Prisjakt

blunden

Medlem sen 2005-06-30
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
123ink.se
Utmärkt
(500+)
b
blunden
4 omdömen
Utmärkt20 dagar sedan

Varan skickades så snabbt som utlovat. Bra pris och smidigt köp.

DiscAtOnce
Utmärkt
(471)
b
blunden
4 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Extremt konkurrenskraftiga priser på kablar. Exakt samma produkt kan ofta kosta 1,5-3 gånger så mycket i andra butiker. Mina beställningar har hittills alltid fungerat felfritt och levererats snabbt.

Samsung HW-Q86R
Full Star 1
5
(7)
b
blunden
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

Köpte denna nyligen och blev positivt överraskad av ljudet, trots mina redan höga förväntningar. Det är fylligt, kraftfullt och detaljerat, precis som andra sagt. Måste även säga att jag är imponerad över hur väl den klarar att reproducera Atmos-ljud. Saker som byggkvalité är också utmärkt. Att den fick eARC-stöd i senaste firmware-versionen gör också att den bör hålla i många år, trots avsaknad av HDMI 2.1. Med tanke på att denna för tillfället kostar ca hälften av vad dess ersättare gör, samtidigt som denna modell enligt exempelvis Rtings.com levererar bättre ljud och Atmos-upplevelse gör valet ganska enkelt. Utan eARC-stöd hade det varit svårare, då begränsningarna i och med avsaknad av HDMI 2.1 skulle väga betydligt tyngre. Det som gör att jag drar av en stjärna är för att den vägrar att ansluta till mitt WiFi-nät och jag därför förlorar en del funktionalitet. Har sett andra som haft denna problem och det verkar helt enkelt vara ett kompabilitetsproblem mellan denna och vissa accesspunkter. Som tur är har jag motsvarande funktionalitet via min Nvidia Shield TV och firmware-uppdatering är föredömligt enkelt även direkt via USB. Den verkar också köra Tizen, så att inte ansluta ytterligare en IoT-liknande pryl till nätverket skadar knappast ur säkerhetssynpunkt. Jag har därför inte sett behovet av att gräva djupare i detta då allt jag bryr mig om fungerar klockrent ändå.

D-Link DGS-1005P
Full Star 1
5
(1)
621 kr
b
blunden
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Enkel 5-portars Gbit-switch. Det som sticker ut är att den har stöd för PoE+ (802.3at), något som de flesta tillverkare begränsar till sina större modeller. Har man dock inget behov av PoE+ eller PoE så finns det billigare switchar som kommer fungera precis lika bra.