Prisjakt
Januarirea
Januarirea
Januarirea 2021

Januarirea 2021

Under januarirean hittar du alla erbjudanden från alla butiker i våra största kategorier här. Vi öppnar den 1 januari 2021. Informationen uppdateras hela tiden. Glöm inte att jämföra mer än pris, så att du köper precis vad du behöver.

Om Januarirea

Det här är januarirean

Januarirean är en kampanjperiod som sträcker sig över hela januari månad. Den följer mellandagsrean som en förlängd rea med nya erbjudanden och rabatterade produkter. I många fall går det att hitta bättre priser på januarirean jämfört med mellandagsrean.

Januarirean är inte lika omtalad som Black Friday, Cyber Monday och mellandagsrean. Inte heller har rean ett lika utbrett deltagande hos butikerna som under de andra, stora kampanjperioderna. Men det betyder inte att shoppingsugna går lottlösa hela januari.

Större chans till lägre priser i januari

När vi granskade prishistoriken i våra 30 mest populära kategorier på Prisjakt mellan den 1 november 2017 och 31 januari 2018 var genomsnittspriset generellt lägre i januari än november och december.

Av de 30 kategorierna hade tio minst en dag i januari där genomsnittspriset var lägre för hela kategorin jämfört med Black Friday. Bland annat spelkonsoler, jackor, mobiltelefoner, löparskor, fritidsskor och TV-apparater.

När vi kollade prishistoriken på våra 20 populäraste produkter under Black Friday 2018 ser vi att hela 18 produkter var billigare under januarirean.

Prisskillnaderna var från några kronor och upp till runt tusenlappen.

Populära hörlurarna Bose QuietComfort 35 II kostade exempelvis 3 149 kronor under Black Friday och 2 890 kronor under januarirean, en skillnad på 259 kronor. Mobiltelefonen Samsung Galaxy Note 9 däremot var hela 1 791 kronor billigare som bäst under januarirean jämfört med Black Friday.

Det skiljer stort från dag till dag när priserna är som bäst under januarirean. Till skillnad från Black Friday och Cyber Monday så går det inte att peka ut någon exakt dag när priserna är som lägst. Ofta handlar det om en stor prissänkning under en enda dag.

Så shoppar du smartare under januarirean

1. Prisjämför innan du köper

Lita inte på att alla kampanjerbjudanden du hittar i butik är de bästa. Gör en prisjämförelse med Prisjakt – antingen i webbläsaren eller med mobilappen – så ser du direkt om det är ett bra köp eller inte.

2. Kolla prishistoriken

Vår prishistorik avslöjar hur ofta priserna höjs och sänks av butikerna. Det hjälper dig att se om någon butik smyghöjer sina priser före en kampanjperiod och om du bör slå till på det där tidsbegränsade erbjudandet eller vänta på nästa prissänkning.

3. Bevaka pris

Prisbevakningar gör att du slipper kolla efter prissänkningar manuellt. Bevaka en produkt på Prisjakt så meddelar vi dig när butikerna sänker sina priser eller när en produkt finns i lager igen. Du kan få meddelandet via mejl och i mobilappen.

Bästa erbjudandena – Just nu

Kampanjen är över

Besök en av våra pågående kampanjer istället

Pågående kampanjer

  • Dagens Deals

    Hitta de bästa erbjudandena