Prisjakt

torbjornwik

Medlem sen 2012-05-28
13
Bidrag
14
Hjälpsamröster
JBL Tuner 2
Full Star 1
4
(4)
1 090 kr
t
torbjornwik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 månader sedan

Uppdat etter två år: Äger nu tre st, mycket nöjd! Alla köpta på rea. Sovrum, kök, duschrum. Bra FM mottagning samt DAB. Bra ljudbild för pris o format. Kompakt och rejäl. Fyller inga stora salonger förstås. Kopplar snabbt upp m blåtand. En laddning verkar räcka flera timmar!. Ett litet minus är att knapparna kan vara lite kluriga att se,men man lär sig snabbt.

Samsung Jet 70 Pet Sladdlös
Full Star 1
4.5
(4)
t
torbjornwik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Köpte denna för en månad sedan och ersätter en Electrolux skaftdammsugare från 2018.Denna är otroligt mycket bättre än vår gamla på alla punkter som dammsugare. Det enda minuset är att den inte står upp av sig själv. Vår lägenhet är på 97 kvm och batteriet räcker till med marginal om man kör på mellanläget vilket är lagom.

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 SM-T720 64GB
Full Star 1
3.8
(17)
4 780 kr
t
torbjornwik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Köpte denna med studentrabatt från Samsung för 3890 kr inkl frakt. Jag gick från Samsung Galaxy Tab A 10 (2016). Sökte efter en något större padda på Android, ca 12 tum men gick bet. Jag valde S5e ist f S6 utifrån omdömen o tester. ++++ displayen! Amoled med harmoniska djupa färger och bra känsla. Bör vara bättre ljusstyrka än min gamla LCD. Dock ett snäpp kvar till Ipad i känslan. ++++ ljudet på inbyggda högtalarna överraskar. +++ Wifi. Vid jämförande mätningar är den mellan 10-20/25 procent sämre på än min gamla, enklare padda. Gäller bägge frekvenserna. ++++ Kvalitetskänsla Sammantaget är jag mycket nöjd än så länge, dock är två dagar inte tillräckligt för att bedöma allt. För detta pris känns det som good value for money. Jag kommer använda den till surf, läsa morgontidningen, som navigationsplatta i båten och titta på film med.

JBL Tuner
Full Star 1
4
(5)
990 kr
t
torbjornwik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Suverän köksradio.Bra mottagning FM samt DAB och riktigt skapligt ljud på hela registret.Dock snäppet sämre än Flip 3. Jag har köpt tre stycken. Sovrum, kök och båten/stugan. Blåtand funkar men synkning/ihopkoppling kunde vara smidigare .

RunnerInn
t
torbjornwik
13 omdömen
Dålig2 år sedan

16 dagar lång leveranstid, mer än en vecka längre än i orderbekräftelsen.

HP Color LaserJet Pro M476dw
Full Star 1
4
(1)
t
torbjornwik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Köpte denna HP MFP M476DW till mitt företag som är ett försäljningskontor med en hel del dokument som behöver skrivas ut, i mars och denna skrivare har varit en trogen nyckelresurs sedan dess. Knappt ett enda avbrott pga papperstrassel. Mycket nöjd med skrivaren som får skriva rätt ofta varje dag. Konfat en mailadress till den och kan således maila från ex vis mobilen när jag är på resa eller hemifrån och utskrifter finns färdiga att plocka fram på kontoret när man anländer. Mycket bra bild och färgåtergivning. Dock är HP:s försök att påstå att det är dags att köpa ny toner i tid och otid störande och har inte varit motiverat. Till viss del kan popups om toners tas bort eller inaktiveras. Detta innebar 1 stjärnas avdrag.

