Prisjakt

Ramlöss

Medlem sen 2009-12-15
158
Bidrag
196
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy S23 5G SM-S911B Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4.5
(2)
7 050 kr
R
Ramlöss
158 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 månader sedan

Är överlag nöjd, men hur gick vi från 3200x1440 till 1080x2340? Kan ni hitta den till ett rimligt pris, så är det en bra telefon och man slipper Samsungs egna värdelösa processor. + Snapdragon istället för Samsungs skräp som äter batteri. + Batteritiden, är faktiskt över förväntan. + Kameran, är nog den största skillnaden mot min gamla Kines. -+1080p känns lite 2012, men kanske orsaken till batteritiden. - Laddtiden är fullständigt urusel, kinesiska skräptelefoner för några hundrlappar är snabbare. - Ingen laddare, för en telefon som kostar 10k. Urk... - Värdelös USB-C kabel, till min gamla USB laddare Samsung? - 128gb borde vara olagligt att sälja i den prisklassen. - Inget SD kort till min premium telefon med 128gb minne. - Priset, Samsung telefoner ska endast köpas på blackfriday. Enda orsaken jag köpte telefonen var Snapdragon och att Comviq hade ett jävligt bra erbjudande. Telefoner och dumburkar ska man köpa på blackfriday. Det enda jag faktiskt irriterar mig på är den fullständigt urusla laddningstiden. Min gamla Kines gav mig en hel dags batteritid på samma tid det tog att borsta tänderna.

Mitsubishi Electric Hero 2.0 MSZ-LN35VG2 / MUZ-LN35VG2HZ
Full Star 1
3.3
(3)
19 490 kr
R
Ramlöss
158 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Vet inte om jag fick ett måndagsexemplar men utedelen låter som ett tröskverk och den drar mer än den gamla värmepumpen som var ca 14 år. Att den skulle var tyst är en lögn. Min gamla gick också oftare ner i varvtal på fläkten på innedelen. Tycker utformningen av fjärrkontrollen skulle ha utvecklats på drygt ett årtionde, är bara krångligare. Gjorde ett snabbt försök att koppla upp den på nätet och misslyckades fullständigt, nu är det kallt så nu vågar jag inte röra den. Kan inte ge den något annat än en etta, kommer behöva lyssna på det oljudet i 10-15år. Hade lätt lagt 10k till för att slippa oljudet i över ett decennium..

Plastic Padding Kemiskt Trä 460ml
Full Star 1
5
(1)
189 kr
R
Ramlöss
158 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan

Bästa sen skivat bröd. Härdar fort, krymper inte, stenhårt, går att måla på. Kan inte riktigt komma på nån nackdel. T. o. m förpackning är fullständigt brilliant.. Man får definitivt vad man betalar för.

Makita DLM432PT2
Full Star 1
3
(2)
6 599 kr
R
Ramlöss
158 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Har faktiskt inget att klaga över, tillräckligt tyst för att trycka i ett par buds med NC. Har ingen drivning på hjulen, men den väger nästan inget att trycka runt på en mindre gräsmatta. Grässamlaren fungerar grymt bra och är väldigt smidig. För det priset jag betalade så är det en klar 5a, under 4k med batteri och laddare.

GP Batteries PowerBank Voyage 2 5000 MP05
Full Star 1
2
(1)
239 kr
R
Ramlöss
158 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Fungerar, men är för dålig att fylla nån funktion. Tar veckor att ladda både ur och i, och kapaciteten fyller inte ens en mobil. Om de i inte nästan ger bort batterilådan som Webhallen gjorde, håll er så lång borta som möjligt.

Dynavoice Magic FX-4 EX v.3
Full Star 1
3.5
(4)
1 990 kr
R
Ramlöss
158 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Fattar fortfarande hur man ska sätta up dom, trodde först att de hade satt fästena åt fel håll men enligt bilderna på nätet sitter de rätt? De behöver spelas in, men är fortfarande lite tunna, vet inte hur mycket det är pga förstärkaren. Du får lite vad du betalar för..när de är på rea för halva priset. När jag väl får upp dem på väggen så är det nog en smart form... Funkar faktiskt lika bra på en fönsterbräda, lol. Uppdatering Tycker de är lite för tunna i ljudet, sänker det till en 3a.

