Prisjakt

Haxel

Medlem sen 2015-04-19
21
Bidrag
9
Hjälpsamröster
IKEA Förnuftig
Full Star 1
4
(2)
799 kr
H
Haxel
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Har bara haft den i en dag men kan redan säga vad jag tycker om denna: + Luften känns fräschare, lättare och svalare + Fläktar på bra på maxläget + Ändå ganska snygg + Priset - Som andra sagt, fläktläge 1 gör knappt något och läge 2 låter för högt för att ha igång på natten. En steglös ratt mellan 0-100% effekt skulle göra den här luftrenaren klockren!

Xiaomi Oclean X PRO
Full Star 1
3.3
(3)
555 kr
H
Haxel
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Tog en månad innan tandborsten började varna om lågt batteri. Min gamla fick laddas var tredje dag. Bara det är värt 5 stjärnor enligt mig! Tyst, borstar bra enligt mig. Har inte brytt mig om några av funktionerna den har eller appen som finns till, utan jag klickar bara på knappen och kör som vanligt, funkar galant. Får se om batteritiden minskar med tiden eller om nåt annat problem kommer, men än så länge är jag ruggigt nöjd!

Huawei Band 4
Full Star 1
4.3
(4)
565 kr
H
Haxel
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Gick från Huawei Band 2 till denna. Tydlig och responsiv touchskärm som funkar i de flesta normala förhållanden, dock kan den vara lite trög om man är svettig. Batteritiden är grym, laddar sällan. När man väl ska ladda den går det fort, ingen afapter behövs heller vilket är ett stort + jämnför med Band 2. Standard träningspass som funkar bra och ger en detaljerad sammanfattning i appen. Kul att mäta puls och sömn som den gamla, dock visar sömndatan sällan rätt, utan den mäter ungefär från den stund jag lagt mig i sängen och släckt, även om jag ligger vaken två timmar och kollar telefon/inte kan somna, den gamla klockan gjorde detta bättre. SPO2 mätning finns även, kul att mäta ibland. För priset ett bra träningsarmband, utan tvekan!

Netgear R6220
Full Star 1
1.7
(3)
H
Haxel
21 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Fungerar precis som den ska, när man sitter brevid den... Sämre räckvidd får man leta efter, får ut 10% av den faktiska hastigheten när jag sitter i rummet brevid, 5m bort... Kan inte rekommenderas för trådlöst bruk.

JBL Reflect Mini BT Wireless In-ear
Full Star 1
3.2
(64)
990 kr
H
Haxel
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Köpte mina på black friday för 500kr, fungerar klockrent. Ljudet är bra, inte perfekt men bra. Sitter som klistrat och att dem är svettåliga gör att dem blir ännu bättre! Dem startar direkt och bluetoothen ansluts direkt till telefonen. Grym räckvidd har dem också, lämnade telefonen på löpbandet, fyllde upp min vattenflaska 15m bort och hörde musiken solklart hela tiden! Har inte laddat dem sen jag fick hem dem för en dryg vecka sen, och har använt dem flitigt, så batteriet är riktigt bra även det. EDIT: Dem höll ett år, sen ramlade ena högtalaren ur örsnäckan. Men med tanke på hur många timmar de legat i bakfickan och alla tvättar de överlevt var jag så nöjd att jag beställde ett nytt par igår (BF 2018)

Svive Phoenix M/L
Full Star 1
4.4
(7)
3 790 kr
H
Haxel
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte min på black friday för 2500kr (ni som fick den för 1990kr, grattis) och det var helt klart mitt bästa köp till datorn på länge! Gick från en Ikea Markus, inte en så dålig stol men det här var nåt helt annat! Tung, stabil och solitt stål, enda nackdelen jag kan tycka är att armstöden är lite väl plastiga/billiga, men de är justerbara i typ 5 olika ställen, så ska inte säga nåt! Det bästa enligt mig är att själva bottendelen man sitter på är riktigt lång och bred, typ som att sitta i en äldre audi som man kan fälla upp en liten del så att sätet räcker precis till knätvecket!

Akai Professional LPK25
Full Star 1
2.9
(7)
649 kr
H
Haxel
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Gör jobbet bra för en billig peng. Aldrig strulat. Används till Fl Studio

Optoma NuForce uDAC 3
Full Star 1
3.1
(12)
H
Haxel
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte ett par Sennheiser HD 558 och läste att de skulle bli ännu bättre om man skaffade sig en hörlursförstärkare. Så hittade den här lille rackaren till ett bra pris tyckte jag. Men jag kan inte säga att det var värt 800kr. Direkt vart ljudet lite klarare visst, men det lägger jag inte 800kr. Fick ladda ner en EQ (tråkigt att ingen ingår) och börjat pilla med den, lyfte upp basen lite men inte alls som jag hoppats. Ska testa att pilla lite mer men det blir troligtvis att skicka tillbaka uDAC:en och spara pengarna till nåt lite roligare. EDIT ca 5 timmar senare: Har nu mixtrat fram en superb EQ, och basen, vilket tryck den får! Men jag tycker tyvär att ljudet redan börjat glappa, kan vara att jag kör en adapter från 6.3mm till 3.5mm. Väldigt osäker på vad jag ska göra, men betyget stannar nog kvar och blir troligtvis att skicka tillbaka den. EDIT 2: Efter att ha haft dem i drygt en vecka har jag både löst mitt problem med glappande ljud och ljudkvalitén. Det glappande ljudet var att jag satt USB-uttaget i en 2.0 port, bytte till en 3.0 och det har aldrig uppstått sen dess! Pillade med ljudinställningarna med en EQ kallad Equalizer APO, som gjort jobbet utmärkt! Basen har lyfts till månen, hela huvudet vibrerar i bas låtar! Ökar betyget från en 4a till en 8a!

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
H
Haxel
21 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Beställt många gånger och alltid varit lite skeptisk mot sidan, pga. att de oftar visar priser utan moms (black friday t.ex trodde man att datordelar var tusentals kronor billigare än motparterna, men när man går till kassan har ju då momsen tillkommit) Men jag måste ändå säga att frakten är superb! De senaste tre beställningarna jag gjort har kommit dagen efter. Löjligt bra!

Asus GeForce GTX 1070 Dual OC 2xHDMI 2xDP 8GB
Full Star 1
4.7
(10)
H
Haxel
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Otrolig prestanda för pengarna, tyvär det låter lite mycket jämnfört med mitt gamla grafikkort (MSI R9 390) vilket var lite lustigt. +Grym pretsanda (85-90 fps i Gta V med allt på Max utom MSAA) +Grymma temperaturer (36 grader idle, fanless mode, 60 med 100% load) +Energisnålt, hela burken drar ca 300w +Snyggt! -Lite väl högljudd när kortet går på fullvarv, men har du ett bra chassi och ett headset som isolerar bra så är det inget större problem