Prisjakt

Sweetie

Medlem sen 2008-09-21
36
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Ubiquiti Networks UniFi Dream Router
Full Star 1
3.9
(7)
3 164 kr
S
Sweetie
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 månader sedan

Varför köpte jag inte en sån här tidigare?! Så enkelt att installera. Har utöver denna några ubiquiti switchar och accesspunkter. Denna sydde ihop säcken. Fick en fin topografi över hela nätverket. Stenkoll på vilka sidor det surfas på. Vilka enheter som finns på nätverket och statistik över allt. Otroligt enkelt (men ändå avancerat) interface. Ena minuset är att den låter lite, men har den ändå inte i något sovrum eller så att den stör.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
S
Sweetie
36 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Beställde en Ubiquiti Dream Router i början på veckan. Otroligt svår att få tag på, hade beställt en på Dustin men de flyttade fram leveransdatumet gång på gång. Så när den visades som i lager hos ComputerSalg vågade jag inte hoppas på för mycket. Första budet på leveransdatum var på fredagen, sedan ändrades det till måndagen... men döm om min förvåning när jag redan på torsdagen (alltså samma vecka som jag la beställningen) fick ett mess om att paketet finns att hämta. Mycket snabbt! Och betydligt bättre pris än någon annanstans. Kommer absolut handla här fler ggr.

Samsung
OK
(280)
S
Sweetie
36 omdömen
Utmärktett år sedan

Var lite skeptisk till att beställa med tanke på alla dåliga omdömen, men jag måste skriva att jag är helnöjd! Priset på Samsungs hemsida (då jag är fd student och hade Mecenat Alumni rabatt) var oslagbart! Lade en beställning på en The Frame 43". Ordern behandlades och skickades i princip omgående. Valde vilken dag jag ville ha (gratis) hemleverans med Bring. Inga som helst problem med paket eller vara. Fått upp TVn på väggen och den funkar klockrent. Bara +++++ till Samsung! :)

Tile Pro (2020)
Full Star 1
2
(3)
S
Sweetie
36 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Till en början var det "hallelujah!" då de funkade kanon. Enkla att para ihop med telefonen och även med Google Home. Att på morgonen säga "Hej Google, var är mina nycklar" och det sen börjar ringa någonstans under någon kudde är helt fantastiskt och har sparat många minuter vid stressiga morgnar. MEN.. trots att jag köpte Pro så tog det bara några månader innan de började krångla. Började med att ringsignalen knappt hördes, sen inte lät alls. Enligt appen skulle de vara bra batteri. Bytte trots det batteri och sen gick de inte att koppla ihop igen. Stendöd. (och ja, jag är hyfsat teknisk och det var rätt batteri etc). Känns som att ha kastat pengarna i sjön.

Stor & Liten
Utmärkt
(500+)
S
Sweetie
36 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Mycket trevlig butik!

Uthuset
Bra
(14)
S
Sweetie
36 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Efter mycket efterforskningar på nätet så hade jag bestämt mig för några prylar som jag ville ha inför kommande turer i skog & vildmark. De fanns dock inte hos så många av de stora butikerna men Uthuset verkar ha gjort ett noga urval av bra produkter. Leveransen var snabb och väl emballerad. Jättenöjd med produkterna, priset, leveransen. Kommer absolut handla här igen. :)

GetCamping
Utmärkt
(99)
S
Sweetie
36 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Ringde och pratade med dem och fick bra svar på mina frågor. La en beställning på hemsidan och paketet skickades omgående. Inte provat tältet ännu men blir säkert bra. Kommer absolut köpa av dem igen.

Deltaco SH-P01
Full Star 1
3.5
(22)
97 kr
S
Sweetie
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Liten och smidig. Otroligt enkel att installera och lägga till i Google Home. Lätt att göra scheman. Rekommenderas!

Deltaco SH-IPC03
Full Star 1
2.5
(2)
S
Sweetie
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Var nära att returnera när jag läste dåliga omdömen men beslutade att behålla kameran iaf och jag får ändå säga att jag är nöjd! För prislappen är det ändå en helt ok kamera. Ok upplösning. Väldigt enkel att installera.

Garmin Vívomove HR Sport
Full Star 1
3.9
(8)
1 795 kr
S
Sweetie
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Älskar den! Riktigt snygg klocka med bra batteritid. Kollar inte lika ofta i mobilen längre. Får en notis i klockan vilket oftast är tillräckligt med info. Är det viktigt går jag och hämtar mobilen annars låter jag den ligga. En löpare kanske saknar gps men inget jag behöver. Ganska enkelt med menyerna när man väl lärt sig dem samt appen. Väldigt lätt och bekväm. Rekommenderas varmt!