Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Infinity Beta ES250

 Lägg i lista  Jämför
Infinitys nya Beta-serie är en genomarbetad och förbättrad version av succé-serien Alpha. Förutom förbättringar av lådkonstruktionen och delningsfilter har man även förfinat C.M.M.D-konceptet som innebär att man kombinerat keramik och metall för att få snabba och korrekta element. Alla element i Beta-serien är försedda med koner i C.M.M.D (Ceramic Metal Matrix Diaphragms) och de är magnetiskt avskärmade.
Infinity Beta ES250 är något så exotisk som en monopolär/dipolär/bipolär/stereo högtalare men det är helt enkelt en genial lösning på många problem. Bipolära- och dipolärahögtalare är ingen nyhet inom hembio och innebär att två eller fler element är placerade med ryggen mot varandra och jobbar i respektive ur fas med varandra för att skapa ett diffust surroundljud. Det är perfekt till hembio men inte till musik (tex DVD-Audio och SACD) där man vill att ljudet ska återges monopolärt. Med den switch som finns på ES250 har Infinity löst detta problem! Till sist har vi stereofunktionen som innebär att ES250 jobbar som två olika högtalare i en låda. Man matar den med två kanalar och har då löst problemet för dem som bara vill ha en centerhögtalare bak eller som inte har plats för några vanliga surroundhögtalare.
ES250 är bestyckad med 2 st 1 tums diskanter och 2 st 130 mm (5 tum) bas/mellanregister.
Stäng
Infinitys nya Beta-serie är en genomarbetad och förbättrad version av succé-serien Alpha. Förutom förbättringar av lådkonstruktionen och delningsfilter har man även förfinat C.M.M... Läs mer
Jämför pris på alla Infinity Surroundhögtalare (4)