Prisjakt
Cyber Monday
Cyber Monday
Cyber Monday 2021

Cyber Monday 2021

Den 29 november 2021 är det Cyber Monday. Du hittar alla butikers Cyber Monday-erbjudanden i våra största kategorier här. Informationen uppdateras hela tiden. Glöm inte att jämföra mer än pris, så att du köper precis vad du behöver.

1
1
1
1
2
2
2
2
2
2
2
2
dagar
0
0
0
0
8
8
8
8
timmar
2
2
2
2
0
0
0
0
minuter
3
3
3
3
4
5
4
5
sekunder

Om Cyber Monday

iStock.com / ViewApart

Cyber Monday 2020

Cyber Monday började som näthandlarnas egen dag. I dag har skillnaderna mellan fysiska butikers och nätbutikers rea-perioder suddats ut i stort sett helt. Men den som vill göra klipp kan faktiskt ha mer att hämta på Cyber Monday.

När är Cyber Monday 2020?

Cyber Monday äger alltid rum måndagen efter Black Friday. I år är det den 30 november. Att de inträffar så nära är ingen slump. Cyber Monday är egentligen näthandlarnas direkta svar på Black Friday, som tidigare var de fysiska butikernas rea-period.

Vad var mest populärt under Cyber Monday 2019?

Precis som under Black Friday så är det främst teknikprylar som är intressant på Cyber Monday.

Här är de tio mest besökta produktkategorierna på Prisjakt under Cyber Monday i fjol:

Här är de tio mest klickade produkterna på Prisjakt under Cyber Monday i fjol:

Topplistorna baseras på statistik över antalet besök respektive klick till butik i produktkategorier den 02/12/19. 

Shoppa smartare under Cyber Monday med Prisjakt

1. Prisjämför innan du köper

Lita inte på att alla kampanjerbjudanden du hittar i butik är de bästa. Gör en prisjämförelse med Prisjakt – antingen i webbläsaren eller med mobilappen – så ser du direkt om det är ett bra köp eller inte.

2. Kolla prishistoriken

Vår prishistorik avslöjar hur ofta priserna höjs och sänks av butikerna. Det hjälper dig att se om någon butik smyghöjer sina priser före en kampanjperiod och om du bör slå till på det där tidsbegränsade erbjudandet eller vänta på nästa prissänkning.

3. Bevaka pris

Prisbevakningar gör att du slipper kolla efter prissänkningar manuellt. Bevaka en produkt på Prisjakt så meddelar vi dig när butikerna sänker sina priser eller när en produkt finns i lager igen. Du kan få meddelandet via mejl och i mobilappen.

Vad är Cyber Monday?

Uttrycket myntades av den amerikanska handelsorganisationen NRF foundation 2005. Några år senare började fenomenet sprida sig utanför USA och på senare år har det växt snabbt. Det är fortfarande inte alls lika känt som Black Friday, men om du letar billiga klipp bör du hålla minst lika bra koll på Cyber Monday som på Black Friday.

För att locka näthandlare på Cyber Monday sänker en del butiker sina priser ännu mer. Om du har spanat in en specifik pryl som inte blir särskilt billig under Black Friday finns det alltså chans att någon sänker priset ännu mer under Cyber Monday. Fortfarande är det hur som helst störst fokus på teknikprylar.

Black Friday och Cyber Monday har kommit att flyta ihop på senare år, men Cyber Monday håller sig till skillnad från Black Friday i stort sett enbart till nätbutiker. Det är högst ovanligt att hitta Cyber Monday-erbjudanden i fysiska butiker. En annan sak som skiljer de två dagarna åt är att Cyber Monday fortfarande är starkt koncentrerat till en enda dag, medan Black Friday har spridit ut sig och på många håll varar en hel vecka.

Bästa erbjudandena – Just nu

Pågående kampanjer

  • Dagens Deals

    Hitta de bästa erbjudandena