Prisjakt

bjorny

Medlem sen 2010-07-30
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Office Depot
b
bjorny
6 omdömen
OK5 år sedan

Ganska OK priser på en del kontorsmateriel, men jämför med andra innan du handlar. Snabb leverans med företagspaket. Det som drar ner betyget är dock att packningen var alldeles för dålig - paketet höll inte ihop locket med de två plastband som gick runt. De var dessutom alldeles för långa vilket gjorde att man lätt kunde öppna locket utan att ta bort banden. Inne i paketet hade alla varor åkt runt och ett paket med gem helt gått sönder och spridit gemen i paketet. En del hade dessutom åkt ut genom glipor i paketet. Undermåligt.

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
b
bjorny
6 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Allt fungerade bra.

Synology DiskStation DS410
Full Star 1
5
(3)
b
bjorny
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Mycket nöjd med denna NAS. Har haft Synology 207 och bytt upp mig för ett år sedan. Snabb och många funktioner. Aktiv utveckling av mjukvara från Synology. Helt enkelt ett mycket bra val och värde för pengarna!

Onkyo TX-NR708
Full Star 1
4.9
(11)
b
bjorny
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Mycket trevlig receiver med riktigt högklassigt Onkyo-ljud. Tillräckligt många HDMI 1.4 medd pass-through, internetradio, bra OSD. Kopplar upp bra mot min Synology NAS (410) på nätverket. Online FW-uppdateringar. Klockren! Kan rekommenderas (köpte från SchlauerShoppen.de, kan varmt rekommenderas - snabb service och bra priser).

Samsung UE40C6700
Full Star 1
5
(1)
b
bjorny
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Mycket bra bild och anslutningsmöjligheter och Internet@TV. Litet minus för det inte går att spela AVCHD (.mts etc.) över nätverket, men det är lösbart med en DLNA-server via datorn, typ Mezzmo. Mycket nöjd med denna TV!