Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Monitor Audio Silver RX8

 Lägg i lista  Jämför
Silver RX8 från Monitor Audio är en trevägshögtalare med dubbla baselement och en känslighet på 90 dB/W. Högtalaren finns i ett flertal färger och ytbehandlingar. Lanserad 2009.
Jämför pris på alla Monitor Audio Golvhögtalare (34)
Externa recensioner om Monitor Audio Silver RX8
 • Monitor Audio Silver RX8

  Conclusion
  The RX8s have some serious plus-points but somewhat ill-defined lows mean they can’t be considered brilliant

  10 år sedan
 • Inget betyg
  Heavy Metal

  Monitor Audio Silver RX8 är en homogent klingande högtalare med både detaljer och tredimensionalitet av god klass. Den blir aldrig kompis med allt du kopplar den till, men visar du omsorg och tänker lite över vad du kombinerar den med kan det ljudmässiga slutresultatet bli mycket övertygande för prisklassen. Jag kan livligt föreställa mig att folk får många olika uppfattningar om den här högtalaren beroende på vilket sammanhang de hört den i, men det är inte alltid högtalarens fel om det inte låter bra. Mina fördomar om en högtalare med enbart metallmembran har jag i varje fall fått äta upp. Hos nomono har vi fått den att spela alldeles utmärkt för prisklassen och utan att man ens reflekterat över att det bara sitter metallmembran i den.
  RX8 är mycket välbyggd och andas klass i både utseende och prestanda. Jag är positivt överraskad, och en provlyssning under kontrollerade former kan klart rekommenderas för den som är ute efter en högtalare i den här prisklassen.