Prisjakt

snowlord

Medlem sen 2007-01-26
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
KitchenTime
Bra
(500+)
s
snowlord
3 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Jag köpte en brödrost från Kitchentime för drygt ett år sedan, och den slutade fungera som den skulle för ett tag sedan. Det krävdes bara några få mejl och lite bilder på felet så löste Kitchentime det hela till 100% belåtenhet för mig. Väldigt bra hanterat.

Sweden Midi Music
s
snowlord
3 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Jag köpte fel version av ett program av Sweden Midi Music och lyckades registrera det hos tillverkaren innan jag insåg att jag ville ha en annan version. Efter att ha kontaktat kundtjänsten fick jag otroligt mycket hjälp att fixa detta, inklusive kontakt med tillverkaren för att avregistrera den första versionen, långt över vad jag tror dom kan ha tjänat på att jag uppgraderade (särskilt eftersom dom låg lägst i pris på detta program.) Kan bara rekommenderas!

Sony Bravia KDL-32CX520
Full Star 1
4
(2)
s
snowlord
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Jag har haft TVn lite mindre än en månad och är nöjd med den. Det är min första platt-TV så jag har inte så mycket att jämföra med. Analog-TV är mycket sämre än på en tjock-TV, men dom digitala SD-kanaler som har bra signal ser bra ut, och HD-kanalerna är mycket bra. Jag är lite besviken på inspelningsfunktionen som jag hoppades skulle ha en timeshift-funktionalitet. Det är lätt att börja spela in nuvarande program, men vill man pausa det måste man gå in i Home-menyn, leta upp den pågående inspelningen, börja spela upp den och sedan pausa den. Istället för att bara trycka "pause" direkt. Dessutom spelar den bara in nuvarande program, så om det är många små program efter varandra får man sätta igång en vanlig timer-inspelning istället. Jag kör programmet Sevioo på datorn och då hittar TVn alla filmerna via nätverket och kan spela upp dom väldigt bra.