Prisjakt
Mellandagsrea
Mellandagsrea
Mellandagsrea 2021

Mellandagsrea 2021

På mellandagsrean hittar du alla erbjudanden från alla butiker i våra största kategorier här. Vi öppnar den 25 december 2021. Informationen uppdateras hela tiden. Glöm inte att jämföra mer än pris, så att du köper precis vad du behöver.

1
1
1
1
4
4
4
4
8
8
8
8
dagar
0
0
0
0
9
9
9
9
timmar
4
4
4
4
9
9
9
9
minuter
2
2
2
2
3
4
4
3
sekunder

Om Mellandagsrea

Mellandagsrean 2020

Mellandagsrean är en av de största kampanjperioderna under året. Det är nu som du kan göra några av de bästa klippen – så passa på och kolla alla fynd på vår kampanjsida för Mellandagsrean.

När är mellandagsrean 2020?

Mellandagsrean börjar traditionellt på annandagen den 26 december. Det är nämligen då som de fysiska butikerna öppnar igen efter julhelgen. Men redan den 25 december kommer några av de bästa fynden, för många nätbutiker tjuvstartar mellandagsrean en dag tidigare.

Shoppa smartare under mellandagsrean

Prisjämför innan du köper

Lita inte på att alla kampanjerbjudanden du hittar i butik är de bästa. Gör en prisjämförelse med Prisjakt – antingen i webbläsaren eller med mobilappen – så ser du om det är ett bra köp eller inte.

Kolla prishistoriken

Vår prishistorik avslöjar hur ofta priserna höjs och sänks av butikerna. Det hjälper dig att se om någon butik smyghöjer sina priser före en kampanjperiod och om du bör slå till på det där tidsbegränsade erbjudandet eller vänta på nästa prissänkning.

Bevaka priset

Prisbevakningar gör att du slipper kolla efter prissänkningar manuellt. Bevaka en produkt på Prisjakt så meddelar vi dig när butikerna sänker sina priser eller när en produkt finns i lager igen. Du kan få meddelandet via mejl och i mobilappen.

Vad är mest populärt under mellandagsrean?

Historiskt ser vi att det största intresset finns kring mobiltelefoner, hörlurar, TV-apparater och bärbara datorer. Även spelkonsoler, jackor och surfplattor är ofta mycket populära under under mellandagsrean. För 2019 hittar vi även bildskärmar, barnoveraller, grafikkort och SSD-diskar på topplistan.

Här är de tio populäraste produktkategorierna på Prisjakt under mellandagsrean 2019:

Topplistan baseras på statistik över antalet besök från produktkategorier till butiker mellan den 25/12/19 och 4/1/20. 

Vår prishistorik visar att tre av de tio produkter som var mest populära under Black Friday var billigare under mellandagsrean. Från några tior till flera hundralappar. Och när vi jämför med Cyber Monday blir prisskillnaden ännu större i flera fall.

Du kan alltså spara en hel del pengar, men det gäller att vara med när prissänkningarna kommer.

Precis som med Black Friday och Cyber Monday så kan det vara svårt att ha koll när butikerna släpper sina bästa, rabatterade priser. Med Prisjakt har du hela tiden koll på vilka butiker som har lägst priser på prylarna du vill köpa.

Bästa erbjudandena – Just nu

Pågående kampanjer

  • Dagens Deals

    Hitta de bästa erbjudandena