Prisjakt

wolw

Medlem sen 2008-09-27
7
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Hurricane Luftvapen
w
wolw
7 omdömen
OKRedigerades 3 år sedan

Sortimentet och utbud är mycket bra, likaså priserna. Det du beställer är mycket bra och säkert paketerat (t.ex dubbla plyfaskivor när jag köpte ett luftgevär). Men fraktpriserna är bedrövligt dyra, handlar ofta på andra ställen där frakten är gratis (Baraluftvapen är alltid gratis oavsett köpesumma) över 500-1000:- (cabom, skyttespecialisten, tacticalstore, Röda stjärnan). Då kan man få med ett par askar ammo extra för Hurricanes frakt. Precis som någon annan skrev, jag handlade för nästan 10.000:-, 225:- i frakt ! Frågade om fri frakt samt en annan del i beställningen -ignorerade helt frågan om frakten.

Inet
Utmärkt
(500+)
w
wolw
7 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Har handlat här sedan det hette "datorbutiken", samma snabba service nu som då. Alltid förstavalet (så länge alla varor finns i lager).

NiteCore HC60
Full Star 1
4.2
(5)
699 kr
w
wolw
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Perfekt för kvällslöpning/powerwalks i skogen utan belysning. Lång batteritid, bra linsspridning (100°) med bred centerspot. Bekväma remmar, extra längsgående över huvudet gör att den sitter extra säker. Ersatte min Led Lenser H7.2 (3xAAA). Mycket bättre spridning, ljusstyrka och battertid än min gamla.

OBH Nordica 6398 Big Popper
Full Star 1
3.4
(44)
558 kr
w
wolw
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Efter att ha läst "usel" recensionerna så undrar jag hur ni använt den ? Den som jag har är minst 10 år gammal, skålen börjar väl se lite sunkig ut men jag häller alltid över till andra skålar. Inget teflon har släppt, fungerar lika bra som när den var ny. Jobbade tidigare i butik där denna Popper såldes, en av de produkter med minst reklamationer. Och som popcornpoppare är den perfekt, perfekt fuktighet på popcornen för att få saltet att fastna, 10/10.

Orsa FiskeCenter
w
wolw
7 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Supersnabb leverans :) Shoppade några Bomber wobblers som var på rea och en till fullpris. Ingen dyr order, men man hade kunnat tro det med tanke på hur snabbt den gick iväg. Beställde i söndags, igår tisdag 10.51 fanns den att hämta ut :) Kan nämna att jag samtidigt beställde skeddrag från Huntyard & Berras, idag hanterades paketet på terminal så i morgon i bästa fall gissar jag att jag får paketet (samma speditör -DHL). Lite skillnad ....

BRL Electronics
Utmärkt
(500+)
w
wolw
7 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Bra och kunnig personal

WD Raptor WD740ADFD 16MB 74GB
Full Star 1
4.4
(18)
w
wolw
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

Personligen föredrar jag små systemdiskar. Enkelt och smidigt att köra Ghost. Min XP installation med program jag använder genererar en Ghost på knappa 9GB, så egentligen hade jag klarat mig med lilla 37GB Raptorn. Jag älskar denna disk, tycker att det lilla morrandet från den bara låter trevligt =) Rekommenderas varmt!