Prisjakt

pelson

Medlem sen 2008-10-24
16
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Philips Fidelio L3 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
2
(3)
1 569 kr
p
pelson
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Ser man förbi hur absolut värdelös byggvalité och ofungerande app de har är ljudet i högsta klass. Jätteklumpiga och knakiga, TouchPad funkar inte hälften av gångerna, och när de väl funkar är det fel kommando. Men grymt ljud!

Philips TAT8505BK Wireless
Full Star 1
2
(2)
977 kr
p
pelson
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

+ Okej ljud för 690kr, inte mer. + Bra fit med största pluggen - Väldigt plastig, klumpig och ogenomtänkt laddningsbox. - Inge vidare brusreducering jämfört med XM4. - Förlorar connection med högra sidan imellanåt utan anledning för mig. - Klumpig touch-kontroll, men bättre efter firmware update. Rekommenderas endast kraftigt nedsatta. *Edit* Högra luren pajjade efter en dag. Man hört ett starkt brus och sprak när man använder ANC på den sidan

Philips TAPH805 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.7
(43)
2 354 kr
p
pelson
16 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

- Riktigt usel byggkvalite, bygeln knakar av plast och kan ej se den där konstiga plast-spaken man byter låt med hålla längre en några månader. - Jätteburkigt ljud, håller ej med folk här att dessa skulle ha bra ljud, okej ljud om de kostade 199kr på Rusta på sin höjd. På tok för mycket bas som även är odefinierad och "bilbasig", dånar mest. Mellanregister burkigt utan separation på instrumenten, låter billigt och plastigt helk enkelt om du är van med bättre grejer. Använder HD650 och Fidelio X3 på datorn, men även Galaxy Buds m.m på telefonen slår dessa lurar på fingrarna ljudmässigt. - Ingen app överhuvudtaget att ställa in saker, EQ osv. Får upp meddelande i PHILIPS Heapdones att dessa ej stödjs. - Brusreducering knappt märkbar, jobbar på industri och visst tar den bort lite av de väldigt låga frekvenserna, men inte mycket, och ingenting ovanför det. - Varför ska dessa människor fortsätta psyka oss med Micro USB uttag även detta decennium? + Bra batteritid, 30 Tim. + Tycker ändå de sitter helt okej utan att vilja falla av trots att man klättrar runt och jobbar. Låg vikt. Rekommenderas inte till fullpris, kanske 500kr max för batteritiden skull, samt brusreducering för att ta bort lågfrekvent dån.

3M Peltor WS Alert XP Headband
Full Star 1
3.6
(17)
4 549 kr
p
pelson
16 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Är dessa ett skämt? Hur kan man ta 4000kr för ett par lurar arbetslurar som inte har aktiv brusreducering? Den använder det endast för mikrofonen? Jag hör ingen skillnad med hörlurarna på eller av att det skulle vara ANC teknologi I dessa, står inget I manualen heller. Väldigt plastiga och billigt byggda, maxvolymen är inte alls högt. Okej om de kostade 199kr på Jula, men 4000kr, kom igen.

DXRacer Formula F08
Full Star 1
3.3
(12)
2 990 kr
p
pelson
16 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Haft denna i några år, helt värdelöst smäck är vad det är. Man sitter som en luffare, inte alls ergonomiskt för de design har gått före komfort. (de två vingarna som ska se "häftiga" ut är bara ivägen). Fruktansvärda armstöd av plast, ranglar och strular, går inte alls upp så långt man vill ha och är gjorda av knottrig hårdplast vilket inte är bekvämt att ha armen på. "Lädret" har lossnat där arslet placeras, ligger svarta läderemsor i hela lägenheten samt kallingarna. Värdelöst svankstöd, skulle lika gärna kunna ha en tegelsten där. Nej köp inte detta överhypade skit

Asus TUF Gaming VG27AQ 27" QHD IPS
Full Star 1
3.7
(19)
3 774 kr
p
pelson
16 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Riktig skitskärm. De har ljugit om ELMB, det fumkar inte ens (googla om crossover och double strobing) det ser precis likadant ut med och utan ELMB förotm att bilden blir mörkare. Men, det största minuset, backligt bleeden, det är fullständigt omöjligt att spela spel där det är natt eller de på film med mörk bild. Du kommer bara se ett ljust jävla glow som ger dig huvudvärk. Avgå hela bunten.

Furniturebox
OK
(500+)
p
pelson
16 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Den absolut värsta jävla skitsidan jag någonsin haft att göra med. Jag beställde hem en säng, soffa och en tv-bänk. Sängen jag beställde var en 180cm, får hem en säng med 160cm resårmadrasser... Sen skickar de helt jävla fel soffa, beställde en XXL CONNECT soffa i tyg, får hem nå skitigt fejk-läder. Deras kundtjänst vill jag inte ens gå in på... Håll er långt, långt, långt, långt borta från dessa jävla dårar. Att dom ens får fortsätta som företag i Sverige? Hur?

Sony SBH80
Full Star 1
3.4
(64)
p
pelson
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bästa valutan jag fått för 699kr någonsin. Arbetat med dessa 7 timmar om dagen i en smutsig verkstad i runt 2 år. Batterierna håller precis skiftet ut, ungefär 7-8 timmar. Ljudkvalitén är utmärkt, stänger ut all ljud från maskinen och åker aldrig ut ur öronen av misstag. Enda anledningen till att den "bara" får 9/10 är att vänstra luren nu börjar dämpas ner i ljudet och måste rengöras med papper med jämna mellanrum. Som sagt, aldrig fått så mycket valuta för 700 spänn. Lika bastanta som MW600 och MW1. Ren kvalité alla tre!

SteelSeries Rival
Full Star 1
3.8
(71)
99 kr
p
pelson
16 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Dålig passform och alldeles för tung. Omöjlig att lira tex CS med denna för mig, har ingen aning hur en så tung mus är så poppis bland proffsen. Köpte en Zowie EC1-A istället som är bättre på precis allt.

Zowie EC1-A
Full Star 1
4.5
(6)
p
pelson
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Bästa musen jag ägt, punkt slut. Började med att jag köpte G502 vilket vara ett skämt. Skön passform och sensor, men den väger bly och är i princip omöjligt att lira CS:GO med pga vikten. Bytte till en Corsair Sabre, bra vikt men hemskt passform, lillfingret hänger på musmattan. Bytte sedan till en Steelseries Rival som ska vara så bra, men även där, på tok för tung och stor i formen. Sen käpte jag EC1-a, sopar mattan med alla tidigare möss jag tidigare nämnt. Perfekt vikt på 97g, grym 3310 sensor. Perfekt form. Inga drivrutiner. Skön coating. 10/10