Prisjakt

DevilGod

Medlem sen 2005-11-02
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
DOZ Apotek
OK
(136)
D
DevilGod
5 omdömen
Usel5 månader sedan

"Din order med tillhörande betalning har tyvärr blivit avbruten på grund av tekniskt fel." Detta fick jag när jag efter 1½ vecka undrar var min order är. Sämst i kubik - unvik till varje pris.

Proshop
Utmärkt
(500+)
D
DevilGod
5 omdömen
Usel6 år sedan

Lade beställning på en produkt en söndag, produkten i lager och 1-2 dagars leverans. Fick bekräftelse på beställningen, men där stod det leveranstiden 3-8 dagar. Två dagar senare stod det 9-14 dagar. Mailade och frågade vad som hänt med min order, och fick svaret att just den blivit något strul med, men de skulle skicka den omgående så fort de fått den, vad det nu innebär... Fick nytt mail där inget beräknat datum för leverans stod överhuvudtaget. Inte ok. Jag makulerade ordern omgående.

Sony MDR-1ABT Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.8
(6)
D
DevilGod
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Efter att ha haft dessa i snart ett år så kanske det är dags att skriva lite. + Ljudet - absolut inget att klaga på. + Batteritiden - räcker läääääänge. - Designen - stora och breda, man ser ut som ett ufo. - Materialet på kuddarna är läder och det blir väldigt svettigt efter ett tag. - Vadderingen på kuddarna är för snålt tilltaget, iaf för mina öron. Slutsats: väldigt bra ljud, men ack så fula. Endast för hemmabruk för min del.

Zap USB Slider 16GB
Full Star 1
1
(2)
D
DevilGod
5 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Billigt och man får inte ens det man betalar för. Lägg istället nån extra krona och få ett pålitligt, bra och fungerande USB. Zap is crap.