Prisjakt

Drivknuten

Medlem sen 2006-04-01
69
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Shure Aonic 50 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.4
(5)
3 403 kr
D
Drivknuten
69 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Blir en tvåa för att dom låter bra. I övrigt så tycker jag att detta är en usel produkt. Kvalitet är under all kritik, limmet som används i pads och huvudbågen verkar inte tåla normalt användande då det släpper. Plast som spricker m.m så dessa är nu att bedömma som elektronikskrot efter mindre än ett års användning. ANC är dålig, man kan inte använda ANC om det blåser minsta lilla ute samt att det dämpar dåligt. Man kan inte använda EQ om man använder LDAC codecen samt att appen inte är något man använder i onödan. Dom sitter även dåligt på mitt huvud, och jag tycker att stoppningen i padsen är för tunn (mina öron vidrör plasten inne i hörluren) och hålet för öronen är för litet. Så komforten är inte heller speciellt bra för mig. Skulle helt klart ha köpt nått annat, men dom låter i alla fall bra när man spelar musik.

Samsung C32HG70 32" Välvd Gaming QHD
Full Star 1
3.5
(6)
D
Drivknuten
69 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

144hz, ok färgåtergivning sen var det slut på fördelar med denna skärm. Den nedre halvan av skärmen flimrar vid kallstart, finns 2st ljusa punkter som är betydligt ljusare än resten av skärmen (ca 2cm hög och 0,5cm bred), skärmen har ett vertikalt streck med gröna pixlar på vänstra sidan. Utöver det så har startmenyn bräntfast i skärmen, Jag köpte skärmen för 3år sedan och har behövt göra en herrans massa firmwareuppdateringar för att skärmen skall fungera som den var utannonserad. Medföljande stödet för skärmen tar upp onödigt mycket plats. Den var dyr i förhållande till kvalitet. Nu har jag beställt en ny skärm, (aldrig mer Samsung) sen kommer jag att sätta ett knä i panelen på denna och bryta av den. Rekommenderas EJ, det finns garanterat bättre skärmar, både nya och begagnade.

Philips Fidelio X2
Full Star 1
4.5
(63)
199 kr
D
Drivknuten
69 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Använder mina som headset till datorn med en Vmoda Boom pro och om man jämför med "gaming headsets" så ligger Fidelio X2 i en helt annan liga. Driver mina lurar med en Schiit Magni 2 Uber (hörlursförstärkare) och en SMSL M8 (DAC) Behövs då en hörlursförstärkare? Nej, men du kommer att få ett bättre ljud med en bra DAC/förstärkare än det som sitter inbyggt i de flesta moderkort. + Hög upplevd kvalitetskänsla. + Ljud som är roligt att lyssna på. + Medföljande kabel riktigt välbyggd med sleeveing, fina kontakter och ordentlig längd. + Prisvärda + Sköna Velourkuddar

Webhallen
Utmärkt
(500+)
D
Drivknuten
69 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Jättebra pris och snabb leverans av varan. Grymt nöjd kund.

Samsung Galaxy Tab S 8.4 SM-T700 16GB
Full Star 1
4.2
(19)
D
Drivknuten
69 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte denna platta 2015-11-16. Det som gjorde att jag köpte denna istället för Tab S2 var priset 1100 kr billigare och 16:10 formatet på skärmen då jag tittar på mycket film/serier. + Prisvärd + Skärmen, Amoled är helt underbart fantastisk kontrast och svärta. Hög upplösning. Lite överdrivna färger. + Behändigt format tunn/lätt + köpte 2st samsung original covers. Ett Samsung Simple Cover för 19 kr på webhallen och Samsung Book Cover 39:- på Dustin. + Byggkvaliteten är helt ok inget som är direkt mycket bättre än någon annan platta jag haft men den känns stabil. - Bloatware i mjukvaran uppdaterade först till Samsungs original Android 5.0.2 men det låg så mycket skit i bakgrunden så det blev till att installera Cyanogenmod 12.1 (Android 5.1.x) ser även att en Android 6.0 är på gång. - Ganska medelmåttig prestanda Batteritiden är godkänd men inte mer, hade gärna fått vara 1-2 mm tjockare och haft ett större batteri. Slutsats: En stabil platta med bra skärm och ett trevligt format, perfekt att ha med på resan. Till det jag tänkt använda plattan till är prestandan tillräcklig och med en custom Android så försvinner all Bloatware. För 2590 kr anser jag att det är en mycket prisvärd platta. Betyg 8/10

Vogels VLB 200
Full Star 1
4.5
(16)
481 kr
D
Drivknuten
69 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Gör det dem ska, håller upp högtalarna känns stabila.

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
D
Drivknuten
69 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Snabb frakt, bra pris.

Elac Miracord 625
Full Star 1
4
(1)
D
Drivknuten
69 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

BRA!

AOC Q2770PQU QHD
Full Star 1
4.7
(24)
D
Drivknuten
69 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Är mycket nöjd med denna skärm. Bra färgåtergivning efter kalibrering. Överlag känns det som ett kvalitetsbygge bra med tillbehör (kablar). Mycket nöjd.