Prisjakt

lifeisgreat

Medlem sen 2006-07-26
7
Bidrag
0
Hjälpsamröster
HiFi Klubben
Utmärkt
(500+)
l
lifeisgreat
7 omdömen
Utmärkt10 månader sedan

Köpte mina Jabra Elite 75t active på HiFi-klubben. Bra pris. Kommer inte ihåg men jag brukar gå på bästa pris hos butiker med över tre i snittbetyg. De ger ett extra års garanti. När mina Jabra fick ett problem efter två år och elva månader typ så bad dem mig skicka in dem. De hittade problemet och ersatte mig med ett likvärdigt alternativ eftersom mina inte fanns kvar längre. Högsta betyg!

Elektronik24.se
Dålig
(19)
l
lifeisgreat
7 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Utmärkt produkt, suveränt pris och mycket bra kundtjänst som snabbt påpekade att jag gjort två identiska beställningar direkt efter varandra. Det var meningen. :-)

Merkur 34C HD Safety
Full Star 1
4.7
(20)
479 kr
l
lifeisgreat
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Bara använt den en gång men jösses så bra. Kom från en butterfly modell av hyfsad kvalitet men den var jag tvungen att gå över huden ett flertal gånger. Nu behöver jag bara två passeringar och det blir lent och fint..

Electrolux E7CM1-2GB
Full Star 1
3.5
(2)
1 279 kr
l
lifeisgreat
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Ger grymt kaffe. Snabbt, enkelt och gott.

Electrolux Home
l
lifeisgreat
7 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Ingen fraktavgift. Smidig utcheckning.

Magimix Blender
Full Star 1
3.8
(4)
2 817 kr
l
lifeisgreat
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Grym mixer. Haft den i några veckor och gjort smoothies mer eller mindre varje dag. Den är stark och lätt att rengöra. Inget mer att önska.

Sony Xperia S 1GB RAM 32GB
Full Star 1
4.4
(95)
l
lifeisgreat
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Har haft den i mindre än ett dygn men i korthet Positivt +Kanonskärm, stor, bra och skarp och det var för mig det viktigaste som läser mycket på den. +Bra och snabb kamera. Nu hinner man ta bilder på barnen innan ögonblicket försvinner +Snabb på alla sätt och vis (i relation till min gamla X10. +Gedigen känsla. Jag var rädd att den skulle kännas plastig men den känns nästan lika solid som en Nokia N9 vilket är ett bra betyg. Negativt -Gränsfall vad gäller storleken. Det kan vara lite jobbigt att nå tillbakaknappen om man inte håller telefonen helt rätt. Jag trodde det skulle vara svårast att nå övre vänstra hörnet men det är faktiskt nedre vänstra hörnet som blir jobbigast att nå med "fel" grepp.