Prisjakt

getexsm

Medlem sen 2011-06-07
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy S8 SM-G950F 4GB RAM 64GB
Full Star 1
3.9
(114)
g
getexsm
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Skulle ha gått med den större skärmen, denna känns lite liten, och jag HATAR bixbi knappen, på tok för mycket Samsung Bloatware fortfarande,, trodde dom hade lugnat ner sig, men icke! annars är telefonen grym. För hal också, vågar knappt hålla i den utan skal.

Phobya Nano-G 14 PWM 140mm
Full Star 1
5
(2)
g
getexsm
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Ersatte en av Zalmans 140mm fläktar och den är sjukt tyst! satte upp den med gummi-ploppar istället för skruvar för att slippa resonans och det gör den ännu tystare!

Seagate BlackArmor NAS 400
Full Star 1
4
(1)
g
getexsm
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

kör med 4x2tb i Raid5 och får 50~mb/s från NAS´en, samt 18mb/s till den. Lite för långsamt tycker jag, men ändå i prisklassen bra presterat. Stort minus som jag insåg efter inköp, den saknar Torrent-klient. Inte att förväxla med "download-manager" som är hemladdning av en vanlig fil från en hemsida.Men oftast får man offra hastighet på nätverket då CPU´n blir belastad av torrent-klienten. så man får väga för och nackdelar. inget i överföringshastighet ändras vid ett diskras (till skillnad från vissa som blir helt otillgängliga tills dom fått en ny disk) Vilket är ett stort plus, för jag köpte då denna för att vara säker förvaring. sjukt tråkigt att man inte kan expandera sin Setup när den väl är igång, en slags låst Raid5, hade sett ett x-raid2 setup eller liknande. hade blivit full pott på stjärnorna om den hade torrent-klient, gick lite snabbare samt hade stöd expandering.