Prisjakt

digisigi

Medlem sen 2014-06-18
12
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Dualit Hand Mixer 400W
Full Star 1
1.5
(2)
1 199 kr
d
digisigi
12 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Visparna har en utstickande knopp där de går ihop undertill, så det innebär att de kommer repa botten på vad man vispar i. Galet!

Bosch MFQ4030
Full Star 1
3.9
(8)
645 kr
d
digisigi
12 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

EDIT efter ett år: Visparna är ganska veka, o helt plötsligt började de gå ojämnt o slå ihop, vilket skapade ett oljud. Försökte fixa det, ringde Bosch som hänvisade mig dit jag köpte den. Elgiganten gav mig pengarna tillbaka direkt. Köp den inte! Nu ska jag försöka hitta en ny... ------- gamla recensionen, 5 stjärnor: Smidigt, snabb o tyst. Jag är otroligt nöjd med denna, bytte från en Bodum o det var det bästa jag gjort! Grädde vispas på nolltid, deg likaså o den står helt stadigt på bakänden. Mkt bra maskin!

Microsoft Surface Keyboard (Nordisk)
Full Star 1
3.9
(9)
1 019 kr
d
digisigi
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Underbart tangentbord med skön känsla i tangenterna, batteritiden galet bra, det numeriska sitter där det ska och enkelt att koppla mellan olika datorer. Jag har inte fått den att funka till vår LG TV (köpt 2021) och F-knapparna är lite luriga att använda, men det är minimala konsekvenser för ett sånt bra tangentbord. Rekommenderar det starkt!

CDON
Bra
(500+)
d
digisigi
12 omdömen
OK2 år sedan

Inte så enkelt att handla: många försök för att få betalningen att gå igenom o inte kunna välja fraktsätt. Inte så smidigt.

Magimix Cuisine Système 5200 XL
Full Star 1
3.7
(3)
4 190 kr
d
digisigi
12 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Jag har haft denna i 6 år, o köpte den som en långtidsinvestering. Inte värt det kan jag konstatera nu. Ja, motorn är stark o det är en rejäl maskin, men priset motsvarar inte mina förväntningar. Negativt: - när man river så sitter det alltid kvar rester mellan lock o rivjärn. Ibland nästan halva som man river. Även om de skriver på sin hemsida att det händer känns detta oskäligt mycket. - handtaget på stora skålen har spruckit. Jag är en mycket försiktig användare så detta är en besvikelse, särskilt eftersom de gör reklam att de använder samma starka plast som det är i flygplansfönster, men har ändå lyckats få en längsgående spricka. Ny skål går att köpa - för 1007 kr! - juicepressens design är bristfällig, så när du öppnar locket för att byta frukt rinner saftstänket ner på baksidan av maskinen. - den låter mycket, även om den ska processa mjuka saker. - gummifötterna lämnar färgavtryck i bänkskivan, så jag måste ha ett underlägg för den. - för dyr för vad den ger o i förhållande till livslängd. - garantin gäller endast motorn. - mittenhålet på mellanskålen är så lågt så så fort du lyfter ur den så ramlar det rivna igenom det. - lock o "petare" är svårdiskade med många vinklar o kanter. Positivt + stark motor, arbetar snabbt + många tillbehör + fin färg Summering: köp nåt annat om du kan.

InnovaGoods Relax Cushion Neck Massager
Full Star 1
1
(1)
169 kr
d
digisigi
12 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Kjell & co hade denna på erbjudande så vi köpte den för en låg summa. Trots detta så rekommenderar jag verkligen inte den. Det är mer som ett gosedjur/taskig resekudde med en 5 cm vibrationsplatta inuti. Behöver jag säga att den är helt värdelös? Kanske att den stimulerar blodcirkulationen av ljudet, men inte något mer än så.

JBL Tune 220 Wireless In-ear
Full Star 1
3.1
(10)
44 kr
d
digisigi
12 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Läste alla recensioner här o var övertygad om ett bra köp. Tyvärr... Är inne på mitt andra par nu sen jag bestämde mig för att köpa dessa för 3 veckor sen. Är inte alls nöjd; ljudet hackar el klipps (dvs går från höger t vänster el försvinner helt) o har jag telefonen i vänster ficka hackar ljudet - på båda paren jag har testat. Tekniken är tveksam, det går inte att ansluta till MS Teams-möten o själva snäckan är klumpig. Så, detta är ingen lur vuxen nog att täcka mina behov o jag kommer gå tbax t Bose.

Yves Rocher
Dålig
(8)
d
digisigi
12 omdömen
Usel5 år sedan

Usch! Olika priser i butik o web, o ingen förståelse varför man känner sig lurad som kund. Dessutom medlemskap man aldrig blir av med, sur personal, otroligt otrevlig kundservice - man förstår varför försäljningen sjunker. Handlar aldrig mer där.

DOZ Apotek
OK
(136)
d
digisigi
12 omdömen
Usel5 år sedan

Det tog 11 dagar att få det jag beställt från Black Friday - jämfört med allt annat jag handlade är det häpnadsväckande dåligt. Fick ingen förhandsinfo om när budet skulle komma, kunde inte följa ordern online o på det hela taget en mycket dålig upplevelse. Handlar nog inte där igen utan går tillbaks till Apotea.

Evas Underkläder
Dålig
(6)
d
digisigi
12 omdömen
Usel6 år sedan

Okända märken o billig kvalitet. Storlekarna överensstämmer inte alls med vanliga kup-storlekar.