Prisjakt

danlii

Medlem sen 2004-02-19
129
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Hälsokraft
OK
(39)
d
danlii
129 omdömen
OK2 år sedan

Leveransen skulle ta 1-3 arbetsdagar, men tog en hel vecka, verkar inte ens ha lämnats över till budfirman förrän efter 4 arbetsdagar.

Klarstein Clear Cube
Full Star 1
1
(1)
2 910 kr
d
danlii
129 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Värdelös. Den gör inte alls iskuber som på bilden, den gör ett stort sammanhängande block av is där man måste bryta loss individuella kuber själv, det är alltså drygt 1 cm extra is som håller ihop alla kuberna i en "kaka". Dessutom tar den riktigt lång tid på sig att göra is, tar väl en timme innan den kommer igång, sen en batch is per 40 minuter eller så. Isen är dessutom plaskvåt, och blir bara värre av att ligga i det knappt kylskåpskalla kylfacket och smälta. Skickade tillbaka den.

RDEBUTIK
Utmärkt
(500+)
d
danlii
129 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Köpte minne till min server, och eftersom jag slarvat med förundersökning så passade det inte. Kontaktade RDE via e-post och förklarade läget. De skickade ett bud som hämtade upp paketet hemma hos mig, och jag fick pengarna återbetalade så fort de hade verifierat skicket på varan de fått tillbaka. Mycket snabb och vänlig kommunikation. Super!

Apotea
Utmärkt
(500+)
d
danlii
129 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Funkar bra, generellt lägre priser än i fysiska apotek, och med snabba och välfungerande leveranser.

Fyndbörsen
d
danlii
129 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Dagen efter-leverans med DHL, helt sagolikt.

Adlibris
Dålig
(500+)
d
danlii
129 omdömen
Usel5 år sedan

Lägger denna recension här också eftersom det är Adlibris distributionscenter som har gjort bort sig. Beställde en "ful jultröja" från roligaprylar.se den 11 december. Skulle enligt hemsidan levereras inom 6-8 vardagar. Fick besked via kundsupporten den 17 december att paketet skulle skickas samma dag. Fick ytterligare besked 19 december att beställningar lagda innan 16 december skulle hinna fram innan jul. Paketet skickades den 4 januari och kom fram den 7 januari. Inte precis i tid till jul.

Wilfa WSO-1
Full Star 1
2.8
(12)
d
danlii
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Nu har jag haft denna bryggare i ett par månader. Den ersatte min Moccamaster som jag haft i 13 år och fortfarande funkar, men som har börjat spricka här och där. Kort sagt så är Moccamastern bättre. Jag testkörde en full kanna på bägge (1,2 liter vatten), och Moccamastern tog 5½ minut på sig, medan Wilfan inte var klar förrän 45 sekunder senare. Moccamastern är nästan helt tyst när den brygger, det hörs bara ett svagt susande. Wilfan är inte vad jag kallar tyst, den gurglar så det hörs i hela huset. Vattencisternen på Wilfan är felkonstruerad, den har inte tillräckligt med lutning i botten, så det är alltid några teskedar vatten kvar efter fullbordad bryggning. Jag har löst det genom att palla upp ena sidan av bryggaren med ett par möbeltassar. Själva kaffekannan har en idiotisk plastkant på insidan, som gör att man inte kan tömma den helt. Filterhållaren skruvas av och på med visst våld, borde gå att lösa på ett enklare sätt. Spridararmen får sig en törn varje gång man tar av filterhållaren, och måste tryckas tillbaka igen. TL;DR: Den som designat den här bryggaren har nog inte tänkt sig att man skall brygga kaffe med den, men den är ju fin att se på. Edit: Nu har jag haft den i ett år, och värmeplattan har börjat rosta ganska kraftigt. Det känns inte så kvalitativt. Den funkar fortfarande, så jag nöjer mig med att ta bort en stjärna.

Philips SHQ3200 In-ear
Full Star 1
1.6
(8)
d
danlii
129 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Sitter jättedåligt, har man inte utstående öron så gör designen att de sakta men säkert dras ut ur öronen. Dessutom är ljudet jättelågt.