Prisjakt

tonykollberg

Medlem sen 2007-12-21
431
Bidrag
126
Hjälpsamröster
Marvel's Spider-Man (PS4)
Full Star 1
4.5
(35)
610 kr
t
tonykollberg
431 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 månader sedan

Kan bara hålla med vad som tidigare skrivits. Jag brukar sällan sätta 10:or här, men denna gång gör jag ett undantag efter att ha spelat ca tre timmar. (kanske ändrar något i framtiden om jag upptäcker något negativt). Edit: Har nu spelat i en månad, och spelet är lika bra om inte bättre! Allt känns helt rätt från början och inget man stör sig på inledningsvis. Spelmekaniken är bra trimmad, samt grafiken är helt Amazing samt ljud och animationer. Ett extra plus är att det finns Svensk text till spelet. Om man gillar GTA V kommer man att gilla detta. Det här känns otroligt välgjort och känns redan som en klassiker utan att överdriva! Jag brukar sällan köpa spel när de är nysläppta och vänta tills priserna sjunkit, men detta var klart värt över 500 kr! Klart ett av de bästa spelen för PS4! Passar både för barn och vuxna beroende på vilken svårighetsgrad man kör.

Asus Radeon HD7870 DirectCU II V2 HDMI DP 2xDVI 2GB
Full Star 1
5
(2)
t
tonykollberg
431 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 månader sedan

Är riktigt nöjd, hade ett Asus 7770 (2GB) innan och det här presterade nästan dubbelt så bra. Har bara hunnit snabb testa nu och det presterar mycket bra i BF3. Snittar på 55 fps på Ultra och Max upplösning med en i5 2500k (oc). Med de nya drivrutinerna från AMD (från Catalyst Driver 13.1), så ligger kortet konstant i 60 fps i BF3 Ultra settings. Temp ligger runt 31 (idle) och 62 grader (full load). Fläktarna är knäpptysta även under load, chassi fläktarna låter mer än grafikkortets och då har jag Noctua fläktar som är väldigt tysta. Fick precis plats med kortet i mitt chassi (Fractal Design Define R3) med 1 cm tillgodo, kortet är 26.6 cm långt, så kolla att det finns plats innan. Enda minus är är väl att det drar ca 170 watt (under max belastning) om man nu är petig Köpte mitt på webhallen (Fruängen) för 2790kr Skriver mer när jag haft det en tid, har inte hittat några minus än.

Logitech G305
Full Star 1
4.4
(68)
399 kr
t
tonykollberg
431 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Imponerade direkt efter jag packat upp den (Windows 11 hittade den direkt utan att behöva installera något). Skönt att slippa sladd! Fungerar utmärkt för spel som Age of Empires och liknande! Köpte den för 359 kr på Webhallen. Tips Köpte ett Litiumbatteri som är ca 38% lättare och bättre kapacitet än ett Alkaliskt batteri på Kjell & Co https://www.kjell.com/se/produkter/el-verktyg/batterier/litiumbatterier/kjell-company-aa-litiumbatterier-4-pack-p42480 Plus + Lätt och knapparna sitter rätt + Bra precision + Bra pris + Batteri och dongel medföljer Dåligt - Har inte hittat något än Edit: Är fortfarande riktigt nöjd med detta köp efter en månad. Rekommenderar verkligen denna mus!

Asus ROG Delta S Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4
(1)
1 591 kr
t
tonykollberg
431 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Klart godkända för gaming som de är riktade för i första hand! Är du audiofil och vill ha specifika lurar för film & musik med mycket bas så bör du kika på andra lurar. Komforten är bra, de är lätta och sitter bra även efter flera timmars användande. Gillar att man slipper mikstång, bra om man tex äter.. Ljudet är som sagt anpassat för gaming och i Armoury Crate kan du finlira med inställningarna så det blir godkänt för musik. Jag gillar lurar med bas, men dessa lurar har flat bas typ plastigt och mellanregister men behaglig i längden. Man kan använda lurarna utan programvara och Windows hittar allt själv, inga drivrutiner behövs installeras. Bara tuta och köra. Mikrofonen är klart godkänd för vanligt snack, typ discord och liknande. Några saker jag önskar Ett ställ att ställa lurarna i för laddning, hade varit bekvämt. Borde finnas en indikator på lurarna hur mycket batteri som finns kvar (man kan se i programvaran) Plus och minus + Bra räckvidd + Väldigt bra batteritid - Trångt hål till laddsladden och ganska kort laddsladd (ca 1 meter) - Platt bas (men går att justera i programvaran)

