Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Brilliance BDM4350UC

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Bildskärmar (199)
Externa recensioner om Philips Brilliance BDM4350UC
 • Inget betyg
  Philips BDM4350UC – datorskärm på 43 tum med 4K UHD och IPS-panel

  Det börjar bra. Philips BDM4350UC inleder med att imponera och stjäl hela kontorets blickar. Alla vill titta på 43-tummaren som dominerar rummet. Bilden är bra och ger oss det vi vill se av en stor IPS-panel. En enastående förmåga till att överblicka indormation! Philips BDM4350UC har jämfört med föregångaren en behagligare bild tack vare IPS-panelen och den flimmerfria belysningen.

  Fyra bastanta bildingångar för 60 Hz och 3 840 × 2 160 pixlar är också något som uppskattas. Om den bara hade haft Freesync eller G-Sync så hade detta varit nära perfektion för den som också vill spela krävande spel på stora ytor och pixelmatriser.

  Fast så fort vi synar skärmen mer noggrant märker vi brister. Återkommande anslutningsbekymmer. Färgåtergivning som ändrar sig. Reflexfilter som mörkar bilden och tar spegeleffekt. En IPS-panel som i kombination med reflexfiltret inte riktigt ger de fördelar man väntar sig. En klen ljusstyrka som i kombination med reflexfiltret får det svårt att hävda skärmen i ljusa rum.

  Smartuniformity-funktionen är en bra tanke och öppnar för en mer pålitlig skärm. Men då tappar vi hälften av en redan låg ljusstyrka samt får helt fel vitbalans. Varje gång måste vi kliva in i färginställningarna och ändra. Fast beroende på hur vi navigerar genom menyerna kan färgåtergivning och tonkurva ändras på olika sätt. Varje gång.

  Lägg på det till onödiga fel som att skärmen hoppar över var 141:a bildruta och därför regelbundet rycker till i rörelser. Småfelen är många. Flera fel är sådana att de var för sig kanske inte är ett problem för just dig. Men alla småfel i samlad trupp är tillräckligt för att välta kossan.

  Som BDM4350UC beter sig är den utmärkt för att samla stora mängder information på en yta. Tänker du främst i termer av kalkylark, webbsidor, text och programmering kan du kan mycket väl känna dig hemma här trots alla brister.

  Fördelar

  • Fyra anslutningar kapabla till 4K UHD i 60 Hz

  • Behaglig bild

  • Samlar mycket information på stor yta

  Nackdelar

  • Hanterar inte ljusa miljöer

  • Hoppar regelbundet över en bildruta

  • Navigering i menyn kan aktivera färgfel

  • Reflexfiltret kan agera spegel

  • Många småfel

  3 år sedan