Prisjakt
Cyber Monday
Cyber Monday

Cyber Monday 2019

Måndagen den 2 december 2019 är det dags för Cyber Monday. Då sänker ett stort antal nätbutiker sina priser. Här på Prisjakt ger vi dig verktyg och kunskap för att hitta de bästa rea-priserna och erbjudandena. På själva Cyber Monday hittar du i stort sett samtliga erbjudanden från samtliga nätbutiker på denna sida, prisjämförda och klara.

Cyber Mondays bästa erbjudanden samlade på ett ställe

1
1
1
1
3
3
3
3
5
5
5
5
dagar
1
1
1
1
1
1
1
1
timmar
4
4
4
4
7
7
7
7
minuter
2
2
2
2
1
2
2
1
sekunder

Bästa erbjudandena – Just nu

Om Cyber Monday

iStock.com / ViewApart

Det här är Cyber Monday

Cyber Monday började som näthandlarnas egen dag. I dag har skillnaderna mellan fysiska butikers och nätbutikers rea-perioder suddats ut i stort sett helt. Men den som vill göra klipp kan faktiskt ha mer att hämta på Cyber Monday.

Cyber Monday äger alltid rum måndagen efter Black Friday. I år är det den 2 december. Att de inträffar så nära är ingen slump. Cyber Monday är egentligen näthandlarnas direkta svar på Black Friday, som tidigare var de fysiska butikernas rea-period.

Uttrycket myntades av den amerikanska handelsorganisationen NRF foundation 2005. Några år senare började fenomenet sprida sig utanför USA och på senare år har det växt snabbt. Det är fortfarande inte alls lika känt som Black Friday, men om du letar billiga klipp bör du hålla minst lika bra koll på Cyber Monday som på Black Friday.

För att locka näthandlare på Cyber Monday sänker en del butiker sina priser ännu mer. Om du har spanat in en specifik pryl som inte blir särskilt billig under Black Friday finns det alltså chans att någon sänker priset ännu mer under Cyber Monday. Fortfarande är det hur som helst störst fokus på teknikprylar.

Black Friday och Cyber Monday har kommit att flyta ihop på senare år, men Cyber Monday håller sig till skillnad från Black Friday i stort sett enbart till nätbutiker. Det är högst ovanligt att hitta Cyber Monday-erbjudanden i fysiska butiker. En annan sak som skiljer de två dagarna åt är att Cyber Monday fortfarande är starkt koncentrerat till en enda dag, medan Black Friday har spridit ut sig och på många håll varar en hel vecka.

Pågående kampanjer

  • Dagens Deals

    Hitta de bästa erbjudandena