Prisjakt

Hakkelicious

Medlem sen 2010-03-27
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Kabelgiganten
H
Hakkelicious
4 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Bra priser relativt bra sortiment och snabba leveranser

JBL On Tour Högtalare
Full Star 1
4.3
(4)
H
Hakkelicious
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Har haft min JBL On Tour sen början på badsäsången och haft den fram och tillbaks till stranden. Den funkar prima du får riktigt bra ljud ur denna lilla mackapär om du ska titta på vad den kostar, dessutom så är det ganska bra batteritid och en sak som jag uppskattar väldigt mkt är att den går på vanlig r3 batterier, vilket betyder att det bara är att ha en uppsättning extra i fickan. Edter badsäsången har jag satt upp dom permanent vid mitt skrivbord och hanterar ljudet från mitt xbox då jag itne ville kompromissa med ljudet från min pc och detta var den enklaste lösning. återigen blev jag förvånad då det verkligen känns att det är sterio ljud.

SilverStone Raven RV02 (Svart/Transparent)
Full Star 1
4.3
(6)
H
Hakkelicious
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Genialt av Silverstone att vända på moderkortet. hela karakteräen förändras på datorn, inga sladdar på baksidan och för att komma åt dina usb portar mm så behöver du bara lyfta den övre "plåten" så sitter allt där utan att behöva krypa under skrivordet. Jag som tidigare har haft ett stort grafikkort med ännu större passivtkylblock på och därefter fulmoddat dit en fläkt, så kan ja ju säga att korten i pci plattserna sitter (hänger) mkt stadigare nu. Men det största plusset är ändå luftflödet som går spikrakt nerifrån och upp utan några större hinder (om du inte har en stor cpu kylare) Det är ett väldigt stilrent chassi även fast det i första anspråk ser lite "pråligt" ut det är välbygt och lätt att montera i. Det som är lite sämre med Raven02 är defentift hdd buren. Den känns inte genomtänkt alls och den är bara väldigt klumpig. Det är rätt så svårt att få fram ström sladdar från nätdelen till 3.5"/5" plattserna. + 90 grader vänt mobo Lätt att jobba i (förutom hdd buren) Tyst Fläktarna med fläktfilter och fläktkontroller fungerar perfekt ihop och man behöver inte utöka med några andra fläktar - Hdd buren!!! bli inte rädda och låt bli och köpa denna underbara produkt men ett tips är att ha lite tålamod med den och kanske tänka till en extra gång under meckandet. Funktionen för att hålla fast dvd läsaren mm är itne den bästa, funkar men kunde funkat bättre

Cowon S9 32GB
Full Star 1
5
(4)
H
Hakkelicious
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Superbra spelare med underbart ljud klart ljud och en skärm som återger naturtrogna färger. interfacet är väldigt lätt och snabbt att använda. Grym batteritid dessutom. + Ljud/bild kvalite Batteritiden Gorilla glass (går itne att repa) - wifi (hade den haft wifi hade ipoden fått skämmas)