Prisjakt

ThorsHammare

Medlem sen 2012-02-26
35
Bidrag
18
Hjälpsamröster
Melitta Molino
Full Star 1
3.7
(11)
500 kr
T
ThorsHammare
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades en månad sedan

När jag fyllde på med kaffebönorna här sist så noterade jag 2 extra bönor som satt i 2 av dom 3 hålen som Philipsskruvarna sitter i. En lite konstigt konstruktion är det som möjliggör detta... Vid uttömningshålet där nere ut till behållaren fastnar det alltid kaffe(precis som mellan kvarnarna).Oavsett malningsgrad. Svårt att få bort. Rengöringsborste medföljer. . Låter den? nog f-n kan den väl väcka döda men eftersom jag redan är halvdöd på morgonen så ser jag det bara som en positiv egenskap med kaffekvarnen ifråga... Inställningen på 2 koppar kan ni glömma snarare typ "4 koppar" när det gäller 2 koppar.. Man måste hålla i kaffekvarnen för att kunna dra ut den hala behållaren som också tillsammans med locket fungerar som en säkerhetsbrytare. Bägge måste sitta i annars går den inte igång! Sladden är 114 cm lång. Statisk Elektricitet? Ja lite men än sen? Stör inte mig sen är behållaren tät med ett litet lock på så det skvätts inte runt med kaffet på bordet efter eller under malningen. Jag köpte den här som en "referenskaffekvarn" för att lära mig mer för ett framtida dyrare inköp. Samlar på manuella kaffekvarnar med 35 + sådana hemma. För 2 koppar funkar dom bättre med 45 sekunders malning med vissa av dessa...men till Espresso..nej då skall den vara en elektrisk och här går omdömen väldigt mycket isär om denna klarar av mala så fint i som det behövs.

Inet
Utmärkt
(500+)
T
ThorsHammare
35 omdömen
UselRedigerades 8 månader sedan

Går inte att köpa nåt utan nåt form av Bank id. Har du inget mobilt bank id kan du inte skaffa swish. Inget av betalningsalternativ funkar utan bank id.Mitt Bank id på internetbanken var för gammalt och funkade inte och mobilen var trasig och reservmobilen hade android 5 och kunde inte hantera bankid. Jag fick ta det på Elgiganten där klarna skickade en sms kod. Snälla Inet alla har inte Bank id och nån förskottsbetalning har ni som påstår här inte och jag chattade med eran kundtjänst och det var totalstopp om du inte hade bank id.

Nokia XR21 5G Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.7
(3)
5 171 kr
T
ThorsHammare
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 månader sedan

Köp den för det är inte en Googel mobil utan en Android mobil.Allt kretsar inte runt Apple.🤪

Moser 1400-0278
Full Star 1
4.2
(54)
T
ThorsHammare
35 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Den nya 1400 modellen har tunnare plast och en 50% starkare motor så sitta och skriva ett omdöme om en Moser 1400 från 1989(rtordon ,GATUPLAN, osv..) som har utgått samt uppgraderats för flera år sen återspeglar inte byggkvaliten i den nya Moser 1400 i huvudtaget. Med en 50% starkare motor bör väl denna klippa bättre?Det är den typ av frågor som uppstår. Vibrerar gör den men om det kan anses vara nåt negativt är upp till var och en.En god ide är att kolla upp detta före köp! Ljudnivån är helt okej.Kammarna är dom samma till Moser trend cut.Skäret är ett rostfritt sådant. Strömadaptern är "Made in China" resten är tillverkad i Ungern och Tyskland.Priset är lågt för det man får och detta är en bra instegsmodell för förstaköpare som vill gå ifrån 🧔 till 👨‍🦲 eller nåt där imellan... Sen funkar vanligt symaskinolja för skäret.Sladden är 2 meter lång vilket skulle vara längre. Klipplängden kan ställas in steg för steg eller så skiter man i det och väljer klipplängden själv. Sen en varning den bordeux röda skönheten här ovan är kopierat till förbannelse.Den finns knappt att köpa ny längre och undertecknad har anmält en hel del kopior som har valsat omkring på Tradera vilket dom då har tagit bort.Det finns en anledning till varför Moser knappt tillverkar den bordeaux röda längre. DEN HAR GÅTT SÖNDER SÅ BYGGD SOM EN TANK KANSKE DEN VAR FÖR 2O ÅR SEN MEN INTE IDAG!LURAS INTE AV GAMLA OMDÖMEN OM DENNA MOSER HÄR PÅ PRISJAKT!

