Prisjakt

Mourngrym

Medlem sen 2006-01-05
18
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Bioregena Sun Oil SPF15 90ml
Full Star 1
1
(1)
167 kr
M
Mourngrym
18 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Kladdig (även efter lång tid), kraftig lukt.

Hitachi PJ-TX200
Full Star 1
4.8
(60)
M
Mourngrym
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Grym (på sin tid)

Goldwell Stylesign Roughman Matte Cream Paste 100ml
Full Star 1
3.5
(2)
119 kr
M
Mourngrym
18 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

+ Helt ok stadga och formbarhet + Resistent mot vatten - Luktar inget vidare - Väldigt kletig i håret och syns tydligt som vita partiklar (största minuset enligt mig) - Svår att tvätta ur (kanske ett plus för vissa) L'anza Urban Molding Paste är bättre.

Yamaha EPH-100 In-ear
Full Star 1
4.5
(24)
M
Mourngrym
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Ljudkvaliteten för inear-lurar beror mycket på passformen i just ditt öra. Dessa sitter som gjutna i mina öron och ljudet är gudomligt! Ljudmässigt full pott! För mig så är dessa bättre än alla modeller under 2000 kr som jag provlyssnat. Jag saknar mikrofon och trasselfri sladd, men det är ändå inte tillräckligt för att sänka betyget mer än en halv poäng: 9.5 Uppdatering: Liksom många andra så har jag nu (efter cirka 1 år) råkat ut för att den ena luren slutat fungera. Jag har behandlat dem mycket försiktigt, så jag kan bara instämma i att byggkvaliteten lämnar mycket att önska. Sänker därför betyget.

Ergohuset
M
Mourngrym
18 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Kunniga och proffsiga säljare. Utmärkta möjligheter för demo och utprovning i butiken.

Optoma NuForce NE-700M
Full Star 1
2.5
(2)
M
Mourngrym
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Riktigt bra ljud för priset. Bra bas i mitt tycke, men det har erfarenheten visat beror mest på hur bra luren lyckas sluta tätt i örongången. Väldigt olika från person till person mao. I mina öron sitter dessa lurar kanonbra. Se även http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=824525 som är samma lurar förutom färg. Negativt är som flera andra skrivit byggkvaliteten. Är även jag inne på mitt tredje par efter 1,5 år. De första två paren fick efter ett tag lägre ljudvolym i den ena luren. På nuvarande par har kontrollen på sladden slutat klicka, men fungerar iaf.

Jabra BT8040
Full Star 1
3.8
(6)
M
Mourngrym
18 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Liten, smidig och lättanvänd är den helt klart. Helt ok ljud i högtalaren även om man märker att det blir mycket högre/bättre om man trycker den mot örat - så passformen är inte helt klockren för ljudets skull, dock bekväm. Det som drar ner betyget rejält (och som gör att jag nu letar efter en ersättare) är ljudkvaliten i mikrofonen, alltså för den du pratar med. I princip alla jag pratar med klagar på att det hörs väldigt dåligt. Vid högt bakgrundsbrus/vind är den i princip oanvändbar.

Fractal Design Shape
Full Star 1
3.2
(13)
M
Mourngrym
18 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Fungerar ej med XBMC. Jag har iaf inte lyckats, efter ett par timmars letande på Google, och installation+config av Intelliremote och EventGhost. Möjligt att denna funkar bra med Microsoft MCE. För övriga applikationer höjer jag varningens finger. Dock bra mottagning på mottagaren (gick t.o.m. bra att rikta fjärren upp mot taket eller bakre vägg).

Logitech G51
Full Star 1
4
(4)
M
Mourngrym
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Köpte dessa främst för spel och musik, kollar ej på film på datorn. För spel så funkar högtalarna helt OK. Däremot för musik låter det inget vidare. Subben är OK, men övriga högtalare låter burkiga, och speciellt mellanregistret är kass. Det är också dåligt "klipp" i diskanten. Olika ljud /instrument flyter in i varandra. Generellt ett utsmetat och tråkigt ljud. Mina gamla Harman/Kardon HK195 (från 1999) vinner med hästlängder för musik. Av döma av de recensioner jag läst var det väl just musik som skulle vara den svaga punkten, men jag hade ändå förväntat mig mycket bättre ljud. Plus för den väldigt smidiga och bra kontrollern.