Prisjakt

Ivanhoe

Medlem sen 2004-12-25
23
Bidrag
5
Hjälpsamröster
HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw
Full Star 1
3
(3)
4 320 kr
I
Ivanhoe
23 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Fungerar bra men toner är så dyra så det blir billigare att köpa en ny skrivare än att byta alla fyra

Däckvaruhuset
Bra
(30)
I
Ivanhoe
23 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Mycket hjälpsamma! Rekommenderas starkt!

Poly Voyager 5200 Wireless Headset
Full Star 1
2.7
(19)
984 kr
I
Ivanhoe
23 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Bra när den fungerar men urusel kvalité. Haft tre stycken och alla har fått felet med att den man pratar med inte hör vad man säger. Omstart av headsetet gör att de fungerar knappt en minut till innan felet återkommer.

Träningsmaskiner.com
Bra
(222)
I
Ivanhoe
23 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Väldigt långa leveranstider, väntade 7 veckor på produkter som stod att de fanns i lager. Svarar snabbt på mail men tar inte ansvar för förseningar utan skyller dessa på leverantörer och är inte villiga att kompensera på något sätt.

Neato Robotics Botvac 85
Full Star 1
4.1
(27)
I
Ivanhoe
23 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Batterierna håller knappt ett år och överlag många reklamationer bland bekanta som köpt neatos robotar

ZyXEL PLA-401 v3
Full Star 1
3
(3)
I
Ivanhoe
23 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Fungerar otroligt dåligt, kanske når 200mbit om det är 1m mellan uttagen och inget annat är kopplat till dem. Min är placerad i en lägenhet på 80kvm med eget proppskåp och nydragen el. Produkten blinkar bara rött dvs under 10mbit och det går inte streama film över den (hackar). Zyxelsupporten är inte villig att hjälpa till med goodwill och byta mot accesspunkt eller liknande utan hänvisar till en hemsida för homeplug-tekniken. Tips är att välja accesspunkt från annan tillverkare. EDIT: Produkten har nu helt slutat fungera. Zyel support kan erbjuda service men inte utbyte till annan produkt eller pengar tillbaka. Tur att den är köpt av dustin som hjälper en.

Logitech Harmony One
Full Star 1
4.5
(322)
I
Ivanhoe
23 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Fungerar bra till alla mina enheter förutom dreambox dm600 men där tror jag hellre det är dreamboxen som ställer till det. Problemet ligger i att den är seg vid zappning, en delay på knapptryckningarna. Övrigt fungerar den bra men konfigen är värdelös när det gäller att flytta knappar etc.

Samsung GT-C6625
Full Star 1
2
(1)
I
Ivanhoe
23 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Nackdelar: *Kör med WM 6.1 och presterar som andra mobiler med samma OS, inte helt stabilt och har hittills upplevt några buggar. *En extremt stor nackdel som man bör överväga innan köp, powerknappen låses inte när man har på knapplåset. Detta med kombinationen lättryckt knapp gör att den ofta stänger av sig om man har telefonen i byxfickan. *Använder egna kontakter för laddning och syncning mot pc vilket jag ser som nackdel jämfört med att använda usb-mini. *Dåligt ljud, låter doft vilket gör det lite svårt att höra den man pratar med. *Dålig kamera för att vara ny telefon 2009 (2.0) Fördelar: *Lätt *Bra skärm *Hyffsat snabb för att vara wm telefon. *Utgående ljud, mottagare tycker att man hörs bra. Slutsats: En telefon som iof är billig men inte värd sina pengar i mina ögon mest pga det värdelösa knapplåset. WM känns fortfarande som ett beta OS, ostabilt och man vet aldrig vilka fel som kommer.

Satvision Scandinavia
Utmärkt
(500+)
I
Ivanhoe
23 omdömen
UtmärktRedigerades 16 år sedan

Beställde en fredag klockan 13 och hämtade ut min produkt samma dag vid 17 på hämtlagret i Bromma. Fick trevlig och bra bemötande samt snabb leverans och därmed bedömms detta med full poäng. Alltså inga poäng för hatnering vid reklamation samt retur eftersom jag turligt nog sluppit det.