Prisjakt

Corniz

Medlem sen 2010-08-12
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Keltir
C
Corniz
4 omdömen
UselRedigerades 3 år sedan

Säljer fejkprodukter och extremt otrevlig och aggressiv enskild företagare där oseriositeten stinker STARKT. Väldigt lite utbud i butiken (i sig inget dålig). Håll er borta från denna säljare som skyltar med ej orginalprodukter OCH är otrevlig vid kontakt.

Lucid Sound LS-30 Over-ear
Full Star 1
4.3
(4)
C
Corniz
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Dessa har sämre ljud än mina Logitech G930 och framförallt ingen EQ som man kan reglera bas etc.... De är super buggiga när det gäller laddningen, du måste sätta på dem och stänga av dem och sedan sätta in laddningssladden för att veta att de laddar (pulserande blå diod=headsetet laddar). Dock är trådlösa räckvidden fantastisk, här spöar dem G930 hundra gånger om, och de har inte tappat täckningen en enda gång på ca 2 månader. Passformen på huvudet är väldigt tajt och tryckande. Det är inte bra. Kan tillägga att när jag har lurarna på mig och höjer rösten eller dottern skriker/tjuter till högt så vibrerar något i hörlurarna som ger mig på gränsen till ont i öronen. Detta headset känns mer som "designbogens" val framför någon som vill ha funktionalitet+komfort i timtal framför PC'n.

D-Link DIR-857
Full Star 1
3
(5)
C
Corniz
4 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Rekommenderas ej om du är IT-kunnig/expert. Absoluta nackdelarna för mig är att man måste starta om den efter minsta lilla ändring....det är oerhört irriterande och kombinerat med att jag har servrar hemma som är beroende av dynamiska DNS-inställningarna så blir det ett långt glapp i DNS'en efter varje omstart eftersom routern byter IP vid varje omstart. Routern kan ej flashas med OpenWRT för att det sitter ubicom chip i den, vilket är ett STORT minus! Firmware'n är väldigt instabil och speciellt port-inställningarna är extremt krångligt med alla omstarter och att den ej släpper igenom ändå. Kombinerat med alla omstarter och förnyelse av IP är det KATASTROF för mig. Köp ej om du använder avancerade tjänster. Kan väl dock rekommenderas för gamers med hastighets-krav.

Zalman ZM-TM270VA Full HD
Full Star 1
2.8
(4)
C
Corniz
4 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Gillar inte denna skärm.......spelar WarZ och ser inte ett piss för att allt är så mörkt. Även med brightness på 100% både i spelet och på skärmen.