Prisjakt

nextuz

Medlem sen 2010-01-15
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
RunnerInn
n
nextuz
4 omdömen
OK2 år sedan

Alla ni som inte får returnera osv vid felaktig vara eller om varan är använd osv. Bestrid då betalningen via er kortleverantör, om det är Klarna, Visa, Paypal eller Mastercard. Bara att anmäla hos dem och skicka in mailkonversation.

Kumho WinterCraft Ice Wi31 225/40 R 18 92T XL Dubbdäck
Full Star 1
1
(1)
2 088 kr
n
nextuz
4 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har tidigare åkt på Kumho I'Zen KW22 i många vintrar i dimension 225/40-18 vilket har fungerat mycket bra. Men då det varit svårt att komma över dessa däck igen så handlade jag istället deras nyaste däck i tron om att det skulle vara lika bra... Men ack vilken nit jag gick på, nu när det började snöa så det var snöig väg, snöiga rondeller sov, så visar detta däck att det inte alls kan mäta sig mot föregångaren. i 40 km/h i en större snöig rondell så ville bakändan hänga ut sig så pass att antisladdsystemet gick in och greppade tag i problemet. Ska sägas att jag fortfarande har KW22 på framhjulen vilket jag är glad för, annars hade det säkerligen gått rakt fram istället. Ska idag beställa ett par andra hjul, står i valet mellan Hankook och bridgestone.. de båda fick skapligt betyg i Aftonbladet. medan detta däck hamnade sist av dubbdäcken... Och det stämmer verkligen :/

Nokia MD-310
Full Star 1
4.3
(8)
n
nextuz
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Handlade denna för att ha i bilen. Använder den till min Lumia 920... Kliver i bilen.. lägger luren på mottagaren.. de synkar.. in i spotify och allt är igång :D Alternativt så klickar jag bara på knappen på denna så syncar den direkt själv med min telefon... För o använda den i bilen så kör jag en vanlig billaddare för nokiatelefon :) Riktigt imponerad av ljudet i denna enhet... fylligt och med bra tryck... Lumia 920 har annars rätt kass nivå ut på ljudet från hörlurspluggen.