Xiaomi Pad 5 128GB
Full Star 1
4.5
(11)
4 199 kr
R
Ramlöss
158 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Första intryck. Xiaomis egna android är fortfarande fullständig sk*t, vem vill ha som Äpplet en hemskärm med 10 sidor av skit?? Allmänt fult och en nedgradering från Samsung, saknar Samsungs smidiga funktion för dubbla fönster. Saknar fingeravtrycksläsare ,vilket jag missade och drar av en stjärna för det är en fullständigt miserabel upplevelse att vara utan. -Välbyggd men de skarpa kanterna och tyngden gör den extremt obekväm och tymplig att skriva på. -Skärmen är ingen större nedgradering från Samsungs Tab 6 Oled panel och känns som den blir betydligt ljusare. -Trodde den skulle kännas något rappare. Köptes för att morsan skulle få min gamla Samsung platta, men är nu osäker om jag vill byta. Xiaomi har dubbla kameror men ingen fingeravtrycksläsare, någon blev uppenbarligen tappad på huvudet som liten. Får en 4a för det finns inte mycket annat i samma prisklass, men jag är lite besviken . Sänker ytterligare en stjärna ,utan fungerande split screen är en platta ganska värdelös.

Amazon.se
OK
(500+)
R
Ramlöss
158 omdömen
Uselett år sedan

Att något så fullständigt uruselt har tagit över världen är imponerande, hemsidan känns som något från slutet av 90-talet. I princip omöjligt att söka på något och uppdelningen av kategorier är som bäst urusel, och majoritet av alla produkter är skräp från Wish. Varnar inte heller när produkter skeppas utanför Europa och tvingas betala postens straffavgifter, som kostade mer än produkten. Hälften av alla recensioner är förmodligen fejk och skillnad mot en bluff-försäljare och en riktig försäljare är omöjligt att genomskåda. Väldigt få produkter är faktiskt billigare på Amazon, så det finns sällan en orsak att välja bluff-försäljare på Amazon utan garantier. Det positiva är mängden produkter Amazon faktiskt har. Finns många orsaker att inte köpa något från Amazon om det inte är absolut nödvändigt.

Nothing Ear 1 Wireless In-ear
Full Star 1
3.4
(33)
999 kr
R
Ramlöss
158 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Köpte den svarta modellen för 900 riksdaler, första intryck. Hade ett par Jabra Elite 65 innan och Nothing 1 är en betydligt bättre produkt. + Prisvärd + Blåtanden har varit extremt stabil. + Smidig laddningspuck, smidiga magneter fäster budsen. + Trådlösladdning. + Skalet är magnetiskt, perfekt att sätta på kylen etc. + Bra passform + ANC, bättre än väntat inte den tryckande känslan eller åksjuka som Bosse. + Fast pair + Automatisk avstängning, plockar ur budsen. + Kan spela med en bud. + Kontrollerna är extremt smidiga, mina jabra var urusla. +-Ljudet är helt okej, men ibland konstiga artifekter med ANCn - kan endast vara ansluten till en enhet. - Equlizern har endast ett par förval och är mediokra. Får väldigt mycket teknik för pengarna och ett helt godkänt ljud. Största minuset är att den endast kan ansluta till en enhet, väldigt irriterande om du har en surfplatta eller andra enheter. Är ett första intryck, får uppdatera efterhand. Uppdatering efter några veckor. Höjer betyget till 5 ostar. Den största nackdelen att endast vara uppkopplad mot en enhet är irriterande ,men Googles ”fast pair” är jävligt smidigt. Men "NC" är guldvärt när man lyssnar på ljudböcker speciellt och är faktiskt bättre än väntat. Blir inte lika tyst som en Bose, men till skillnad från Bosse blir jag inte åksjuk och mitt ex hade ett irriterande tjutande ljud. Har inga av de buggarna folk har haft, kan var att den svarta kom efter den vita. Blåtanden har längre räckvidd än min Wifi.

Samsung Galaxy Tab S6 10.5 SM-T860 128GB
Full Star 1
4.5
(6)
9 116 kr
R
Ramlöss
158 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Första intryck.. Välbyggd, extremt tunn, men baksidan är extremt hal. Känns som design har gått före funktion, speciellt på batterisidan som är undermålig. Positiva +Välbyggd +Grym skärm, ljusstark. +Bra prestanda +Imponerande ljud + Gratis penna, känns dock onödigt stor. +-Varför dubbla kameror? +-Priset 5.7k är ett rimligt pris +-Fingeravtrycksläsaren är inte den bäst men helt okej -Medioker batteritid. -Saknar 3.5mm, varför plocka bort det på en surfplatta? -Idiotisk power-knapp, delad med Bixby och intryckt stänger inte av plattan. -Multitasking, saknar mina edge-appar från min Note 9 som kastar upp två appar med ett knapptryck. Skulle ha varit nån millimeter tjockare för ett större batteri, kommer att dra av en till stjärna om det inte förbättras Hoppas det förbättras och är pga en dålig uppdatering. Ångrar inte köpet, men batteritiden är oroande. Edit: batteriet har förbättrat sig något. Uppdatering Sänker med två stjärnor för värdelös prestanda och dagens ockerpriser.