Prisjakt

Gymir

Medlem sen 2008-05-23
9
Bidrag
0
Hjälpsamröster
PJ-Alltjänst
Utmärkt
(32)
G
Gymir
9 omdömen
Utmärkt14 dagar sedan

Snabbt svar från kundtjänst, snabb leverans!

Hiko Leksaker
G
Gymir
9 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Jag rekommenderar er att köpa hos Hiko, en bätre kuntjänst och support är svårt att hitta, dessutom har de snabba leveranser.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
G
Gymir
9 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Beställde i söndags, hämtade ut mitt paket idag. Mycket bra paketerat. Det enda jag saknar är en följesedel eller plocklista. De skickar sina beställningar måndagar, onsdagar och fredagar. Vill du ha ditt paket dagen efter, så beställ dagen innan någon av dessa dagar. Se till att din epostadress är korrekt, fakturan kommer endast via epost.

Asus RT-N56U
Full Star 1
4.3
(183)
G
Gymir
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

En mycket trevlig liten router. Det går dessutom att koppla på externa lagringsenheter för att spara dokument eller streama utanför det lokala nätverket vilket fungerar utmärkt. Jag hade dock förväntat mig lite bättre räckvidd. I samma veva köpte jag även en A-Data 500GB 2.5" extern hårddisk även den på Netonnet för 399kr. + Lätt installation + Inbyggd FTP-server + Inbyggd DLNA-server + 2st USB-portar + trådlös överföring till extern hårddisk kopplad till routern - Likvärdig räckvidd som min "On Networks" router. - FTP-servern avslöjar routermodell vid försök till inloggning, går ej att ändra... - Lite långsam indexering av mediefilerna. - Ingen uppdateringsknapp till programmen (avinstallation för att därefter installera igen) Uppdatering av omdömet Ny version av Media Server, vilket gör att den hittar filerna direkt. Hårddisken krånglade lite, vilket ledde till Media Servern hängde sig. Efter lite efterforskning formaterade hårddisken till EXT3 (Linux) via Partition Wizard. Efter det så har jag inte haft det minsta problem med hårddisken.

Adata DashDrive HV620 500GB
Full Star 1
5
(1)
G
Gymir
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Extremt prisvärd hårddisk (399kr på Netonnet), att den dessutom är USB 3.0 är ett plus. Bara till att plugga in och köra igång!

On Networks N300R
Full Star 1
3
(2)
G
Gymir
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Väldigt enkelt att installera, kör tre surfplattor, två datorer och min PS3:a inga problem alls! Måste tillägga att det går att blockera webbsidor och nyckelord.