Electrolux EKF3330
Full Star 1
5
(1)
t
tonykollberg
431 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 2 år sedan

Väldigt basic bryggare med clean design. Plus + Lätt att lyfta locket till vattenhållaren samt hälla i vatten och byta filter. + Bra handtag på kaffekannan och lätt att hälla ur vatten. + En knapp att hålla reda på, bara tuta och köra! + Bra pris, mycket prisvärd Minus - Placeringen av strömknappen kunde ha varit bättre om den satt framme på bryggaren, pga man måste hålla emot med andra handen om man vill stänga av bryggaren, annars flyttar hela bryggaren lätt på sig om man inte har ett robust underlag. Men detta är en bagatell.

KCC 21EB
Full Star 1
5
(2)
t
tonykollberg
431 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 2 år sedan

Kyler bra men låter en del (som alla AC gör men jag kan ha på den på natten utan problem). Långt rör som är lätt att placera vid ett öppet fönster. Kyler ner ett rum på ca 20 kvadrat med ca 4 - 5 grader inom ca 3 timmar om man bara lägger slangen ut i ett öppet fönster utan att täta. Om man gör som man ska och monterar fast utblås röret så ingen varm luft sipprar in medan man kyler, så blir det bättre resultat. Enkel fjärrkontroll.

Grid Legends (PC)
Full Star 1
4
(1)
103 kr
t
tonykollberg
431 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Helt okej casual racing

Doom Eternal (PC)
Full Star 1
3.4
(7)
79 kr
t
tonykollberg
431 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Jag hade skyhöga förväntningar, men Doom Eternal är inte i närheten lika bra som Doom 2016. Det här är ett nerköp! Allting blev bara sämre, ett riktigt hafsjobb för att tjäna pengar på den tidigare succén. Ljudet är bland det sämsta jag varit med om! Grafiken är lite för mycket optimerad.

Fractal Design Prisma AL-14 RGB PWM 140mm LED
Full Star 1
3
(1)
226 kr
t
tonykollberg
431 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Gör ett temporärt omdöme, har bara haft fläkten i en dag och har nytt moderkort. Installationen var enkel, har kopplat fläkten direkt till moderkortet och styr RGB med Asus Aura. Däremot så lyckas jag inte få en jämn fläktkurva, så fläkten varvar upp hela tiden istället för ha ett konstant flöde och ljudnivåerna blir olidliga! De interna fläktarna som medföljde mitt Fractal Design R6 var betydligt tystare! Förmodligen någon inställning i Bios som jag inte hittat än.. Edit: Bytte till DC versionen så blev det knäpptyst direkt! https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5107667 Bra + Snygg RGB Dåligt - Ljudnivån

AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz Socket AM4 Box
Full Star 1
4.9
(44)
955 kr
t
tonykollberg
431 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 2 år sedan

Bra prestanda och bra pris vs Intel samt energisnål! Har kört Intel senaste 15 åren och hade en i7-4770 innan denna men är verkligen helnöjd med Ryzen 3600! Jag kör med den medföljande kylaren och temp ligger runt 40 grader (idle) och full load runt 63 grader. Är du väldigt kräsen med ljudnivåer så köp en extern CPU kylare! + Bra prestanda + Priset + Energisnål + Stabil - Medföljande fläkten kan höras en del då och då Tips: Har satt fläkkurvan på "Standard" i Bios istället för att den dynamiskt ändrar hastighet efter belastning och då är den knäpptyst och har ungefär samma temp ändå. (Inte helt optimalt men då blir det knäpptyst).