Prisjakt

Robert

Medlem sen 2023-07-28
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
R
Robert
4 omdömen
Usel4 månader sedan

Beställde 2 SSD diskar och fick en chock när jag öppnar paketet där det istället låg 2 st lödkolvar/lödpennor?! Helt obegripligt! Har försökt Kontakta butiken i 4 dagar men ingen svarar utan blir bara ignorerad. Välj en annan butik!

Kronljus led 4-pack
Full Star 1
1
(1)
100 kr
R
Robert
4 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Köpta i butik. 2st ljus var felproducerade så vi försökte reklamera via hemsidan då butiken ligger långt utanför stan. Fick som svar att vi var tvungna att besöka butik för att få hjälp utan anledning till varför dom på kundservice inte kunde hjälpa oss. Köp ej denna produkt!

Jem & fix
OK
(9)
R
Robert
4 omdömen
Usel5 månader sedan

Handlade bl.a 4st Kronljus LED i deras butik. När vi kommer hem visar det sig att konstruktionen på 2 av ljusen är såpass fel att dom inte går att sätta fast rätt i en ljusstake utan blir helt snea. Eftersom butiken ligger långt utanför stan är det väldigt svårt att ta sig dit så jag kontaktade företaget via deras hemsida och förklarade situationen. Vi hoppades att få hjälp men jag fick istället svaret att vi måste besöka butiken för att det helt enkelt bara är så. Kommer aldrig handla där igen!

Apotea
Utmärkt
(500+)
R
Robert
4 omdömen
Utmärkt6 månader sedan

Bra priser, fri frakt och snabb leverans!