Roborock S5
Full Star 1
4.8
(167)
t
torbjornwik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Tillägg efter 10 veckors användning. Fortfarande otroligt nöjda. Två körningar per vecka. Mängden dammkorn på hyllor ol är mycket mindre nu än med tvåveckorsstädning som vi hade tidigare. Har minskat omdöme från svag femma till stark fyra. Dammbehållare storlek, ljudnivå och moppning kräver enl manual att man är hemma. Småsaker i sammanhanget. Fortfarande otroligt nöjda 😀 Efter sex veckor : Otroligt nöjd efter sex veckor och 12 omgångar för våra 100 kvm. Mycket metodiskt tar den sig fram. Mäter upp rummet med laser och försöker täcka ytan helst med en passage. Den kan startas och hanteras med tre tydliga knappar ovanpå och via en app sköts programmering och fjärrkontroll på mobilen. Det blir mycket renare än förväntat och bättre än när vi kör med den vanliga "snabeljohan"! Trasmattor är ok, dock kan långa fransar vara ett problem. Våra trösklar 15 mm inga problem. Ryamattan är i jobbigaste laget så där har jag lagt en no go zone. Produkten har en bra kvalitetskänsla, hårdvara, mjukvara och dokumentation. Nu kommer Robban städa fredag och måndag förmiddagar. Förutom att vi sparar tid att göra annat på, så får vi en renare bostad. Tack vare mindre damm på golvet blir det mindre damm i luften och på hyllor etc. Komplettera gör vi med ryamattan och några trånga passager där vi emellanåt snabbt drar över med skaftdammsugaren. Över 90 procent av golvytan får vi täckt ändå. Dessutom överlägsen under dubbelsängen. -Det som kunde vara bättre är en lite större dammbehållare. Den räcker knappast för en större bostad med ett glesare schema. Då får man lösa det med uppdelning i olika zoner och tömning däremellan. -Moppning innebär ett antal begränsningar enligt dokumentationen. Jag har förstått från andra skribenter att moppningen gör renare men inte som riktig moppning. Det går dock fort att moppa av med en riktig mopp och det behövs ju inte lika ofta. Vi köpte denna produkt för dammsugning, och värderar den därefter. Till Electrolux, Philips, Bosch m fl: ni får snabbt vässa er annars blir ni frånåkta av kineserna! Tiden är definitivt förbi när allt från Kina var budgetpris OCH billig kvalitet! OBS! Det är inte dammsugaren som är i fokus, det är ett rent hem till så liten kostnad som möjligt, och där är kundens tid värd mer än ni anat😎. NOT efter drygt ett års användning. Vi är fortfarande nöjda. **** gäller fortfarande. Tre minus/utvecklingsområden: 1. dammbehållaren är ibland lite för liten för vår 4-rummare. 2. Den låter rätt mycket o på en hög frekvens, vilket är olyckligt i kombination med att 3. den tar lång tid på sig (1 min/kvm) dvs ca 2-3 ggr längre tid än traditionell manuell dammsugare. 4. Den suger/borstar in damm effektivt, men en del sandkorn blir tyvärr kvar. Bättre sugeffekt önskvärd.

Sportig Epsilon M15
Full Star 1
3
(2)
999 kr
t
torbjornwik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Köpte från Sportig.se för 1795 kr. PLUS Frakten gick fortare än utlovat. Cykeln var lätt att montera. Den är nätt i måtten, hyfsat stadig och enkel att fälla ihop och kan även rullas. Går enkelt att ställa unndan bakom ex vis en dörr när den inte används - mkt bra för oss som inte har ett eget speciellt träningsrum. MINUS Däremot drar jag av två stjärnor för att den inte är avpassad för fullvuxna män i normallängd. Jag är 180 cm och den är för liten. Ståcykla går inte - jag slår jag i knäna i styret. Sadeln skulle också gå att höja lite till. Obegripligt att man inte tänker på det om man säljer den på svenska marknaden (och utan konsumentinformation om det.)

IKEA Hygienisk
Full Star 1
1.3
(3)
7 995 kr
t
torbjornwik
13 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Vi har haft många diskmaskiner av ett flertal fabrikat under åren. I bostaden vi flyttade in i nyligen fanns denna Ikea diskmaskin (Electrolux). Det har på 1.5 år varit mer problem med denna än med alla våra andra sammanlagt. Plastdelar som går sönder, läckage, disken blir ofta inte rent etc, dessutom dåligt utnyttjad volym så man får inte plats med så mycket som vi är vana vid från ex. vis Bosch. Vi har nu lessnat och kommer köpa en annan av ett annat märke.

Electrolux EUP8GREEN Sladdlös
Full Star 1
4.1
(47)
t
torbjornwik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Köpte en motsv sandfärgad EUP86SSM. Tillägg efter fyra veckor: För att få den fallerande stödhjulet fick vi kämpa på och påminna två gånger. Utlovad levererans uteblev flera gånger. Ingen info eller status om det utan vi fick stöta på Netonnet varje gång. De skyller på Electrolux. Till slut fick vi åka till butiken så tog de reservdel från en retur av annan kund. Jag höjer nu betyget från en till två prickar. Produkten funktion 3, kvalitet 2, service 1. Det bästa med produkten är att den är lätt tillgänglig. Den är tyvärr inte lika smidig att komma åt med under skåp och bänkar etc som en traditionell dammsugare. --- Efter försiktig användning-dammsugning av en ryamatta-tre ggr på 10 dagar - så lossnar ett av stödhjulen på borsten. Otroligt. Netonnet vägrade ta in och byta dammsugaren mot en annan. Jasg väntar fortfarande efter någon vecka på ett nytt hjkul med posten. Och risken att det fortsätter att lossna. Dålig kvalitet. Det finns andra märken. OBS. många omdömen med höga poäng inrapporterade under kort tid feb-mars 2018. Hmmm?