Prisjakt

vinddraken

Medlem sen 2009-07-01
5
Bidrag
17
Hjälpsamröster
ASUS eShop
Bra
(8)
v
vinddraken
5 omdömen
Utmärktett år sedan

Snabb leverans, varan kom dagen efter betalningen var genomförd. Bra support som kan svara på mina frågor!

Asus Chromebook CM3000DVA-HT0030
Full Star 1
5
(2)
3 976 kr
v
vinddraken
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Till motsats till vad prisjakts personal påstår i informationen så har den här enheten visst en touchskärm, vilket är ett krav från Google för att man överhuvudtaget ska kunna använda ChromeOS. Enheten är liten och smidig, jag kan lägga till Linux om jag saknar något som Chromeos skulle sakna. Har du en androidtelefon sen tidigare så kommer du känna igen appar på denna. Just denna modell har 128gb SSD vilket är väldigt stort för en Chromebook i den här prisklassen. + Flexibiliteten, USB-C har displayutgång så jag kan koppla denna till en bärbar monitor på 15,6" om jag behöver större bild. + trodde verkligen inte att 15 sekunder för 45 min mer i batteritid stämde, men det är helt fantastiskt! +För bakstycket som gör att man kan vinkla skärmen ståendes och liggandes + bakstycket kan man byta ut ifall gångjärnen blir dåliga. - För bakstycket vars magneter känns lite svaga. - För bakstycket där vinkeln är max 90 grader, ska försöka hitta alternativa bakstycken

Samsung Lens Cover for Samsung Galaxy S7 Edge
Full Star 1
5
(1)
v
vinddraken
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Skalet utan linserna är skön att hålla i och för tankarna till gamla kameror. Nedre delen sticker ut lite för att föreställa ett kamera grepp, men är så pass liten för att inte göra någon nytta. Linserna är väl konstruerade i Metall och den medföljande röret att förvara linserna i känns praktisk och går att seperera ifall man vill bara ta med sig ena linsen. Vidvinkeln gör bilden bredare än originalkameran och får med mer av omgivningen. Perfekt också om man vill vlogga. Teleobjektivet är perfekt när man vill komma närmare det man ska fotografera utan att behöva använda den digitala zoomen, som försämrar bilden då allt blir pixligt. Jag rekommenderar det här tillbehöret.

Apple iPhone 6s 2GB RAM 32GB
Full Star 1
2.9
(18)
790 kr
v
vinddraken
5 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Telefonen stänger av sig titt som tätt, och Apple skyller på att jag har tappat telefonen och orsakat det själv!

Apple iPhone 7 2GB RAM 32GB
Full Star 1
3.5
(64)
713 kr
v
vinddraken
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Den känns precis som min iPhone 6s, enda skillnaden som syns när jag sätter på ett skal är att hörlursuttaget fattas. Lightningkontakten gör inte ljudet bättre som utlovat!