Prisjakt

CheeLoo

Medlem sen 2008-10-12
18
Bidrag
10
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
C
CheeLoo
18 omdömen
BraRedigerades 7 månader sedan

Bra priser, och har alltid levererat i utlovad tid, så 5 stjärnor på det viktigaste. Några nackdelar dock: * Butiken tycks ligga i Danmark, så leveranstiderna är sämre än många svenska butiker. * Deras svarsmejl listar inte vad man beställt. Det finns i en bifogad PDF.

Keytive
Utmärkt
(3)
C
CheeLoo
18 omdömen
Utmärkt8 månader sedan

Köpte Windows 11 nyckel - Aktiverat och klart på någon minut! (Detta efter att jag fått en dålig nyckel från en annan leverantör)

Spelkoder
Bra
(28)
C
CheeLoo
18 omdömen
Usel8 månader sedan

Köpte en windows-11 nyckel som inte funkade.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
C
CheeLoo
18 omdömen
Bra8 månader sedan

Det mesta är bra med Webhallen. Min enda invändning är att när man beställt något som inte finns i lager så får man ingen info om förväntad leveranstid.

Proshop
Utmärkt
(500+)
C
CheeLoo
18 omdömen
Dålig3 år sedan

Uruselt packat. Köpte fyra hårddiskar. Ömtåliga saker. De var löst nedslängda i botten av en jättekartong tillsammans med några pack-kuddar, så det fyllde kanske halva kartongen. När de kom fram låg de huller om buller och en av hårddiskarnas innerförpackningar hade gått upp. Har inte kollat ännu om de tog skada.

Icy Box IB-PCI209
Full Star 1
3
(1)
134 kr
C
CheeLoo
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Kortet är inte riktigt vad det ser ut att vara. Det finns 2 M.2 platser: Den ena är för att koppla en M.2 med NVME anslutning till PCIe x4. Den andra är för att koppla en M.2 med SATA anslutning. Den kopplas till SATA-kontakten på kortet, som måste kopplas med en SATA-sladd till en SATA-kontakt på moderkortet. SATA-kontakten på kortet är alltså inte för att ansluta en ytterligare SATA när det är slut SATA på moderkortet, utan för att koppla en M.2 drive av SATA-typ till en av moderkortets SATA uttag.

Philips AquaTouch S5400
Full Star 1
3.7
(6)
2 800 kr
C
CheeLoo
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Bästa rakapparat jag haft. Den rakar nära och bra även neråt halsen utan att rycka. Bättre än min förra liknande men dyrare Philips SensoTouch. Jag använder den huvudsakligen torr. Den rakar så lent torr så jag ser ingen nytta med att raka vått. Upplever att den inte får med riktigt alla strån lika fort när jag rakar vått. Ska man klaga på nått så är det batteriindikatorn. Men bra batteriindikator tycks vara vad som differentierar dyra apparater så det går nog inte att få på en billig apparat. Batteriet varar jättelänge.

DeLonghi Pinguino PAC N87 Silent
Full Star 1
4.7
(3)
C
CheeLoo
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Min största invändning mot denna är att den marknadsförs som "tyst". Den låter visserligen mindre än en "tyst" dammsugare, men är inte något jag vill ha på när jag ska sova. Trots det lyckas jag faktiskt lyckats sova med apparaten igång i sovrummet. Lite buller är bättre än värme. En trist detalj är att avfuktningsläget inte funkar med fläkten på lägsta varv och avfuktning inte funkar med kylning kallare än 25 grader. De senaste dagarna när det varit varmt och fuktigt hade det varit önskvärt. Den gör ett bra jobb med att kyla luften, och diverse tester jag läst visar att den är mindre bullrig än andra portabla AC.

Sennheiser HD 598 Over-ear
Full Star 1
4.6
(31)
C
CheeLoo
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Toknöjd med det öppna och klara ljudet och att de sitter hur skönt som helst även efter några timmar, trots att jag har glasögon. De trycker inte på öronen någon stans. Har haft dem i ett halvår och det som drar ner betyget lite gran är utseendet och att de inte känns som de mest stabila. Å andra sidan är de väldigt lätta. Jag använder lurarna i hemmabion till film och TV och spel när det är för sent att använda högtalare. Inte något man tar med ut på stan.

MSI Z87M-G43
Full Star 1
3
(1)
C
CheeLoo
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har bara ägt kortet en dag, så jag har ingen åsikt om prestanda. Kortet har några nackdelar. Om jag hade känt till dessa innan så hade jag valt ett annat. Vinklade kontakter: USB-3 headern är vinklad, och kontakten till chassits frontpanel är ganska stor och hård. Den sticker ut kanske 4 cm bakom kortet så att kontakten går rakt in i hårddisk-korgen i chassit. Det gick att koppla in den genom att montera bort korgen. Nu ligger kontakten i kläm bakom hårddisk-korgen och bänder på kortet. Har Fractal Designs m-ATX chassi. SATA-kontakterna är också vinklade så att det blir trångt och man kan inte se hur man ska koppla in dem. Inte lika trångt som USB-3 headern dock. Antar att det är för att inte få problem med stora grafikkort, men det brukar ordna sej med kablar med vinklade kontakter PS-2 kontakten för tangentbord funkar inte på mitt kort. Inte riktigt i nivå med kvaliteten som tillverkaren skryter om. Funkar bara med USB-tangentbord.