Prisjakt
Januarirea
Januarirea

Januarirea 2020

Under januarirean samlar vi de bästa erbjudandena från alla våra nätbutiker här. Vi kontrollerar att det verkligen är bra erbjudanden, men håll gärna ett öga på prishistoriken. Vi ger dig den kunskap du behöver för att göra smartare köp. Vi är på din sida.

Januarireans bästa erbjudanden och största prissänkningar.

0
0
0
0
7
7
7
7
3
3
3
3
dagar
1
1
1
1
3
3
3
3
timmar
0
0
0
0
2
2
2
2
minuter
5
5
5
5
3
4
4
3
sekunder

Om Januarirea

Det här är januarirean

Januarirean är en kampanjperiod som sträcker sig över hela januari månad. Den följer mellandagsrean som en förlängd rea med nya erbjudanden och rabatterade produkter. I många fall går det att hitta bättre priser på januarirean jämfört med mellandagsrean.

Januarirean är inte lika omtalad som Black Friday och mellandagsrean. Inte heller har rean ett lika utbrett deltagande hos butikerna som under de andra, stora kampanjperioderna. Men det betyder inte att shoppingsugna går lottlösa hela januari.

Vi har granskat prishistoriken mellan den 1 november 2017 till 31 januari 2018 för våra 30 mest populära kategorier på Prisjakt. Statistiken visar att genomsnittspriset tenderar att vara lägre i januari än i november och december.

Av de 30 kategorierna hade tio minst en dag i januari där genomsnittspriset var lägre för hela kategorin jämfört med Black Friday. Bland annat spelkonsoler, jackor, mobiltelefoner, löparskor, fritidsskor och TV-apparater. Det varierade dock stort i datumen, så någon specifik dag i månaden går inte att tipsa om.

Störst chans till stora priskap på enskilda produkter har du dock fortfarande under Black Friday. Även datumen runt den 25-26 december visade sig ha riktigt fina prissänkningar i många kategorier.

Bästa erbjudandena – Just nu

Pågående kampanjer

  • Dagens Deals

    Hitta de bästa erbjudandena