Prisjakt

derDoktor

Medlem sen 2008-01-26
28
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Träningsmaskiner.com
Bra
(222)
d
derDoktor
28 omdömen
Bra5 månader sedan

Enkelt att handla. Lite osäkert att betala då det inte var klart vad som personuppgifterna användes för (villkoren visas först efter man matat in personnummer om man skulle råkat göra det).

Ubiquiti Networks UniFi Dream Machine Pro
Full Star 1
4
(17)
5 003 kr
d
derDoktor
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan

En bra och stabil router som fungerar perfekt för hemarbete. Vi har ca 30 enheter anslutna och det fungerar fint. Tidigare hade vi en USG 3 och den här ger 10-20 gånger bättre prestanda.. Till det mindre positiva: den har en fläkt som inte kan beskrivas som ljudlös. Vidare är den stor och lite bökig att placera (den är gjord för rackmontering). Den drar en del ström och blir varm så den gillar ett ventilerat ställe.

Dyson V8 Absolute Plus Sladdlös
Full Star 1
4.5
(2)
d
derDoktor
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Vi har haft en V8 Absolute i 6 år. Den fungerar fortfarande bra då har bytt batteri en gång så hållbarheten är god. Den känns dock en aning bräcklig för att vara så dyr. Plasten på vårt exemplar är flammigt men det tyckte Dyson är normalt. Det följer med många munstycken och de roterande är i allmänhet bra. I max läge suger den bra och ofta tillräckligt i normalläget. Den upplevs som en aning otymplig. Den är knölig att tömma.

HP OfficeJet Pro 8022
Full Star 1
2.3
(6)
2 232 kr
d
derDoktor
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Vi har haft den i några år. Den skriver ut ganska bra och fungerar bra med iPhone etc. Dock är patronerna dyra och den vägrar ta emot ersättningspatroner efter firmwareuppdatering. Det blir väldigt dyra utskrifter. Att den inte accepterar ersättningspatroner drar ned betyget kraftigt och jag kommer sannolikt inte köpa någon ny HP skrivare efter denna såvida det inte finns en bättre bläcklösning..

TP-Link RE200
Full Star 1
3.5
(12)
283 kr
d
derDoktor
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Fungerar fint som brygga/accesspunkt, d.v.s. den kopplar trådad utrustning till WIFI. Att ställa in den var inte enkelt. Jag tyckte inte instruktionerna stämde alls, där stod att man skulle ställa den i accesspunktsläge för att uppnå den här funktionen. Det gick inte. Antingen gjorde jag fel eller så stämmer det inte. Det gick att få till funktionen genom att ställa in den som extender och sedan stänga av WLANet för externdelen. Då fungerar den klockrent för att ansluta en enhet med kabel som vill ha anslutning till trådlöst nätverk. Uppdatering efter några månader: Den tappade kontakten ett antal gånger efter några veckors drift. Lösningen är trist nog att läsa manualen. Den gillar inte system som byter mellan 2.4 och 5GHz. Två ändringar gjordes, dels stängde jag av 5G i RE200 och så stängde jag av att routern skulle prioritera 5GHz. Sedan dess har den varit stabil.

Sonos Sub Gen 3
Full Star 1
4.9
(10)
8 690 kr
d
derDoktor
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Vi har den tillsammans med en Playbar och två Sonos Play:1 till vår familje-TV. Suben ger ett påtagligt lyft för basen utan att vara påträngande. Trueplay integrerade suben fint i ljudbilden. Ingen av oss är audiofil bör tilläggas. Vi är väldigt nöjda med Sonos Sub även om det känns som ett lyxtillägg.

KitchenAid Artisan 5KMT2204
Full Star 1
3.5
(4)
2 664 kr
d
derDoktor
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

En brödrost som ser fin ut och med väldigt bra blingfaktor. Den är bra på att tina och rosta. En fördel med rostningen är att ena sidan blir mer rostad än den andra så man kan välja hur rostad man vill ha genom att lägga den sidan uppåt. Den levereras med en smörgåstillsats så man kan ta två skivor bröd och lägga ost och smör emellan. Tar man två vanliga skivor rostbröd och lite ost så får man i allmänhet en lätt bränd sida och en ljusare sida och osmält ost. Tar man mer ost så gäller det att man uppskattar ljummen hårdost. Man kan låta den ligga länge och ibland smälter lite av osten om det inte är för tjockt. Vi skickade tillbaka det första exemplaret som rostade väldigt ojämnt: brände ena sidan medan andra var ljus. Det andra exemplaret är inte lika ojämnt så den behöll vi men kommer inte att köpa en likadan när den ger upp.

Bosch WAXH2E0LSN (Vit)
Full Star 1
4
(2)
16 989 kr
d
derDoktor
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Vi har haft den några månader och tycker den är väldigt snabb och lättanvänd. Tvätten blir ren och det är inga synbara rester av tvättmedel kvar. Känslan i reglage etc är bra och den ger ett gediget intryck. Automatprogrammet går på 1 timma och en kvart. Smidigt. Automatdosering är bekvämt. Motorn går väldigt tyst. Däremot verkar det inte vara någon isolering i sidorna som på den gamla Cylindan så det hörs en hel del skalp etc. I automatprogrammet kommer tvätten ut ganska fuktig men slät. I ekonomiprogrammet är den mindre blöt men skrynkligare. Trumman är stor och tar mycket tvätt, Allt blir rent (inga spår av tvättmedel) även när man kör den med mycket tvätt. Den har även en nätuppkoppling och går att styra via en app. Appen ska teoretiskt kunna visa hur långt det är kvar men det fungerar inget vidare. Popup om när den är klar fungerar däremot utmärkt. Den verkar även skicka upp rätt mycket data varje gång den kör, flera hundra kilobyte så någon ligger och samlar användningsinformation i detalj. Vi rekommenderar tvättmaskinen.

Inet
Utmärkt
(500+)
d
derDoktor
28 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Snabb utcheckning och väldigt enkelt att göra direktbetalning med Qliro. Det kändes tryggt.

Proshop
Utmärkt
(500+)
d
derDoktor
28 omdömen
Bra3 år sedan

En normalt nätbutik.