Prisjakt

Nenneno

Medlem sen 2012-05-08
7
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Philips TAT2205 Wireless
Full Star 1
3.3
(4)
N
Nenneno
7 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Den här produkten trodde jag skulle vara en uppgradering av de tidigare Philips UT102. Men icke. Dessa är oanvändbara. Känns billigare och plastigare, men framförallt är bluetooth-connectionen extremt dålig, och går praktiskt taget inte att använda. Det bryts, tappar eller hackar ca 10 gånger per låt, minst. Köpte dem för 199, men det är alldeles för dyrt för det här. Slängde kvittot eftersom jag trodde de skulle fungera som UT102. Sämsta beslut jag gjort. Är nog bortskrämd från Philips hörlurar i och med detta.

Zavvi
N
Nenneno
7 omdömen
Usel3 år sedan

Zavvi är så nära ett scam-företag man kan komma, åtminstone när det gäller internationella leveranser. Lovar på sin hemsida att de skickar det mesta från UK, och att kunden inte ska beröras av brexit då de betalar alla extra avgifter. Det är ren lögn. De skickar paketen från Guernsey för att gå runt det, och det är uppenbarligen medvetet eftersom man inte kan välja att exkludera saker att skickas därifrån. Inte bara det, istället för att skicka allt i ett paket, så skickas sakerna 1 och 1, vilket leder till att det tas ut nästan hundra kronor PER PAKET istället för sammanlagt när det väl kommer hit. Kundtjänst är obefintlig och försöker bara slösa tid och få dig att tröttna. De skrev att jag hade rätt, och att det var deras ansvar och de skulle betalat för det, men två månader senare har det blivit "rejected" när man tjatar på dom. På en rak fråga till dom: kan jag betala de här avgifterna och vara säker på att ni ersätter mig för det?", svarar dom "ja", och lurar mig alltså att betala pengar i onödan. Vägrar sedan ersätta. Undvik för guds skull om du inte bor i england redan. Eller undvik även då.

Philips UT102 Wireless
Full Star 1
3.3
(7)
N
Nenneno
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Endast värt vid rabatt så dom kostar runt 300. Enkla att använda, men ljudet är är skittråkigt, går bara i nödfall.. Funktionen att den högra styr är skitjobbig också, eftersom det gör att man måste ha den utanför caset när man bara använder den vänstra. Leder lätt till att den glöms.

Logitech G933 Artemis Spectrum Over-ear Headset
Full Star 1
3.2
(72)
N
Nenneno
7 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Logitechs egna updates dödar headsetet. I många fall så går det att få igång igen med en massa krångel, men i vissa fall verkar inget fungera. Är du då över garanti-tiden så är du helt körd verkar det som, då supporten inte verkar svara ens en gång. Bra headset när det funkar men det är inte värt att lägga pengarna på något som när som helst kan brickas.

Microsoft Xbox One Controller S - Recon Tech Special Edition (Xbox One/PC)
Full Star 1
4.2
(6)
N
Nenneno
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har bara positivt att säga om den. Det värsta är att lyset på kontrollen ibland kan kännas lite väl starkt, men det är ju liksom ingenting. Snygg, skönt grepp även om det inte skiljer sig så värst mycket, och funkar prima både med sladd och bluetoothdongel. Som en handkontrollsnoob så hamnar jag lite efter i spel ibland eftersom knapparna inte är färgade på den här, men det lär man sig snabbt vilken som är vilken.

Creative Sound Blaster Tactic3D Omega Wireless
Full Star 1
3.3
(13)
N
Nenneno
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Så... Haft dom ett bra tag nu. Dom är tejpade. Finns en hel del bra med dom. Och mycket dåligt. Dom är sjukt obekväma. Jag har sen jag började använda det här headsetet börjat använda hoodies, med luva på. Har jag inte det måste jag ha mössa, för dom är så sjukt obekväma att dom gör ont efter ganska kort användning. De är "välbyggda". Mystiskt nog är hela hörluren en riktigt solid konstruktion, förutom där all spänning och tryck förekommer, där öronmusslorna sitter fast med huvudbandet. Där sitter det bara minimalt små skruvar I PLAST. Enda stället på hörluren som faktiskt måste byggas för att stå emot lite kraft är alltså skitdåligt byggt, och har gått sönder på mina, min brors, och en kompis också. Förr eller senare kommer dom gå sönder där bara genom att du tar på dom på skallen. Så svaga är dom. Detta är de två stora sakerna som faktiskt till slut gör headsetet till ett dåligt köp. Mindre negativa saker är: När batteriet håller på att ta slut så hörs en ton i dina hörlurar. Denna ton sänds även ut genom micken till dom du exempelvis sitter och snackar med. Så otroligt onödigt och störande. Man får två usb-sladdar till sändaren. en lång och en kort. Borde absolut ha varit två längre, för antingen måste man nu ha sändaren precis vid datorn, eller så måste man ha en skitkort sladd mellan sändaren och hörluren vilket suger om man tänkt använda dom medan de laddar. Stödet är skit. Häng hörlurarna på hängaren och den rasar baklänges. Du måste alltså vara försiktig och lägga hörluren precis rätt längst fram på hängaren. Till på köpet så är det så lågt och laddningskontakten på luren konstruerad så att du inte kan sätta i sladden för laddning i dom medan dom hänger där, utan måste ta av och joxa. Sätt hörlurarna på skärmen istället eller lägg dom på bordet. Mycket smidigare. Det finns bra grejer till det. Jag skulle köpa det här headsetet igen om det bara vore för ljudet och det trådlösa. Riktigt bra ljud, och har praktiskt taget inte haft några problem med det trådlösa förutom en mindre period då det bröts för några sekunder ibland, men det försvann. Micken är uttagbar, böjlig och mycket smidig. Knapparna på headsetet för att muta micken är väl sådär och lätt att glömma, utan man väljer helt sonika mycket hellre att dra ut micken när man inte använder den. Mycket smidigt. Så det är ett bra headset så länge ditt huvud är byggt exakt för det och du ändå tänkt att köpa ett nytt nästa år. Tyvärr så gör komforten och kvaliten i hur det är byggt att det för mig inte är värt att köpa igen, och jag måste ge det ett ganska lågt betyg. Att behöva sitta med mössa inne på sommaren är inte värt.

Koss Porta Pro On-ear
Full Star 1
4.1
(289)
359 kr
N
Nenneno
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Höll i en månad, sen blev det glapp i kontakten. Bytte dom i butiken och fick ett par nya. Nu en månad senare är det glapp i kontakten IGEN. Och det enda jag gör med dom är att vara ute och promenera. Grymt ljud för pengarna, sköna och smidiga, men kvaliteten är urusel. Ett riktigt skämt. Absolut inte värt om du inte har möjlighet att byta ut dom när dom går sönder. Köp INTE över internet.