Prisjakt

prrrr

Medlem sen 2017-02-13
4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Sport99.se
Dålig
(25)
p
prrrr
4 omdömen
Uselett år sedan

Trasig jacka, vägrar göra bedömning över mail.

Arlo Baby ABC1000
Full Star 1
2.4
(8)
p
prrrr
4 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

- Otroligt buggig app, loggar ut en konstant och kraschar konsekvent när man går in i vissa menyer - Oanvändbart värdelösa mätvärden på temp, luftfuktighet, luftkvalitet (Hur kan man misslyckas med _temperatur_?!) - Mätgrejerna skickar ut ett mail till dig om något tröskelvärde nås. Bra idé kanske om 1. Det faktiskt hade gått att ställa in huruvida man vill ha ett mail eller inte! Det kan man endast för rörelse/ljud!? 2. Mätvärdena var användbara, det är dom inte 3. Det gick att unsubscriba mailet!? Det går inte! Funderade på att dra ett GDPR-gnäll på dom men det går inte ens att skicka ett mail till deras support... - Igen: Appen är helt sjuuuuuukt dålig - Kräver att internet fungerar för att kameran ska gå att nå, dvs ingen "lokal" åtkomst, trots prisnivån - Kameran har oförklarliga störningar heeeela tiden - Dom har storsatsat på att man ska spara bilder/videos i nåt jävla library som man ska "dela med sina nära och kära", varför skulle dom nu skulle vilja ha en spöklik bild på när ditt barn gråter skickat till sig så fort det händer? - Dyr + HomeKit - Vafan skulle jag vilja ha den här skiten i HomeKit för, alla mätvärden är ju fel?!

Acer Nitro XV273KP (bmiipphzx) 27" Gaming 4K UHD IPS
Full Star 1
4
(5)
5 990 kr
p
prrrr
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

+ Väldigt bra färger, obefintlig IPS glow + Lyser som satan (bra för gaming) - Lyser som satan (ont i ögonen vid annat än gaming, går inte att få ner till en bekväm nivå) - Världens sämsta OSD. Blir förbannad varje gång jag använder den. Seriöst, drar ner betyget rejält enbart pga det här. Köpte för 10kkr och menysystemet är så här slött och dåligt? Oacceptabelt. - Världens sämsta knappar för att styra världens sämsta OSD - HDR, vilket skämt. Borde heta: Sepiafilter - Svinful fot Den har lite urflippade LED-lampor som lyser nedåt mot bordet som går att ställa in. Hade föredragit om det fanns liknande grejer runt hela skärmen för att hjälpa till med kontrasten eftersom den lyser så starkt. Jag kör den både i macOS och Windows utan problem, om det hjälper nån att veta det.

NAD D 3020
Full Star 1
4.2
(10)
p
prrrr
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

edit: Bytt förstärkaren 2 ggr, de två första hade diverse problem. Nytt omdöme: Bra: * Ljudet Dåligt: * Plastig & billig fjärrkontroll, och väldigt svårt att peta in rätt volym * Otydlig volymindikator * Dåliga touchknappar på själva förstärkaren * Volympotten sitter lite skevt vilket ger ganska billig känsla när man vrider. Det gör den sannolikt på alla, eftersom jag redan bytt den två gånger och alla 3 st har samma "problem" i det avseendet.