Prisjakt

fetrobban

Medlem sen 2011-12-30
36
Bidrag
44
Hjälpsamröster
POWER
Utmärkt
(500+)
f
fetrobban
36 omdömen
Usel19 dagar sedan

Har beställt två gånger på Power senaste månaderna. Ena gången hade de inte utlovad produkt i lager när jag hade kört dit. Blev erbjuden en sämre produkt med öppen förpackning. Och nu andra gången samma sak, fast från weblager. De skulle dock lösa det genom att skicka från en butik, vilket utlovades för över två veckor sedan. Inte hört ett ord sedan dess. Pengarna var de väldigt snabba med att ta däremot, det är de bra på! :D Underkänt på alla punkter från mig.

Epson EH-TW7000
Full Star 1
3.3
(16)
13 297 kr
f
fetrobban
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 månader sedan

Mycket bra till gaming och film. Låga 16ms input lag, vilket märks tydligt när man får snabb respons i fps-spel som Warzone. Grymma färger och stark kontrast. Smidig att installera och superlåg fläktvolym. Jämfört bilden med epsons flaggskepp för 30k. Denna ger faktiskt ännu bättre bilder i ljusa scener med sin starka lampa. Däremot är svärtan rätt kass på denna vilket är den stora nackdelen.

Nintendo Switch Joy-Con Pair (Switch) (Original)
Full Star 1
3.5
(10)
793 kr
f
fetrobban
36 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Det går numera utmärkt att skicka sina kassa joy-cons med driftning även utan garanti helt kostnadsfritt till nintendo i sverige och få dem lagade. Gjorde detta nyligen med mina som köptes dag 1 vid lansering.

Witt Premium Retro 1,5L
Full Star 1
2
(1)
999 kr
f
fetrobban
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Ser premium ut på bilderna, ser mer ut som något man hittar på rusta för 199 i verkligheten. Inte värt de 700 jag la. Kokar i övrigt vattnet smidigt och funkar som väntat.

GregMoto
Bra
(3)
f
fetrobban
36 omdömen
Uselett år sedan

Varning! De skickade varan till helt fel stadsdel, för att sedan ta ut en obegriplig avgift på 300 spänn för ej uthämtat paket. Fick ingen återbetalning på produkten. Har varit i kontakt med kundtjänst och det är så det står i deras villkor enligt dem. Aldrig varit med om sådana villkor och har handlat online i 20 år.

Logitech G603
Full Star 1
4.1
(57)
f
fetrobban
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Haft i ett par år nu och stört mig dagligen på den. En av de sämre musarna jag ägt, med knappar som är så lätta att bara man andas på dem så klickas det. De sitter dessutom väldigt lågt, så ständigt felklickas det mot sladdar eller annat som sitter i datorn eller runt om när man som jag kör dubbla skärmar från laptop i lite trängre utrymme. Stor, tung och osmidig i allmänhet. Det enda verkliga pluset är att man kan köra både bluetooth och usb, vilket är smidigt när man hoppar mellan datorer. Föredrar billigare, lättare möss som inte är lika superkänsliga, får bli det igen vid nästa byte.

Hoka One One Clifton 8 (Herr)
Full Star 1
3.6
(7)
962 kr
f
fetrobban
36 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Har en vass kant som skär in i hålfoten ständigt, vilket gör dessa helt värdelösa om man inte älskar en rad med blåsor längs med hålfoten. På båda fötter. Trodde jag fick måndagsexemplar men en kollega hade exakt samma problem med sina Hoka, och då har hon ändå annan storlek och dammodell. Prova först så du inte råkar ut för detta!

Epson EH-LS300
Full Star 1
2
(1)
15 999 kr
f
fetrobban
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

+ startar snabbt + bra tryck i färger och ljusstyrka - Kasst input lag, omöjlig att spela snabba spel tex warzone med, man blir helt enkelt en mycket sämre spelare. oavsätt bildläge. De specar inte lagget vilket är riktigt dåligt av Epson men sett en recension där de mätte till 130ms typ, och det känns rimligt. - Kass svärta - Den måste stå rätt långt från väggen trots ust, för 100 tum blir det totalt typ 70+ cm från vägg till framsida - allt annat än lägsta ljusstyrka 50 av 100 gör att den låter som en mindre robotdamsugare. Dock ska sägas att lägsta ändå är iktigt ljust även i ljusa rum så tycker det är OK. - Man får välja mellan HDR eller 4K , båda går ej. Nu är det ändå en 1080p-panel men 4k ger ändå en lite bättre bild.

Jabra Elite 7 Active Wireless In-ear
Full Star 1
3.2
(24)
1 288 kr
f
fetrobban
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Ett snäpp upp på alla plan från active 75t, som gick sönder och jag skaffade dessa. Grym batteritid, har de hela dagarna utan problem. Mer sofistikerat ljud som låter bättre än mina Bose QC 35, vilka aldrig används längre. För mig sitter de som stenar i öronen, använder på långa löp-pass utan problem. Detta gör att det man kan springa längs motorvägar utan att störas av ljudet, utan anc på. Har testat samma sits med anc men hör knappt någon skillnad, så använder ej. Hear trough funkar äntligen och man hör vad folk säger utan att ta av lurarna. Väldigt konstigt val av Jabra är dock att de slängde in aptx codec i Elite 4 men inte i 7. Personligen hade jag hellre köpt Elite 4 i efterhand då jag inte bryr mig om trådlös laddning, ANC men prioriterar ljudkvalitet. Dessutom är de billigare. Oavsett - riktig toppenprodukt.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L
Full Star 1
4.8
(4)
699 kr
f
fetrobban
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Är nöjd! Prisvärd för 750 spänn. Funkar bra för 1-2 pers. Perfekt att rosta nötter i och att snabbt göra saker istället för att sätta på ugnen. Sen är det ju helt fel att jämföra med fritös, fritera är definitionen av att koka i olja vilket såklart blir helt annorlunda och bättre, men reslutatet av tex pommes blir ändå annorlunda mot en vanlig varmluftsugn, det får en ännu mer frasig yta vilket är trevligt. Antagligen har detta missförstånd att göra med att svenskar översätter fry till fritera, vilket ju betyder steka. DEEP fry är fritera.