlig bild det är omöjligt. Dessutom ser jag ingen super kvalitet, utan starkt ljus är allt skräp. -Gränssnittet kraschar hela tiden. -60htz -128GB -6GB ram Du får vad du betalar för och den här ska du inte betala högt för. Om man vill ha en billig mobil för enklare användning så kan det vara värt priset, långt långt mycket lägre än nu. Gillar man inte designen kan man säkert hitta likvärdigt i någon Samsung A modell. Jämför på benchmark sidor först. Jag ska försöka nedgradera systemet eller lägga in en custom ROM för att rädda den men funkar inte det rör jag aldrig mer en Sony produkt!

Asus ZenFone 8 ZS590KS 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
3.7
(13)
6 990 kr
f
froztface
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 månader sedan

Minsta jag kunde hitta. Haft den ett par år nu och den har funkat hittills. Blåtanden har väl funkat minst bra, i vissa lägen har den fått dålig kontakt men det kan ju också vara att den krockar mellan hörlurar och klockan. Samma med fingerläsaren men man får väl räkna med sånt med åldern och när man tappat den ett par gånger. När jag kollar runt på nya mobiler är det svårt att hitta något som match fast den är "gammal". Löjligt svårt att hitta en liten mobil som inte kostar skjortan. +snabb respons +"liten" +bra kamera -fingerläsare ibland lite känslig -blåtand är lite halvtråkig ibland

Epson EcoTank ET-2815
Full Star 1
3.8
(4)
2 721 kr
f
froztface
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan

Väldigt bra skrivare som man kan fylla på eget bläck. Skönt att lämna HP och deras sjuka policies med orginalpatroner och inloggningar för utskrifter.

Amazon.se
OK
(500+)
f
froztface
25 omdömen
DåligRedigerades 10 månader sedan

Kolla väldigt nog vart du köper ifrån! Det är massor med privata försäljare som har helt egna regler för returer och återbetalning. Amazon bryr sig inte och hänvisar till försäljaren som kan sitta vart som helst i världen och kan ta veckor i deras chat. Vad har billig frakt för betydelse om du ger bort alla rättigheter och behöver bråka med försäljare som ljuger? Så mycket information är helt påhittad av försäljarna. Får samma känsla som när man handlar på AliExpress, man hoppas det kommer något som stämmer med beskrivningen och är kvalitet. Fattar inte att jänkarna tycker det är superbra..

LEGO Friends 41714 Andreas teaterskola
Full Star 1
3.5
(2)
999 kr
f
froztface
25 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Riktigt dåligt, det mesta är småbitar och man bygger även en toalett. Gjort för en tjej som vill leka med scenen men behöver vara 2 12åringa grabbar för att orka bygga den. Var inte klar med halva påsarna på julafton och jag tyckte synd om min dotter som bara ville leka. Aldrig mer..

Anker SoundCore Life Dot 2 Wireless In-ear
Full Star 1
4
(2)
1 023 kr
f
froztface
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

ANKER Soundcore Life Dot 2 NC Trådlösa Hörlurar - Svart Är det jag köpte på mediamarkt och det som länkas till här när jag sökte på namnet. Har haft dom ett tag nu så jag tycker det är tillräckligt med tid för en recension. Glad att jag inte spenderade mer pengar än dom 8-900 som mediamarkt sålde dom för. Finns flera passdelar så man kan hitta rätt för sitt öra. Jag gillar igentligen inte in-ear som skruvas in djupt och kan irritera. Den funkar faktiskt bättre än jag trodde och jag valde dom här för att ha under hörselkåpor på jobbet. Batteritiden är väl sådär, typ 5+ timmar med konstant musik men dom laddas snabbt i asken, på bara 10min har du en timme till. NC ska vara passiv men vet inte om den gör så mycket, i min bullriga miljö räcker det inte. Finns även så man kan få medhörning så man kan höra omgivningen bättre men det är inget jag gillar, bättre att plocka ut en om man vill prata. Bra mikrofon. Lite fult att man ska logga in på amazon för appen. Ska man inte kunna använda sina köpta grejer längre utan att ge bort massa data? Hur som helst anser jag att för priset så är dom kanon för min vardag, det kanske inte duger om man absolut måste ha Bose eller Sony för högsta kvalitet men jag tycker In-ear inte är värda mer om dom inte kan ge längre hållbarhet. +Pris +Storlek +Bra mikrofon + Bra ljud - Amazon login på appen - Touchen känns lite seg ibland - NC är ok inget mer. - batteriet är ok i lurarna men inte ens nära det som lovas på 7 timmar men asken är tyvärr sämre. Jag märker att jag behöver ladda den minst varannan dag för det finns bara en liten led som blinkar så man vet inte hur mycket som är kvar.

Beats by Dr. Dre EP On-ear Headset
Full Star 1
3.6
(5)
1 499 kr
f
froztface
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

volymkontrollen funkar bara med Iphone. Sitter väldigt dåligt ramlar lätt av och kabeln klämde jag i mobilen så den åkte i soporna. Väldigt dyrt och överhypat skräp.

AMD Ryzen 5 5600 3,5GHz Socket AM4 Box
Full Star 1
5
(6)
1 370 kr
f
froztface
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Gick från Ryzen 5 1400 till den här och det var en rejäl förbättring. En bättre uppgradering än att börja med grafikkortet som var tänkt från början. Väldigt bra att man kan kolla upp user benchmarks och se exakt skillnad i prestanda för pengarna.

Proshop
Utmärkt
(500+)
f
froztface
25 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Sökte efter en skärm och hittade en till ett bra pris. Skickades snabbt och den verkar fungera så paketet har inte blivit kastat. Vet inget om hur garantier hanteras men hoppas det rullar på utan problem.

CO/TECH 36-6497
Full Star 1
4.7
(3)
f
froztface
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Väldigt nöjd den gjorde luften renare och fräschare i rummet. Låter en del på alla lägen utom lägsta om man vill ha den på när man ska sova.