Prisjakt

alborzs

Medlem sen 2011-11-01
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Army Gross
Dålig
(32)
a
alborzs
4 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Beställde lite varor via hemsidan där det stod att allting skulle finnas i lager. Efter två veckor och inget leverans så kontakta jag army gross som svarade att varan är slut och att de ska leverera veckan efter. Nu har det gått en månad och fortfarande inget. Köp absolut ingenting från army gross.

AJ Produkter
a
alborzs
4 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Kan bara instämma med tidigare inlägg. Köp inget från AJ Produkter. Jag gjorde också misstaget att köpa ett skrivbord från AJ produkter och det har varit problem hela vägen, leveransen, montering utan instruktioner, fel på vara och sen dubbla fakturor och massor med samtal fram och tillbaka. Spara din tid och köp inget AJ Produkter.

Samsung UE46D7005
Full Star 1
4
(38)
a
alborzs
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Jag köpte denna TV från Siba på mellandags rea för 9995:-. Måste börja med att säga att man ser bilden är lite ljusare vid hörnen men det syns bara när bilden är helt svart och det händer inte ofta i filmer, så jag kan inte säga att jag stör mig så mycket på det. Jag har streamat 1080p (mkv) och även en del 3D filmer från min dator och det har absolut inte varit några problem (detta gör jag med samsung allShare) den klarar även Sub och olika audio track. Jag har även en PS3 inkopplat och även där flyter bilden bra. Har man en gång testat DLNA så kommer man aldrig gå tillbaks till en icke-smart TV (inga fler sladdar alltså). Om du hittar den TVn för runt 10k SEK kan jag verkligen rekommendera den. + PLUS: Snyggt och riktigt smal Enkelt att uppdatera firmware (görs via USB) Snabbt vid uppstart Ljudet är riktigt bra med tanken på hur smal TVn är - MINUS: Fjärrkontrollen är snyggt men rent funktionsmässigt kunde det ha varit bättre (tex, finns ingen knapp för att direkt ta fram favoritkanalerna). Jobbigt att kanalsortera men det går att göra manuellt. Går inte att blanda digitala och analoga signaler vid sortering. Man numrerar de separat

Logitech MX Performance
Full Star 1
4.2
(108)
a
alborzs
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

jag är tyvärr bara ganska nöjd med MX performance. tillhörande programvara fungerar riktigt bra. Jag har konfigurerat knapparna för olika program och den känns mycket bättre än min gamla vanliga mus. men mycket faller på mitten-scrollknappen som jag har alltid använda i FireFox föratt öppna länkar i ny flik, men mitten-scrollknappen är för känslig, när man ska klicka mha kan det hända att det samtidigt scrollas några rader och man klickar någon annanstans.