Prisjakt
Mellandagsrea
Mellandagsrea

Mellandagsrea 2019

Mellandagsrean är en av årets största reor. Vi samlar populära rea-erbjudanden och de största prissänkningarna under årets mellandagsrea. Vi har redan jämfört rea-priset på varje produkt, både med prishistoriken och alla andra tillgängliga erbjudanden.

Mellandagsreans bästa erbjudanden och största prissänkningar.

1
1
1
1
5
5
5
5
8
8
8
8
dagar
0
0
0
0
7
7
7
7
timmar
4
4
4
4
6
6
6
6
minuter
2
2
2
2
3
4
4
3
sekunder

Bästa erbjudandena – Just nu

Om Mellandagsrea

Det här är mellandagsrean

Mellandagsrean är en av de största kampanjperioderna under året. Det är nu som du kan göra några av de bästa klippen – så passa på och kolla alla fynd på vår kampanjsida för Mellandagsrean.

Mellandagsrean börjar traditionellt på annandagen den 26 december. Det är nämligen då som de fysiska butikerna öppnar igen efter julhelgen. Men redan den 25 december kommer några av de bästa fynden, för många nätbutiker tjuvstartar mellandagsrean en dag tidigare.

Historiskt ser vi att det största intresset finns kring mobiltelefoner, hörlurar, TV-apparater och bärbara datorer. Även spelkonsoler, jackor och surfplattor är mycket populära under under mellandagsrean. När vi kollar prishistoriken för mellandagsrean 2017 ser vi att genomsnittspriset för de 30 mest populära kategorierna är upp till 15 procent lägre i slutet på december jämfört med början på månaden.

Du kan alltså spara en hel del pengar, men det gäller att vara med när prissänkningarna kommer. Precis som med Black Friday och Cyber Monday så kan det vara svårt att ha koll när butikerna släpper sina bästa, rabatterade priser. Med Prisjakt har du hela tiden koll på vilka butiker som har lägst priser på prylarna du vill köpa.

Oavsett om du planerar dina köp eller spontanhandlar när priserna är låga, så hjälper Prisjakt dig att göra det bästa köpet. Bevaka prisförändringar så får du en notifikation i mobilen när priserna går ner och kolla gärna prishistoriken så att du ser att rabatterna faktiskt är riktigt och att butiken inte höjt sina priser före mellandagsrean.

Pågående kampanjer

  • Dagens Deals

    Hitta de bästa erbjudandena