Victorinox SwissCard Lite
Full Star 1
3.5
(2)
432 kr
T
ThorsHammare
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

-Nålen böjdes direkt och saxen är svår att använda. -Pennan borde sitta fast som på Victorinox - Signature. -Ficklampan är för svag för att ha någon praktiskt nytta(Rött ljus).Är det kolsvart som i ett badrum då funkar den....Annars använder vi väl mobilen som vi har med oss normalt eller? -Kniven är svår att slipa upp när den blivit slö. -Det lilla verktyget funkar fint men är för kraftigt polerat och kan bli lite hal att hålla i. -Förstoringsglaset måste torkas ofta och går att hålla en bit bort när man tittar och läser en text och är bra.Det går bra att hålla den mot ögat då ser man mer text. Förstoringsglaset borde vara större.2-5 ggr förstoring. -Pincetten är för hal och kniper man om ett papper med den och drar i pappret då släpper pincetten.Den skulla vara räfflad. - Måtten är för små för att kunna se...det är den ändan som skall användas när stoppar ner den i plånboken.Alltså kortet skall sättas ner med bredsidan,långsidan och den behöver en egen kortficka.OBSERVERA att skruvmejsel sticker ut en bit på långsidan, Jag har haft den i ca 8 år+ och den är fortfarande som ny. Refills? Man köper en ny penna.

Bialetti Moka Express 6 Koppar
Full Star 1
4
(1)
285 kr
T
ThorsHammare
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

VARNING! Över locket sitter det ett "handtag" det är satt fast med en Philips skruv under locket.Eftersom det var löst så skruvade jag fast den och skruven som var gjort av alldeles för mjukt material där förstördes spåren i skruven! Jag lägger 2 tepåsar i där det skall ligga kaffe och kokar te också.. Det är alltid lite vätska kvar botten om ni undrar... Ett roligt köp som jag inte ångrar....☕

Klarstein Fine Dinesty 23L (Röd)
Full Star 1
2
(1)
1 981 kr
T
ThorsHammare
35 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Mycket kondens i mikron efter användning som inte leds bort vidare effektivt vilket har gjort att under glasskivan har beläggningen försvunnit på ett och det har rostat sönder. Vi pratar här om mer ca 5-7 cm långt och ca 3 cm. Glasskivan vobblar eftersom den ligger högra än den fördjupningen den skall ligga i. Grillen är bra men den värmer dåligt.

Emergency Food Chicken in Curried Rice 750g
Full Star 1
4
(1)
395 kr
T
ThorsHammare
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Observera att det är meningen att man skall använda hela burken på en gång och om man skall dela upp det på exempelvis på 2 portioner så måste man själv räkna ut mängden vatten och hur mycket frystorkad mat man skall använda.Lycka till med det....Glöm inte att röra om i burken innan ni mäter upp det...jag satte 6 streck på burken och använde måttstocken till det. ca 6 dl vatten till 2 portioner. En 1,82 liter vatten till hela burken. Denna självklara informationen om att detta med att ej kunna dela i upp innehållet i mindre portioner och avsaknade av instruktionerom detta ej finns på burken anser sig sig överlevnadsbutiken inte vara nödvändig att delge oss konsumenter utan tyckte att man har gett den info som var nödvändig...jag tänker inte köpa denna produkt igen. Det är Katadyn som är tillverkaren och det är ingen stark smak av curry vilket är bra eftersom jag föredrar att krydda själv.Smaken är okej... All natural står det och det betyder" Wholly natural; specifically (of food) containing no artificial colourings, flavourings, or preservatives."

Morakniv Outdoor 2000
Full Star 1
4
(5)
195 kr
T
ThorsHammare
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Lätt att slipa.Kniven väger bara 98 gram.Med slidan 140 gram.Hur kan du b0bbie tycka att det är tungt?Ful som stryk är den.Men billig! Bra balans! Baksidan av eggen går inte att använda på tändstålet.

Severin MW 7890 (Vit)
Full Star 1
4
(1)
1 245 kr
T
ThorsHammare
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan

16.5 cm är höjden inne i mikron.Min Sistema riskokare på 2.6 liter var för hög och min Lekue är 13.5 hög och sen tillkommer locket...https://besto24.com/en/microwave-ovens/15867-severin-mw-7890-20l.html inte ens på Severins hemsida hittade jag innermåtten...den här kan jag inte ha..