Prisjakt

rittfeldt

Medlem sen 2013-09-16
16
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Proshop
Utmärkt
(500+)
r
rittfeldt
16 omdömen
Utmärktett år sedan

Snabbt och smidigt. Returnerade någon skärm hit för ett par år sedan, det gick problemfritt.

Philips OneBlade Pro360 Face+Body QP6551/15
Full Star 1
2.3
(3)
799 kr
r
rittfeldt
16 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Rakar otroligt dåligt med tillbehören. Behöver betydligt fler passager än alla andra apparater jag använt innan. Kör man med bara det kortaste funkar det okej. Men det blir inte då ändå lika tät rakning som med vanliga rakapparater eller hyvel (såklart).

Kobo Libra 2
Full Star 1
3.7
(7)
1 849 kr
r
rittfeldt
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Lämnade tillbaka min efter 1-2v, men funderar på att köpa en igen. Det säger kanske något. Lämnade tillbaka den då jag fortfarande e-ink är alldeles för långsamt. Helt fine för att gå från en sida till en annan, men gillar du att markera saker, slå upp ord och helt enkelt använda gränssnittet till aningen mer än bara sträckläsa då är det inte optimalt. Nya Kindlen börjar hitta lite mer fart, men den har i stället andra nackdelar (så som att vara låst till Amazon i hög grad). Det andra problemet var att jag erfor en hel del buggar och det är kanske sådant som kan lösas/ha lösts. Annars är den matta displayen behaglig att läsa på. Gillar den asymmetriska formfaktorn med fysiska knappar på sidan. USB-C, tack äntligen.

Philips Viva Collection ProMix HR2657
Full Star 1
4.7
(20)
965 kr
r
rittfeldt
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Överlag nöjd. Enkel att hantera och diska. Egentligen bara två saker som jag tycker är dåligt. 1) Visptillbehöret tar kanske 3-4ggr så lång tid att vispa grädde med som en sedvanlig visp med två vispar. 2) varför är sladden inte dragen från dig i stället för som nu mot dig? I de allra flesta av fallen har man väl ändå vägguttaget bort den sig, inte bakom dig dvs. Känns bakvänt.

Röda Stjärnan
Utmärkt
(187)
r
rittfeldt
16 omdömen
BraRedigerades 3 år sedan

Sjukt snabb frakt! Det jag dock inte tyckte om var att det kostar extra att välja Postnord som ligger betydligt närmre där jag bor vilket därför är att föredra.

Samsung QLED QE65Q950TS 65" 8K (7680x4320) Smart TV
Full Star 1
3.5
(2)
r
rittfeldt
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Estetiskt tilltalande, fantastisk bild under rätt omständigheter. Men tänkte foka på vad jag tycker är sämre. * En flaggskeppsmodell 2020 som inte har stöd för Atmos? Kom igen Samsung! * får tydliga regnbågseffekter över hela bilden när jag har ljus bakgrund som speglar sig i skärmen. * ljusstark, men inget som hjälper mot mitt extremt ljusa rum med massa dagsljus. * en TV för 60000 (sen halva priset efter ett år på hyllan) som visar annonser i menyerna. Hur mycket ska man behöva lägga för att slippa detta? * Buggar i menyerna. Får ofta dubbelklick fastän jag klickar en gång. Delay är också vanligt förekommande. Mjukvaran som är i nu kommer trots priset inte uppdateras nämnvärt med funktioner utan i stället introduceras i nya modeller fastän tekniskt stöd finns. Ex Google assistent. Samsungs egna är värdelös! Hade för övrigt hellre haft en rapp 4K än en slö 8K. Men var såld på estetiken.

Samsung QLED QE55Q95T 55" 4K Ultra HD (3840x2160) Smart TV
Full Star 1
4.2
(5)
r
rittfeldt
16 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Samsung tycks inte följa standarder för eARC. Resultatet blev ljud som kom och gick varannan sekund när den parades med Sonos ARC. Det var bara välja på att lämna tillbaka TV:n eller byta ljud. Blev enklast att returnera TV:n. Finns många trådar på ämnet på nätet. Annars stilren, snygg och avskalad kontroll, bra bild, separat elektronik för renare look på väggen.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
r
rittfeldt
16 omdömen
Usel4 år sedan

Fick produkten 2 dagar innan beräknad tid - jättenöjd! Sen var det fel vara... Ringde till supporten som sa att jag ringt utanför öppetiderna - men när de säger öppetiderna i telefonsvaret så var det innanför! Och det står att de besvarar mail inom 24h (- inte att de SIKTAR på det), men detta stämde inte heller. Supportsidorna är blandat svenska och danska. Sen när man väl lyckats få tag på de på telfonen så var det svårt att förstå de och de förstod inte mig, så fick prata engelska. Antar att de var trevliga så, men det är helt klart en brist att det inte finns svensk support när de riktar sig till svenska marknaden. Jag fick aldrig någon bekräftelse på att en ny enhet skulle skickas ut till mig efter att jag varit i kontakt med supporten. Så efter ytterligare krångel så valde jag att avbeställa och vända mig till en annan aktör.

Eventyrsport
r
rittfeldt
16 omdömen
Usel5 år sedan

Flera produkter på prisjakt står som billigast på Eventyrsport, men inga av produkterna finns i lager och går inte beställa.