Prisjakt

ShdepwCJ4z9hwycjL2Vi

Medlem sen 2008-10-09
9
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Neato Robotics Botvac D7 Connected
Full Star 1
3.3
(81)
S
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Betydligt mycket mer problem med denna än den Neato jag hade 2013. - Den gnisslar galet mycket. - Väldigt mycket mer förvirrad, kan åka över tröskeln till ett rum och tro att den är klar med rummet. Den kan snurra fast sig på en öppen yta och lägga 10 minuter på att snurra runt, för att utvärdera vart den är. - Den tar inte alls lika nära väggar och struntar helt i hörn, trots att de markandsför formen som perfekt för hörn. - Den klarar av mattor betydligt sämre än den mycket äldre modellen. Ofta anser den sig ha fastnat på matta, trots att den inte sitter fast. Den äldre modellen, kombinerat med möjlighet att lägga virtuella linjer, hade varit mycket bättre än denna moderna toppmodell. Appen fungerar bättre på iPad än Android-mobil, framför allt när man lägger ut virtuella linjer. På iPad kan man vara mycket mer precis i vart man lägger ut linjerna.

Låskompaniet
Dålig
(27)
S
BraRedigerades 6 år sedan

Man vet inte hur ett företag är att ha att göra med förrän man tvingats göra en reklamation. Min vara visade sig vara fraktskadad (DHL) och jag skickade genast ett mail till Låskompaniet. Nu, två och en halv vecka senare, har jag mottagit ett nytt skåp och samtidigt fått det skadade bortforslat. Processen kunde ha varit snabbare, och framför allt kunde Låskompaniet ha återkopplat till mig bättre, men det var åtminstone inget tjafs eller några problem. De skötte allting bakom kulisserna, sen blev jag uppringd av leverantören för att boka in en tid för utbytet. Själva köpet och leveransen, innan upptäckten av skadan, gick smidigt. Skåpet skickades direkt från leverantör efter ett par dagar. Pris: 10/10 Leverans: 10/10 (direkt från leverantör) Reklamation: 8/10 (kunde ha återkopplat till mig under processen) Kommer att handla från dem igen.

Eon
Dålig
(10)
S
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Bra och modern webbshop, överlägset bästa priserna på det jag köpte, fantastisk respons från kundservice (svar inom en timme kl 21.30 en söndagkväll!) och slutligen snabb utleverans på måndagen. Jättebra!

Apotea
Utmärkt
(500+)
S
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Fullständigt utmärkt! Jag lade beställning ca 21.30 måndag kväll. Kl 23.30 får jag ett meddelande att beställningen är skickad. Kl 9 på tisdagsmorgonen kommer SMS om att paketet kan hämtas ut. Det har fungerat otroligt bra vid alla mina nästan 10 beställningar, så här långt.

JBL Synchros Reflect BT Wireless In-ear
Full Star 1
3.5
(17)
S
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Inte godkänd på någon punkt. Köp inte. - De sitter inte tillräckligt bra - Det är krångligt att ställa in längden på bandet bakom nacken - De känns klumpiga - Materialet suger åt sig allt damm, pollen, hår m.m. som nuddar - Räckvidden är ett skämt. Det hackar ibland rejält även när mobiltelefonen sitter i sportarmband högt upp på armen. När det väl börjat hacka slutar det inte förrän man startar om blåtandskopplingen.

Logitech diNovo Mini (SV)
Full Star 1
4.2
(114)
S
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Plus: Liten och smidig, ligger bra i handen. Minus: - Hänger sig flera ggr/dag så att man måste starta om den för att få kontakt med datorn igen. - Okänslig touchpad. - Okänslig nedåtpil. Använder den till min HTPC i XBMC. När den fungerar är den värd 8 i betyg, men under varje filmsession hänger den sig...