Prisjakt

Mathias

Medlem sen 2015-12-21
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Däckvaruhuset
Bra
(30)
M
Mathias
4 omdömen
Utmärkt9 månader sedan

Jag har köpt en uppsättning lösa fälgar samt en uppsättning kompletta vinterhjul. Mycket bra upplevelse båda gångerna.

Proshop
Utmärkt
(500+)
M
Mathias
4 omdömen
Usel3 år sedan

Uppger ett leveransdatum som inte stämmer. Allt för att locka till köp då produkten är mycket populär och restad i de flesta andra butiker. Några dagar efter beställning får man ett mail med besked om att leveranstiden är okänd.

Jays u-Jays for iOS On-ear
Full Star 1
4.9
(14)
M
Mathias
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Efter fyra dagar med dessa lurar så kan jag inte säga annat än att de är HELT FANTASTISKA. Finns faktiskt inget jag stör mig på än, vilket är varför de får 10/10. Återkommer om jag hittar något som sänker betyget.

Electrolux UltraPower ZB5022 Sladdlös
Full Star 1
3.3
(9)
M
Mathias
4 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Fungerade bra första gången. Andra gången upptäckte jag de gnisslande hjulen som jag därifrån började störa mig enormt mycket på. Några få gånger efter det gick dammsugaren sönder helt. Blinkade bara rött och vägrade ta laddning. Lyckligtvis tog Elgiganten tillbaka utan knussel. En helt fungerande maskin ger jag 8/10. Hjulgnissel drar ner det till 7/10 och en helt trasig dammsugare efter bara några dagar drar ner till 3/10. Dessa typer av dammsugare är i övrigt fantastiska. De är rätt snygga så man kan ha de framme och bara dra några snabba varv vid behov. Aldrig mer dra fram stora dammsugaren och leta el-uttag. Vi köpte en ny liknande dammsugare men av en annan tillverkare.