Prisjakt

[email protected]

Medlem sen 2004-12-27
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Ongoal
Utmärkt
(94)
j
OK8 månader sedan

Kunde använda Klarna men ej med Swish utan bökigare banköverföring. Skulle få 13% med WELCOME13 kod som stod på hemsidan, dock endast på ett fodral och inte racket så blev 13kr. Blev automatiskt tilllagd på mailbrev och var tvungen att säga upp även om jag ej valt det vid köp. Leveranstid vag. Reklam om prenumeration i ordermail.

Ubiquiti Networks AmpliFi HD (3-pack)
Full Star 1
4.2
(13)
4 190 kr
j
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Funkar utan strul och täckning kan jag inte klaga på. Dock så tycker jag det är falsk marknadsföring avseende hastigheten. För mig så var det extremt viktigt med hög nedladdningshastighet. Lägenheten jag har har 1000/1000Mbit och endast en kontakt i en garderob långt ifrån där jag har min PC. Då det inte fanns draget ethernet-kablar i lägenheten så vill jag hitta en snabb trådlös koppling. Denna produkt var inte svaret. Det slutade med att jag drog kabel genom hela lägenheten och bara nyttjar den som router och för övrig trådlös anslutning för telefoner och läsplattor osv.

LG FH6F9BDS2 (Vit)
Full Star 1
2.4
(5)
j
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Toppenmaskin, drar ned betyget för en funktion som inte alls har med tvättkvalitéten att göra. Maskinen stödjer WIFI och via en app så kan man ha koll på när maskinen ska bli klar och även sätta på/av remote samt göra diagnostik och följa bl a energiförbrukning. Dock så är appen (ios) så värdelös så att upplevelsen helt förtas. Appen är rent skamligt dålig och buggig.

Bauknecht BCIO 3033 DELS
Full Star 1
4
(1)
j
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Helt OK, med bestickbricka, höga tallrikar och glas så blir det lite thight mellan övre hyllan och bestickbrickan - om jag gjort om valet så hade jag inte valt bestickbricka, det är inte så ofta man har så mycket tallrikar så att man behöver 14 "kuvert". Annars så verkar det bli rent och hyfsat torrt. Dock så kanske det finns andra maskiner som torkar bättre.