Prisjakt

etomaka

Medlem sen 2006-09-08
18
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Tehuset Java
OK
(7)
e
etomaka
18 omdömen
Utmärktett år sedan

Snabba leveranser, inga problem

Ljudfokus
Utmärkt
(500+)
e
etomaka
18 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Bra service och bra pris. Dessutom snabb leverans!

HP OfficeJet Pro 8022
Full Star 1
2.3
(6)
2 232 kr
e
etomaka
18 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Dyr och skrivhuvudet ger upp strax efter garantitiden går ut och är inte utbytbart till rimlig kostnad. Även bläckförbrukningen är orimligt hög, patronerna (original) räcker endast en bråkdel av vad som är specat.

Bosch GSR 12V-15 (2x2,0Ah)
Full Star 1
3.7
(12)
1 588 kr
e
etomaka
18 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Brann upp efter strax efter 3 års sparsam hemanvöndning. Ingen mer Bosch för mig

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
e
etomaka
18 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Fungerade smidigt. Väldigt snabb leverans

Garmin Instinct
Full Star 1
4.3
(4)
2 578 kr
e
etomaka
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Helt klart nöjd. Hade en Garmin Vivoactive förut. Gillar batteritiden och funktionerna, speciellt kompassen är bra. Komfortabel att ha på. Läsbarheten på skärmen är suverän, speciellt bra om man börjar bli lite äldre och synen inte riktigt är 100. Lite mindre bra: pulsmätaren är inte bra helt enkelt. Går inte att få den att visa puls med någon större exakthet, speciellt inte om det är variation under passet (typ cardio). Hade hoppats på lite bättre här. Jag viktar pulsmätaren ganska högt här, annars hade den fått 4 stjärnor.

Cykelkraft
Dålig
(500+)
e
etomaka
18 omdömen
Usel5 år sedan

Gjorde misstaget att köpa en Rock Machine Blizzard hos cykelkraft. Cykeln i sig och leveransen var ok, problemet är när man skall ha tag i en specifik reservdel som är unik för denna cykeln, i det här fallet ett bakväxelöra. Beställde ett den 3/7 då jag kraschade och det böjde sig. Nu, den 12/8 har dom fortfarande inte kunnat ge mig ett svar på när jag (ev) kan få köpa ett nytt. Detta är otroligt dåligt med tanke på att det inte går att få tag på denna reservdel någon annanstans. Skäms Cykelkraft!

Havit G1W Wireless
Full Star 1
3.6
(12)
e
etomaka
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Vill väldigt gärna ge dom ett bra betyg, bra pris, bra ljud o smidig hantering. Men, dom passar inte mina öron speciellt bra. Har vänt o vridit på olika kombinationer av storlekar av vingarna o plopparna, men trots det så ramlar/kasar dom ut ur öronen så fort jag rör på mig. Har köpt ett otal in-ear lurar genom åren och alla trillar ut efter en stund, så jag visste att dom måste vara något speciellt för att jag skulle kunna använda dom med glädje, men så blev det inte.

Harman Kardon Go + Play Wireless
Full Star 1
4.9
(24)
1 986 kr
e
etomaka
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Mycket nöjd med den, köpte först en Klipsch kmc-3 som jag lämnade tillbaka pga alldeles för mycket bas vid lite högre lyssningsnivåer jmf med denna. Dock tyckte jag nog att Klipsch lät bättre, fylligare på låga lyssningsnivåer. Har länge haft en Audio pro porto go också som jag varit nöjd med, den bleknade dock i jämförelse med dessa, den var iofs betydligt billigare ~ 900:- Denna står i en stor öppen planlösning och löser det galant, ljudet fyller väl ut hela utrymmet. Designen, tja det är ju en smakfråga men jag tycker bättre om en mer traditionell form, typ högtalare.

Synology DiskStation DS212j
Full Star 1
4.3
(35)
e
etomaka
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har haft den nån månad nu och måste säga att jag är väldigt nöjd med den. Otroligt mycket funktionalitet i den. Prestanda har jag inte så mycket att jämföra med men för min del räcker den och blir över. Får inte riktigt fullt betyg, mest pga att den är lite onödigt komplex i vissa delar av setupen, behöver itne vara ett problem om man har lite koll på läget.