Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung PS42C7H

 Lägg i lista  Jämför
Samsung PS-42C7H är en helt ny högupplöst plasmaskärm med Samsungs Smooth Motion Driver som ger en stabilare bild och mjukare rörelser. Den svarta ramen runt skärmen har en diskret och vacker silverfärgad nederkant.
Upplösningen på 1024 x 768, HDMI- och komponentingången gör att TV:n uppfyller kraven för att få bära loggan HD ready (klar för HDTV).
Skärmen jobbar med 13-bitars signalbehandling vilket gör att den kan visa otroliga 549 miljarder färger vilket Samsung är ensamma om.
Ljusstyrkan är 1300 cd/m2 och kontrasten enastående 10.000:1. Med Filter Bright, som är ett Samsung patent, absorberas externa ljuskällor som tex lampor eller solen och ökar kontrasten. Det förhindrar därmed störande reflexer och bilden blir perfekt även i ljusa rum.
På baksidan finns en HDMI-ingång dit både HDMI och DVI kan kopplas, två scartingångar varav en tar RGB från tex digitalboxen, en komponentingång som tar emot 480i/p, 576i/p, 720p och 1080i. Det finns även en s-videoingång och en kompositingång på sidan. Stäng
Samsung PS-42C7H är en helt ny högupplöst plasmaskärm med Samsungs Smooth Motion Driver som ger en stabilare bild och mjukare rörelser. Den svarta ramen runt skärmen har en diskre... Läs mer
Jämför pris på alla Samsung TV (368)
Externa recensioner om Samsung PS42C7H
Inga recensioner