Prisjakt
10 populäraste kategorierna under Black Friday 2017
10 populäraste kategorierna under Black Friday 2017

10 populäraste kategorierna under Black Friday 2017

Vilka kategorier var mest populära på Prisjakt under Black Friday 2017? Vi har svaret på vad våra besökare tyckte var mest intressant under årets största shoppingdag.

Om du gissar att våra elektronik-kategorier var mest populära så har du helt rätt. Hörlurar, mobiltelefoner, tv-apparater och spelkonsoler tog de första fyra platserna under Black Friday 2017. Men det är inte bara teknik på vår topplista.

Den tionde mest besökta kategorin under Black Friday var faktiskt parfym. Därefter hittar vi Lego och jackor på platserna 13 respektive 14.

Här är listan över de tio kategorier som hade flest besök den 24 november 2017.

Hörlurar

Hörlurar toppar listan för Black Friday 2017. Produkterna i kategorin var i genomsnitt 9,92 procent billigare under Black Friday jämfört med 1 november samma år.

Tre populäraste hörlurarna under Black Friday 2017:

Här hittar du alla hörlurar på Prisjakt.

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner är en klassisk kategori som många besöker under Black Friday. Mest populära produkten var Samsung Galaxy S8, bara snäppet mer besökt än Apple iPhone 7. Även musikinriktade Marshall Headphones London fick stort intresse.

Tre populäraste mobiltelefonerna under Black Friday 2017:

Här hittar du alla mobiltelefoner på Prisjakt.

TV

Du kan göra ett rejält klipp om du köper fjolårets tv-modeller under Black Friday. Populäraste modellen för 2017 var LG OLED55B7V som verkligen står ut med sin bildkvalitet och många utmärkta egenskaper. Den står sig lika bra under 2018 som 2017.

Tre populäraste tv-apparaterna under Black Friday 2017:

Här hittar du alla tv-apparater på Prisjakt.

Spelkonsoler

Oavsett vilken av de stora spelkonsolerna du väljer så får du mycket för pengarna. Bäst säljande idag är PlayStation 4-serien, men Nintendo Switch är mest populär på Prisjakt. Billigare än många av konkurrenterna, och du kan hålla den i handen.

Tre populäraste spelkonsolerna under Black Friday 2017:

Här hittar du alla spelkonsoler på Prisjakt.

PlayStation 4-spel

Spel till spelkonsoler går snabbt ner i pris, och gärna lite extra under Black Friday. Och intresset är så stort att kategorin PlayStation 4-spel dök upp bland våra topp 10 under shoppingsdagen. Överlägset mest populär var fotbollsspelet Fifa 18.

Tre populäraste PlayStation 4-spelen under Black Friday 2017:

Här hittar du alla PlayStation 4-spel på Prisjakt.

Mobilhögtalare

Ta med en mobilhögtalare på cykelfärden, eller flytta runt den i hemmet om det passar bättre. Med en portabel högtalare kan du få välljudande musik varhelst du befinner dig. Sonos Play:1 som hängt med sen lanseringen 2013 var mest populär i kategorin under Black Friday.

Tre populäraste mobilhögtalarna under Black Friday 2017:

Här hittar du alla mobilhögtalare på Prisjakt.

Bärbara datorer

Apple hade fyra bärbara datorer på topp tio-listan under Black Friday. Mest populär i hela kategorin var en Apple MacBook Air-modell från 2017. Totalt fanns fem tillverkare med bland de tio populäraste produkterna; Apple, Asus, HP, Microsoft och Lenovo.

Tre populäraste bärbara datorerna under Black Friday 2017:

Här hittar du alla bärbara datorer på Prisjakt.

Surfplattor

Femte generationens Apple iPad 9.7" 32GB och Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T580 16GB var de överlägset mest populär surfplattorna under Black Friday. Båda har uppgraderade efterföljare som är snäppet dyrare, men också med vassare prestanda.

Tre populäraste surfplattorna under Black Friday 2017:

Här hittar du alla surfplattor på Prisjakt.

Apple computer monitor on a desk
Pixabay / Free-Photos

Bildskärmar

Många passar på att uppgradera datorn med en ny bildskärm under Black Friday. Och populärast under shoppingdagen var AOC Q3279VWF som hade en rejäl prissänkning nästan direkt efter lanseringen tidigare i november.

Tre populäraste bildskärmarna under Black Friday 2017:

Här hittar du alla bildskärmar på Prisjakt.

Parfym

Parfymer hade inte de kraftigaste prissäkningarna under Black Friday, men det var en populär kategori ändå. Många passade exempelvis på att se om Paco Rabanne 1 Million edt 100ml gått ner i pris.

Tre populäraste parfymerna under Black Friday 2017:

Här hittar du all parfym på Prisjakt.

  • Black Friday 2019

    Black Fridays bästa erbjudanden samlade på ett ställe