Prisjakt

Johan

Medlem sen 2009-06-15
22
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Ongoal
Utmärkt
(94)
J
Johan
22 omdömen
Utmärkt5 månader sedan

Bra priser bra service snabb respons från kundservice, inga problem att hantera reklamationer osv. Det blir inte bättre än så här

Bestway Solar Pool Cover 305cm
Full Star 1
3
(1)
249 kr
J
Johan
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Bubbelplast är vad det är inget annat. Funkar väl sådär och var i mitt fall taffligt klippt för hand.

Bullpadel Pro Line Hack 03 Control (2022)
Full Star 1
4
(1)
1 730 kr
J
Johan
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Bra racket som antagligen passar de flesta men finishen är under all kritik, spackelkanter och annat syns, slagytan är en ”sticker” den dagen det går sönder ska det bli intressant att se hur ytan ser ut under den.

Asics Gel-Lima Padel 2 (Herr)
Full Star 1
3
(1)
1 195 kr
J
Johan
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Skön sko, kort livslängd Jag har haft skon sedan augusti och spelat padel på motionsnivå i den ungefär 2-3ggr i veckan. Jag väger 83kg så relativt normal vuxenbelastning. För en vecka sedan började jag få ont i foten och märkte att dämpningen i framfoten var helt obefintlig. Den var nedtrampad och dämpade inte längre. Sulan släppte i hälen för drygt en månad sedan men den gick i alla fall att limma fast igen. Jätteskön sko med bra grepp men det höll inte så länge 5 månaders livslängd.

Vattenbutiken
J
Johan
22 omdömen
Dålig3 år sedan

Jag beställde Spa klor från vattenbutiken Delphine 20g tabletter i 1Kg förpackning. Beställningen gick bra och paketet dök upp i rimlig tid men innehållet var inte Delphine utan Planet spa klortabletter som dom inte säljer. Efter lite mailande får jag klart för mig att innehållet är samma men etiketterna var slut på Delphine så det blev planet spa etikett istället. Det hade varit ok om inte Planet Spa i skrivande stund kostar 149:- istället för Delphines 229:- en ganska dyr etikett kan jag tycka vilket jag påtalade med svaret i stora drag att Hornbach nu justerat sina priser!? Mitt pris hittade jag på Garden Store så jag vet inte riktigt vad Hornbach har med det att göra men känslan av att bli lurad är ju överhängande och en obefintlig vilja att göra kunden nöjd. Som tur är så finns det många spabutiker, den här stoppar jag i papperskorgen. +Tja säg det? Dom svarade på mail i alla fall även om svaret inte vad till fylles. - Att jag köper nåt och får nåt annat som i sig är samma men i det här fallet till ett betydligt högre pris utan att jag får veta det förrän paketet är öppnat.

Roborock S6 MaxV
Full Star 1
4.5
(56)
J
Johan
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Över och under förväntan Den har gått i snart 4 månader här hemma,, det mest positiva och anledningen till köpet var att den kan undvika saker på golvet som leksaker, vantar strumpor och annat som kan ligga lite överallt när man har småbarn hemma. Det fixar den väldigt bra, över förväntan efter de senaste uppdateringarna. Dammsugningen och torkningen är också väldigt bra, litet minus för hörnen där den inte riktigt når hela vägen in. På minussidan är att större skräp som bland annat popcorn jordnötter matrester som den minsta knatten kan kasta och gömma lite överallt, skyfflar den med sig väldigt bra men det sugs inte upp utan lämnas vid en mattkant eller tröskel. Men det väger upp att den alltid städar klart och återvänder till dockan. Ett annat minus är den väldigt liten behållare för skräpet den suger upp. Jag hade en irobot roomba innan som jag tycker var bättre på själva dammsugningen men den gick i princip aldrig en hel vända utan fastnade alltid på nåt så städningen blev inte alltid gjord.

STIHL RE 130 Plus
Full Star 1
3.8
(6)
4 940 kr
J
Johan
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Robust och gedigen, jämfört med min gamla gula så är allt stadigt, positivt med slangvindan. Lagom tung så den inte välter direkt när man drar i slangen. Bra tryck och adapter till den gula funkar bra så tillbehören fortfarande går att använda.

Babolat Defiance (2020)
Full Star 1
4
(1)
1 295 kr
J
Johan
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Bra för nybörjare, lägre fart och mer kontroll som utlovat.

Electrolux ERF4114AOX (Rostfri)
Full Star 1
2
(4)
J
Johan
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Köpte min för 1år + månad sedan, nu kyler den inte längre lagom till Jul. garantin gått ut så klart, hoppas på fri reparation iaf men det återstår att se. Lagades på garanti, inga problem efter det.

Robomow RC308u
Full Star 1
3
(5)
J
Johan
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Trevlig maskin har kört med den i 1v nu, jag har en relativt gropig men inte speciellt kuperad gräsmatta med buskar och stolpar lekstuga studsmatta m.m men den bökar sig runt och har bara stannat 1 gång när den klippte kantkabeln som svävade över en grop. Bara att skarva ihop rätta till och köra igen. Installerad på ca: 8h inkl. Testköring längs kanten med endast ett hörn att justera. På minussidan hamnar appen, inte för att den i sig är dålig utan mer för att den först inte kunde registrera klipparen. Efter två dagar lyckades jag få kontakt med roboservern och efter det gick allt smidigt. Knappsatsen och menysystemet på själva klipparen är inget att hurra över heller men när allt är klart så behöver man förmodligen inte peta där mer. Uppdaterar efter 1år Fortfarande nöjd, klippmotorn fick jag byta i höstas men det löste sig smidigt på garantin. Gamla motorn såg inte ur som den nya riktigt, den nya är ventilerad så det kan vara varmgång efter 1milj strimlade äpplen. Äpplen krattas med fördel bort innan klippning, ett äpple inga problem, många äpplen så slutar det oftast med att ett äpple fastnar någonstans. Maskinen är väldigt lätt att serva själv. Smarta lösningar där inga verktyg krävs och om något behövs så följer det med reservdelen i form av nån plastgrej. Klipper fint och håller även borta skott av syren, det sliter på kniven men syrenen sprider sig inte utanför kantkabeln.